Lola Ramona

Lola Ramona forhandler kvalitetssko i lækre materialer og med høj komfort – både hæle, sneakers, støvler og flats. Forkæl dine fødder med smukke sko i unikke stilarter og mønstre.

Sko med attitude og liv

Lola Ramona blev skabt i 2006 i København med en idé, der udsprang af et spørgsmål; på et marked fortæret af sko skabt til masserne, hvor var skoene til de få? Lola Ramona bringer dig sko, der er spækket med attitude og liv, sko, der siger noget om dig som person.

Ikke nok med dette er de skabt med kvindefødder som det centrale fokus. Hvad hjælper smukke sko, der ødelægger dine fødder? Dine sko skal være der for at hjælpe med at beskytte og forkæle dine fødder med en perfekt pasform og en omhyggelig placeret hæl. Så Lola Ramona søgte at skabe smukt designede sko, der kan bæres fra daggry til solnedgang og tilbage igen. Og derfor er deres slogan “Sko, der passer til din personlighed – ikke kun dine fødder”

Der står en masse sko i en cirkel rundt om loget Lola Ramona.

Kvalitetssko med prikker, sløjfer og striber

Lola Ramone er mærket, der bringer dig alt. Deres kollektioner omfatter hæle, sneakers, støvler, flats, håndtasker, solbriller og t-shirts. De er store fans af hele livsstilen omkring rulleskøjteløb, og de er involveret i LGBTQUAI+ verden over. Der sker altid en masse, og de forsøger at forblive levende og relevant for dig hele tiden.

Prikker, sløjfer og striber skaber det centrale tema for Lola Ramona. Spændende mønstre og styles er der masser af, hver enkelt individuelt håndlavet. Det sikrer den højest mulige kvalitet og komfort på tværs af alle deres sko. Om du bærer lædersko eller veganske styles, kan du være sikker på at have kvalitetsfodtøj på, når du bærer sko fra Lola Ramona.

En kvindes hæle, hun har højhælede sorte sko på med sorte og hvide striber på sålen. Skoene er fra Lola Ramona.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.