Lillies Stories

Hos Lillies Stories finder du smykker til skarpe priser. Det er klassiske og feminine smykker, der passer til alle lejligheder, og som er i Sterlingsølv el. 18 k. forgyldt sølv kombineret med perler og zirkonia-sten.

Tidløse og elegante øreringe

Hos Lillies Stories finder du et bredt udvalg til enhver stil. De har tidløse og elegante øreringe, alt efter om du er til klassiske ørestikker, creoler eller perleøreringe.

De elsker at kombinere flere forskellige sammen for at skabe deres eget look. Rå og feminine, med og uden sten – mulighederne er mange.

Alle deres øreringe er i ægte 925 sterlingsølv, og alle er overfladebehandlet enten med en rhodinering eller 18 karat forgyldning.

Lad dig inspirere, og find dine nye øreringe i webshoppen.

Et smykkeskrin med smykker fra Lillies Stories.

Enkle halskæder

De har et bredt udvalg af halskæder, som er helt enkle og klassiske. Du kan tilføje vedhæng, dobbelte kæder og smukke perlekæder med barokferskvandsperler.

Alle kæder er smukke hver for sig. Du kan også kombinere flere af deres kæder sammen for dit eget personlige udtryk.

Kæderne er i ægte 925 sterlingsølv, alle er overfladebehandlet enten med en rhodinering eller 18 karat forgyldning.

Udforsk udvalget hos Lillies Stories, og find din nye halskæde.

En kvinde med øreringe og halskæder fra Lillies Stories.

Kombiner smukke armbånd

Lillies Stories har et bredt udvalg af feminine armbånd, som er smukke hver for sig. Du kan også kombinere flere armbånd sammen for dit eget unikke udtryk.

De bruger ægte ferskvandsperler og månesten, og i deres barok-perlearmbånd varierer perlerne i størrelse og form. Det gør kun dit armbånd endnu mere unikt. Alle deres armbånd er i ægte 925 sterlingsølv, alle er overfladebehandlet enten med en rhodinering eller 18 karat forgyldning.

Find dit nye armbånd hos Lillies Stories.

To kvinder står med sølvsmykker på fra Lillies Stories.

Klassiske og rå ringe

Foruden armbånd finder du også et bredt udvalg af ringe. Alt fra klassiske allianceringe med flunkende hvide zirkonia-sten til de mere rå, chunky ringe. De elsker at kombinere deres ringe og synes, det er smukt at kombinere de klassiske med de mere rå band-ringe for at få et helt andet udtryk.

Størstedelen af deres ringe er justerbare i størrelsen, hvilket giver dig mulighed for at bruge ringe på flere forskellige fingre. Du undgår at skulle tage stilling til ringstørrelse, hvilket også gør det nemmere ved gavekøb. Alle ringe er i ægte 925 sterlingsølv, alle er overfladebehandlet enten med en rhodinering eller 18 karat forgyldning.

Lad dig inspirere på Lillie Stories’ websoite, og find dit nye armbånd eller ring.

Om Lillies Stories

Lillies Stories er et dansk smykkefirma, som så dagens lys i Aarhus i 2022. Det er etableret af Karen Bilø, der i mange år har arbejdet i mode og interiørbranchen, bl.a. som visual merchandiser og fotostylist.

Ønsket er at skabe klassiske og feminine smykker, der giver dit look lidt ekstra – hvad end det er til hverdag eller fest. Det er vigtigt for dem, at deres smykker har gode priser.

De håber, du vil elske deres smykker, som de selv gør.

Lad dig inspirere på deres hjemmeside, og husk at tilføje din favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.