Living Beauty

Living Beauty tilbyder et stort og bredt udvalg indenfor makeup, hud- og hårpleje samt værtindegaver, accessories, delikatesser samt en masse fine ting til boligen, som forskønner din hverdag.

Et bredt udvalg af gode produkter til krop og ansigt

Living Beauty er et online skønhedsunivers, hvor du finder et luksuriøst udvalg af skønhedspleje, brugskunst, interiør, designvarer og andre ting til dig og hjemmet. Hos Living Beauty har de gjort sig til eksperter, når det kommer til at præsentere et stort og meget bredt udvalg til håret, ansigtet, kroppen, neglene og ikke mindst boligen.

De har lagt særlig vægt på økologi, bæredygtighed og miljøet. Bag Living Beauty finder du et stærkt team af fagpersoner, som alle er tilknyttet skønhedsklinikken i Roskilde, bedre kendt som Roskilde Skønhedsklinik.

Foundation og mascara fra makeupmærket ILIA.

Shop økologisk makeup

Hos Living Beauty finder du ILIAs økologiske makeup serie, som er til mænd og kvinder i alle aldre. Produkterne er uden farlige kemikalier og toksiner, og er sammensat af økologiske fugtgivende ingredienser og plantestoffer. Det er nemlig vigtigt både for ILIA og Living Beauty at du kan bruge makeup, uden at skulle tænke over hvilke ingredienser, der er i. Det allervigtigste er at du finder dét, der passer godt til dig og din hud.

Med ILIAs produkter opnår du strålende farver og en sund hud, der kan ånde frit. Du vil hurtigt opleve at produkterne er lavet med omhu. Derfor er ILIA særligt godt til dig, hvis du har sart hud og kan ikke tåle almindelig make-up er. ILIA et rigtigt godt bud på fremtidens makeup, da de kombinerer gode ingredienser med makeup, der virker og samtidig har et bredt udvalg. De har alle former for makeup i deres sortiment. Du vil uden problemer finde mascara, pudder, øjenskygge, lidt til læberne og meget mere.

Find dine gaveønsker på Livingbeauty.dk husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Top tre produkter fra Roze Avenue, ILIA og Minetan.

Dit hår fortjener det bedste

Hårprodukterne Innersense Organic Beauty har naturen i centrum. Alle produkterne er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser, som dit hår vil elske. Det amerikanske mærke laver økologiske produkter med en masse lækre ingredienser, som dit hår vil elske at blive forkælet med.

Produkterne giver dit hår alt, hvad det har brug for. De unikke og økologiske ingredienser tilføjer fugt, glans og beskyttelse til håret. Sammensætningen er unik og produkterne er selvfølgelig uden syntetiske tilsætningsstoffer og godkendt til den populære Curly Girl metode. 

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om Living Beauty

Hos Living Beauty elsker de at arbejde med skønhedsprodukter til både hud og hår. Derfor sælger de også det allerbedste indenfor beauty verdenen. De ønsker at tilbyde et stort udvalg indenfor produkter til hud, hår og krop samt lidt til forkælelse af dig selv, og dem du holder af. Derfor kan du også finde værtindegaver, lidt til boligen og meget mere.

Alle medarbejdere i Living Beauty er også ansat i Roskilde Skønhedsklinik, hvilket betyder at du er sikret den bedst mulige vejledning – og introduktion til nye produkter. Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi kan du ringe til dem, for at få vejledning eller forslag til dine produkter. De står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Gå på jagt i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Living Beauty

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Leveringstiden afhænger af hvor du bor. Men oftest vil din ordre være fremme efter 1-3 dage. 

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for mere end 499 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Living Beauty?     

Living Beauty kan kontakte på mail: info@livingbeauty.dk. Du kan også ringe til dem på: +45 28 71 28 33.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit og Mobilepay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal dog være ubrugte og i original emballage. 

Hvor leverer Living Beauty til? 

De sender ud hele Danmark.

Kan jeg finde dem på sociale medier?   

Ja, Living Beauty er bl.a. er aktiv på Facebook og Instagram.

Hvordan er Living Beauty priser?

Living Beauty sørger for gode priser på alle deres produkter, samtidig er alle deres af høj kvalitet.

Hvem bliver min ordre sendt med?

Din ordre bliver sendt med forskellige leveringsfirmaer, bl.a. GLS. Du kan vælge at få sendt din ordre til en pakkeshop eller hjem til dig selv.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Living Beauty?

Du kan finde alt indenfor hud- og hårpleje, accessories, makeup, delikatesser og meget mere.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.