Liva Larsen

Elsker du farver, fest og ferie? Hos Liva Larsen kan du finde en masse sommerkjoler, toppe, nederdele, badetøj og accessories lavet i topkvalitet med fokus på bæredygtighed.

Om Liva Larsen

Liva Larsen blev grundlagt i foråret 2022, da flere unge danske piger henvendte sig til Livas private Instagram-profil for at høre, hvor hendes kjoler på mange af hendes posts var fra. Derefter kunne hun godt mærke, at der var en kæmpe efterspørgsel på denne “stil”.

Grundlægger Liva Grethe Larsen Arbøll har boet på Ibiza i Spanien i over 12 år og flyttede til Danmark i 2018. Da hun kom til Danmark var hun i chok over, hvor simpelt og sort/hvidt danskerne klædte sig. Hun kom jo direkte fra et sted, hvor solen altid skinner, og farver og lys var glæde. Det har hun taget med sig til Danmark og vil viderebringe i stor stil. 

Vær med på en tidløs trend med Liva Larsen

Liva Larsen er kendt for deres lækre silkekjoler, som de sælger i et hav af farver og forskellige styles. Deres silkekjoler har været en trend siden sommeren 2022 og det fortsætter derudaf. Brandet har allerede udvidet deres kollektion til både nederdele, toppe, badetøj og selvfølgelig et større udvalg af de populære silkekjoler. Alle deres kjoler er lavet af 70% silke og 30% viskose, som gør dem utrolig behagelige at have på. Det får dem også til at springe ud af maskinen helt glatte og tørre hurtigt.

Bæredygtige styles

På webshoppen kan du finde  kjoler i forskellige styles, nederdele, toppe, badetøj og toilettasker, som er et must-have i garderoben til din kommende sommer, ferie eller fest. 

Går du op i kvalitet og bæredygtighed kan du trygt handle hos dem. Alle vintage silketoppe er lavet af genanvendte indiske sarier, som bliver upcyclet til de fineste reversible og umbrella toppe.

Produkterne, du finder hos Liva Larsen, er et perfekt fødselsdags- eller julegaveønske – tilføj derfor dine favoritter til din ønskeseddel her hos Ønskeskyen, og se frem til en gave fra Liva Larsen under juletræet i år eller til din fødselsdag.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.