logo - kun det bedste

Kun Det Bedste

Hos Kun Det Bedste finder du et stort udvalg af gaver til enhver smag. Du finder alt fra spiritusgaver, boliginteriør, gourmetslik og chokolade, delikatesser og luksus julekalendere.

Når Kun Det Bedste er godt nok

Hos Kun Det Bedste finder du en masse lækre produkter, hvor der er kræset for kvalitet og gourmet. Du kan selv udforske deres webshop, hvor du kan finde et hav af varer med alt fra hud- og kropspleje til specialøl og spiritus. Så hvis du leder efter den perfekte gave eller inspiration hertil, så er Kun Det Bedste helt sikkert noget for dig. Du kan finde inspiration til forskellige gaveideér og få personlig og grundig hjælp samt rådgivning.

Husk altid at tilføje dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Chokoladeæske

Danmarks største udvalg af luksus julekalendere

Der er et væld af muligheder, når det kommer til luksus julekalendere. Der er julekalendere, som indeholder alt fra øl, vin, gin, portvin til søde sager som chokolade, skumfiduser, popcorn og vingummi. Du kan blandt andet også finde veganske og glutenfrie julekalendere. Kun Det Bedste har samlet et bredt udvalg af kvalitets julekalendere, så du kan udforske udvalget og finde årets julekalender til dig selv eller en, du vil glæde til jul.

Chokoladejulekalender

Søde gaver til dem du har kært

Vil du forkæle en, du holder af? Eller har du bare lyst til at gøre noget godt for dig selv? Så finder du de perfekte gavesæt og gourmet lækkerier på webshoppen. Her er blandt andet vingummi, chokolade og skumfiduser fra lækre gourmet mærker samt specialøl og den lækreste champagne. Der er altså et stort udvalg til enhver smag og i enhver prisklasse.

Fad med slik

Gaver til manden eller kvinden, der har alt

Kun Det Bedste står altid klar til at hjælpe dig, hvis du for eksempel vil sammensætte en helt speciel gave til en helt særlig person. Du kan finde noget til enhver smag – for eksempel interiør til den boliginteresserede eller et vinduftesæt fra Le Nez du Vin til vin connoisseuren. Eller hvad med et lækkert hudplejesæt til skønhedsentusiasten?

Vaser med blomster

Læs mere om Kun Det Bedste

Hos Kun Det Bedste finder du et kæmpestort udvalg af gaveideér, gaveæsker, alt indenfor gourmet, delikatesser, luksus julekalendere samt en masse andet. Med andre ord går du aldrig galt i byen, hvis du leder efter en gave til en, du holder af, eller hvis du bare vil forkæle dig selv. Deres vision er at være danskernes foretrukne leverandør, når de skal finde unikke kvalitetsgaver. De ønsker samtidig at være i stand til at tilbyde de bedste priser til deres kunder. Kun Det Bedste sørger for gaver til privatpersoner og virksomheder, der vil forkæle deres medarbejdere.

Lad dig inspirere blandt de mange produkter og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål hos Kun Det Bedste

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

VISA-dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, EAN og MobilePay.

Er det muligt at afhente min ordre selv?

Ja, du kan afhente din ordre i deres showroom i Silkeborg.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-2 dage, det er dog muligt at tilkøbe ekspreslevering med dag til dag levering.

Har de sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram, Facebook og YouTube.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Du kan enten vælge at få leveret din ordre med DAO eller PostNord.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja! Du kan opnå fri fragt ved køb over 399 kr. 

Er det sikkert at handle hos Kun Det Bedste?

Ja, du kan trygt handle hos Kun Det Bedste, da webshoppen er e-mærket.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem via. E-mail: info@kundetbedste.com, eller på telefonnummer: +45 71 99 81 91.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?

Pengene bliver trukket, når varen bliver afsendt fra lageret.

Kan jeg sammensætte min egen gavepakke?

Ja! Deres kundeservice står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at sammensætte noget, du ikke kan se på webshoppen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.