LforLiving

En gang imellem er det rart at friske lidt op i hjemmet. Hos LforLiving finder du boliginteriør af høj kvalitet til meget rimelige priser. Der er noget for enhver smag og altid gode tilbud og nyheder.

Elegante krystalglas med SWAROVSKI®-krystaller

LforLiving forhandler de smukke og meget populære MATRIVO glas, som er flotte krystalglas med graveringer og ægte SWAROVSKI®-krystaller.

Der er fire forskellige designs: Clio, New Pen, Black New Pen og Two Hearts.
Med disse glas kan du kun tage pusten fra dine gæster. Alle glas er miljøvenligt produceret og er uden bly.

Så vil du dække et fantastisk bord til dine gæster, har LforLiving champagneglas, cocktailglas, ginglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, tumbler, highball, karafler og vaser.

Find det rette boliginteriør

Med det rette boliginteriør, kan du sætte et personligt præg på din bolig og skabe en hyggelig oase, der afspejler dig.

Uanset om du er til den enkelte, klassiske stil med designikoner eller til den nordiske stil i form af naturmaterialer som bambus, hør og træ, så har LforLiving helt sikkert noget, der falder i din smag. De er nemlig bevidste om, at der skal være noget for alle, til alle hjemmets rum og til alle aldre.

Her finder du alt fra elegante lightere designet af designduen Mencke & Vagnby fra det danske firma MIGNIS, lysestager, smukke vaser, humoristiske og søde illustrationer til at hænge på væggen, lanterner til hygge i den mørke tid samt hylder, knager, kroge, puder, plaider m.m.. 

Skab et hyggeligt og indbydende hjem med de rette møbler

Skal dit hjem være et trygt og dejligt sted for dig at være, er det væsentligt, at det indeholder møbler, som afspejler dig og din personlighed. 

Skal du nemlig lade op, er det væsentligt, at du føler dig hjemme og godt tilpas i dine omgivelser. Og det kan du kun gøre, hvis dit hjem giver dig den tryghed, du har brug for. Disse omgivelser skaber du ved at indrette dit hjem med møbler, der skaber ro, glæde og god stemning. 

LforLiving er desuden helt med på, at det er noget forskellige for os alle sammen, og derfor har de sørget for, at deres udvalg af møbler byder på noget til enhver smag. Du finder blandt andet mange forskellige spiseborde, spisebordsstole, sofaborde, sofastole, sofaer, skabe, reoler og vitrineskabe. 

Når du nu skal dække et fantastisk bord…

Så får du jo en enorm følelse af glæde, når kreativiteten bliver sluppet løs…

Her hos LforLiving finder du lækre Damask- og Hørduge, stofservietter og servietringe. Du finder skønne, rustikke dækkeservietter i læder og recycled læder. Boulogne-serien fra Pillivuyt, som er flotte og anderledes tallerkener – både runde og ovale, fade og skåle. Fantastisk flot bestik m.m. fra Lene Bjerre. De ikoniske salt og peberkværne – Peberfuglen og Saltpingvinen fra Spring Copenhagen.

Her er en masse lækre ting, så du rigtig kan udfolde din kreativitet i forskellige stilarter som eksempelvis op mod jul, den klassiske med varm juleopdækning med rød dug eller den nordiske stil i rolige farver. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.