Lavinde

Leder du efter allergivenlig makeup, så er Lavinde det rigtige sted at besøge. Her finder du eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer og samtidig til en pris, hvor de fleste kan være med.

Mascaraen, der er på alles læber

Måske har du hørt om den prisvindende, guldfarvede mascara BEYOND – Volume & Curl Mascara fra Lavinde Copenhagen. Den giver dig de flotteste, voluminøse vipper ved at løfte alle dine vippehår og skabe et smukt buk på dine vipper.

Ønsker du derimod drømmende lange vipper, så har BEYOND en fantastisk søster, ULTIMATE – Length Mascara. En børste, der separerer dine vipper og fanger selv de mindste vippehår!

Udover at give dig de smukkeste vipper plejer mascaraerne fra Lavinde også dine vipper med et nærende serum, som hjælper med at give dig længere og mere fyldige vipper.

Verdens første mascaraer certificeret af Asthma Allergy Nordic er helt ideelle at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

To mascara fra Lavinde.

Mere end blot en foundation

Ønsker du et naturligt og ensartet resultatet med masser af glød, der holder hele dagen? Så har Lavinde svaret til dit næste gaveønske.

Lavinde Copenhagens NATURAL GLOW Liquid Foundation, med medium dækkeevne, er en dejlig let og fløjlsblød foundation. Den smelter næsten ind i huden pga. dens lette konsistens. Og resultatet er en foundation, du ikke bemærker at have på.

Foundationserien kommer i 5 nuancer og er ikke blot verdens første flydende foundation certificeret af Asthma Allergy Nordic, men er også uden parabener og parfume.

Find den nuance, der passer dig, og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

En kvinde står til venstre i billedet og smiler. Til højre er en foundation fra Lavinde.

Fantatisk glød i den kolde vinter

Er du på jagt efter nye hudplejeprodukter til din skønhedsrutine, eller kender du måske allerede til det danske prisvindende kosmetikbrand Lavinde Copenhagen?  

Få en fantastisk blød hud med REFRESHING – Micellar Waters unikke micellemolekyler. En rens der ikke blot fjerner din makeup fra hud og vipper, men også tilfører ekstra vitaminer til din hud.

Sig farvel til trætte, hævede vinterøjne med Lavindes fantastiske øjenmasker. Fugt er vejen frem, og BOOST Deep Hydrating Eyemask tilfører fugt i op til 72 timer. Derudover efterlades din hud med en fornyet og smuk glød.   

Er du aldrig kommet i gang med vippeserum, men går stadig med tanken om lange bambivipper? HYPED Eyelash Serum fra Lavinde Copenhagen er ikke kun verdens første vippeserum certificeret af Asthma Allergy Nordic, men giver dig synlige resultater efter 3-5 uger. Et fantastisk serum, der sætter skub i væksten af dine vipper.

Gå på jagt i disse hudplejeprodukter og husk at tilføje dine favoritter på Ønskeskyen

Der ligger et hvidt håndklæde med to produkter fra Lavinde ovenpå.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.