Lindebæk Smykker

Træd ind i Lindebæk Smykkers univers af tidløse og unikke smykker. Her finder du produkter i højeste kvalitet, designet med en vision om at være stedet, hvor alle kan finde smykker til overkommelige priser.

Kvalitetssmykker til skarpe priser

Lindebæk Smykker er et dansk smykkebrand, der sælger unikke og tidløse kvalitetssmykker. De er designet af Emma Lindebæk, som står bag brandet.

Besøg websitet og udforsk udvalget af forskellige smykkekollektioner. Emma har blandt andet skabt en vandfast kollektion, som tåler, at du bader, sover og træner med smykkerne på, uden at de mister farven.

To kvinder med guldsmykker på fra Lindebæk Smykker.

Empowerment ringe fra Lindebæk Smykker

Lindebæk Smykker har med sin vision om at empower kvinder og bidrage til personlig udvikling skabt ringkollektionen ‘Empowerment ringe’. Kollektionen består af et simpelt og elegant ringdesign, som fås med ædelstenene:

Månesten – siges at være forbundet med feminine og guddommelige energier og er et godt energiredskab til nye begyndelser.

Rose Quartz – er kendt som kærlighedsstenen, da det siges, at den udsender energi af ubetinget kærlighed og følelsesmæssig helbredelse.

Labradorit – siges at være meget energigivende og kunne bidrage til at give dig klarhed, inspiration og hjælpe dig i en ny retning.

To kvinder med guldsmykker på fra Lindebæk Smykker.

Fuldend dit look med Lindebæk Smykker

Miks dine smykker på tværs af kollektioner og opnå et fuldendt look. Nedenfor ser du et udpluk af Sunlight kollektionen, som Emma designede i sommeren 2020. Hun fandt inspiration fra solens stråler, der bragte lys i en ellers mørk og coronafyldt tid.

Smykkerne reflekterer lyset forskelligt, alt efter hvordan lyset rammer dem. Står smykkerne alene, fremstår de elegante og feminine. Det kan brydes ved at sammensætte smykkerne på tværs af kollektioner, som de har gjort nedenfor. Her er Sunlight halskæden stylet og sammensat med Snake Chain og Wide Snake Chain.

Eksperimenter med dit udtryk og gå på opdagelse i deres smykkeunivers.

To kvinder med guldsmykker på fra Lindebæk Smykker.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.