Little Wonders

Giv dine børns hverdag farve med skønt tøj fra Little Wonders. De byder på baby- og børnetøj til drenge og piger i alderen 0-6 år i lækre materialer og med et altid stort fokus på ansvarlig produktion.

Little Wonders – skønt baby- og børnetøj

Little Wonders startede i Nærum i 2016, men er nu rykket længere op af kysten til Humlebæk. Det er her, deres hjerte ligger nu. Hos Little Wonders er de inspireret af deres smukke omgivelser i Nordsjælland og har en særlig kærlighed til museet Louisiana, Krogerup og stranden om aftenen. De har her fundet et fristed for skønhed, fantasi, kreativitet, sjov og leg.

Brandet byder på skønt baby- og børnetøj til både piger og drenge i alderen 0-6 år. Du finder også fine accessories såsom hårspænder, elastikker og armbånd.

Besøg deres website og bliv inspireret af det fine sortiment!

Tre små piger i børnetøj fra Little Wonders.

Tøj, der inspirerer til leg

Hos Little Wonders lever de efter filosofien om, at man skal “leve sine drømme”. Hver dag er ikke bare “hverdag”, men noget særligt. Derfor skal det tøj, børnene har på, være festligt, behageligt og inspirere til leg og udvikling.

Gå på opdagelse i webshoppen og find lækkert tøj og accessories til dine børn!

Tre små drenge i børnetøj fra Little Wonders.

Ansvarlig produktion

Little Wonders producerer deres børnetøj med et stort fokus på miljøet. Når de netop forhandler produkter til børn, er de meget bevidste om, hvilket præg de sætter på den verden, børnene vokser op i. Deres tøj består af øko-certificeret bomuld og naturlige materialer som hør. De forsøger desuden at fragte deres varer ansvarligt og bruger genbrugsplast.

Mest af alt går de op i at producere tøj i så gode materialer og kvaliteter, at børnene kan bruge det igen og igen. Forhåbentlig kan tøjet på den måde også få nyt liv i andre børns garderober.

Tre børn med tøj og hårpynt fra Little Wonders.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.