levis logo

Levis Strauss & CO

Levis Strauss & CO er det oplagte sted at finde jeans af høj kvalitet. De har mere end 100 års erfaring med at fremstille cowboybukser, som Levi Strauss selv opfandt i starten af 1870’erne.

Verdens største tøjfirma

Levis Strauss & Co. er verdens største tøjfirma, som siden 1873 har været den mest populære jeans producent i hele verden. De har omtrent 500 butikker fordelt over hele verden, hvor de tilsammen er tilgængelige i mere end 100 forskellige lande. Levi’s®-brandet er blot en del af virksomhedens historie, da mærkerne Dockers® og Denizen® hører til familien. 

Husk at tilføje dine yndlingsjeans til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

De perfekte jeans fra Levis Strauss & CO

Der er ikke noget at sige til, at du altid kan finde de perfekte jeans hos Levis Stauss & CO. Grundlæggeren Levi Strauss skabte nemlig de populære denimjeans, som vi kender dem i dag helt tilbage i 1873. Deres jeans er klassiske og tidsløse, og er værdsat verden over. Vi er alle forskellige, og har forskellige størrelser og former. Derfor har de et bredt størrelsessortiment, hvor der både bliver taget højde for bredde og længde af bukserne.

Kender du en som har fødselsdag eller bare skal forkæles? Alle elsker jeans fra Levis Strauss & CO! Derfor er det også oplagt, hvis du leder efter noget fint til mors eller fars dag.

Bæredygtighed

Da Levis Strauss & CO er blandt de største tøjvirksomheder i verden, er de klar over, at de er nødt til at gå forrest, når vi taler om at producere bæredygtigt. Tøjindustrien påvirker miljøet i høj grad, hvilket betyder at de tager ansvar for at tage mest muligt hensyn til vores verden. Deres fokus er at producerer bedre tøj for at danne fundamentet for en bedre planet. De bruger derudover færre ressourcer og producerer mindre affald, ved at gøre brug af Levi’s® WellThread, Water<Less®-teknologi og andre produktionsteknikker. Læs mere om deres bæredygtige initiativer og værdier på hjemmesiden.

Læs mere om Levis Strauss & CO

Levi’s er oprindeligt et gammelt amerikansk arbejderbrand, som gennem tiden er blevet til hele verdens yndlingsforhandler af kvalitetsjeans. Ideen opstod på baggrund af en mangel på slidstærkt tøj til det hårde arbejde. Levis Strauss & CO blev etableret i 1852, og i 1873 lancerede Levi Strauss de første jeans, som vi kender dem i dag i samarbejde med skrædderen Jacob Davis. Den amerikanske arbejdsuniform blev hurtigt allemandseje, hvilket betød at de blev brugt af alle lige fra minearbejdere og cowboys til rockstjerne, præsenter og alt herimellem. Levi’s jeans var den perfekte funktionelle påklædning dengang og er det stadig i dag.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Levis Strauss & CO

Hvad forhandler de hos Levis Strauss & CO?

De har siden 1873 været de førende forhandlere af jeans. Find de perfekte kvalitetsjeans på deres hjemmeside allerede  i dag.

Kan jeg spore min ordre?

Ja naturligvis. Du kan spore din ordre på deres hjemmeside ved hjælp af dit ordrenummer og din E-mailadresse.

Hvor længe kan jeg returnere min ordre?

Du kan returnere din ordre i helt op til 90 dage hos Levis Strauss & CO.

Hvor hurtigt bliver min ordre leveret?

Når du har placeret din ordre, vil der gå 2-3 hverdage, før din pakke bliver leveret.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, det kan du tro. Der er fri fragt på alle ordrer over 399 DKK.

Hvad koster fragten?

Såfremt du handler for mindre end 399 DKK, vil du blive pålagt et fragtgebyr på 46,00 DKK.

Hvor kan jeg komme i kontakt med deres kundeserviceafdeling?

Hvis du vil i kontakt med deres kundeserviceafdeling skal du ringe på telefonnummer:00800 53847 501 eller via deres kontaktformular på hjemmesiden.

Hvad hvis jeg fortryder?

Frygt ej. Levi’s har gratis returret på alle ordrer.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på både Facebook, Pinterest, TikTok, YouTube, Twitter og Instagram.

Hvem leverer min pakke?

I Danmark vil din ordre blive leveret med UPS.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.