Longvé

Longvé er et nyt dansk smykkebrand, der laver flotte smykker i enkelt design, der passer til de fleste. Samtidig har du også mulighed for at designe dit helt eget smykke.

Design dit eget smykke

Longvé er et nyt dansk smykkemærke, der specialiserer sig i smykker lavet i både guld og hvidguld. Fælles for alle smykkerne er, at de er lavet med et hensyn til miljøet og uden et overforbrug af ressourcer. Det, som Longvé tilbyder, kan inddeles i to kategorier – de tilbyder halskæder, armbånd, øreringe mm., som er designet og produceret af dem. Her kan du finde halskæder og øreringe, både med og uden diamanter. Longvé bygger på idéen om, at alle skal have mulighed for at designe et smykke, der passer til deres stil, smag og budget. Det er derfor muligt at vælge mellem forskellige metaller, størrelser, farver og typer af sten.

For grundlæggerne af Longvé har det været vigtigt at bruge materialer, der ikke belaster miljøet. Derfor bruger de kun 14 carat guld, som har været brugt før. Med det store fokus på bæredygtighed bliver der taget hensyn til miljøet, og samtidig undgås det, at der udvindes ressourcer, som der reelt set ikke er brug for.

Et stort udvalg af smykker

Longvé er et oplagt sted at lede efter en gave til sig selv eller en, man holder af. Både fordi designet, hensynet til bæredygtigheden og tanken bag går op i en højere enhed. Derfor har de gjort det muligt for dig at designe dit helt eget smykke og samtidig tilpasse det, så det passer til dig eller den, der skal modtage det. Du vælger selv det smykke, du vil have, og efterfølgende vælger du metal, størrelse på stenen og lignende.

Du kan vælge mellem to slags diamanter – naturlige diamanter eller de såkaldte “lab grown”, som er lavet i et laboratorie. I udseende er de to diamanter identiske. Det er kun muligt at se forskellen mellem de to slags diamanter ved at bruge et særligt forstørrelsesglas.

Hos Longvé står de klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke. Går du og har en idé til et smykke, som du gerne vil have lavet, er det også noget, de kan være behjælpelig med.

Gå på opdagelse i det store sortiment

På Longvés hjemmeside kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle de smykker, du kan købe eller selv være med til at designe. Særligt til fødselsdage eller andre særlige mærkedage kan deres smykker være oplagte at pakke ind og give til en, du holder af.

De kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige design samt de sten, der passer til, så du i sidste ende står med et flot smykke, du kommer til at bære mange år frem. Så kig ind fordi deres hjemmeside

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.