louis vuitton logo

Louis Vuitton

Louis Vuitton er anerkendt over hele verden. Det er et fransk designermærke, der har specialiseret sig inden for eksklusive lædervarer. Særligt deres signatur monogram er kendt og elsket verden over.

Den nyeste herrekollektion fra Louis Vuitton 

Den kunstneriske leder Virgil Abloh præsenterer sin nyeste kollektion for Louis Vuitton. Kollektionen er baseret på essayet: ”Strangers in the Village” skrevet af James Baldwin i 1953. Teksten handler om de oplevelser, han har haft som afroamerikansk gæst i en by i Schweiz. Hans kollektion har til hensigt at afspejle de fundamentale strukturer og normer i et samfund, der resulterer i kulturelle skel mellem outsidere og insidere. Virgil Abloh inviterede konceptkunstneren Lawrence Weiner til at være medudvikler på dele af detaljerne i kollektionen og udfaldet er blevet fænomenalt. 

Gå på opdagelse hos Louis Vuitton og iblandt vores mange andre populære brands for yderligere inspiration til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

Det eksklusive monogram fra Louis Vuitton

I 1896 skabte de deres velkendte monogram og logo. Tanken bag monogrammet var at mindske de mange forfalskninger af brandet. Louis Vuitton har i mange årtier symboliseret velstand og rigdom. Derfor har de været nødsaget til at udvikle det velkendte monogram, som i dag er blevet et designsymbol, mange ønsker at have i deres garderobe. Monogrammet blev designet af hans søn Georg Vuitton. Det er ikke blot i nyere tid, at luksusvarerne fra Louis Vuitton er blevet forfalsket. Det har været sket fra starten og blot 1% af produkterne, som man finder på markedet er originale Louis Vuitton produkter.

Louis Vuitton x UNICEF

Louis Vuitton fremmer diversitet, inklusion & bæredygtighed. Tilbage i 2016 underskrev Louis Vuitton og UNICEF et globalt samarbejde, som har til hensigt at støtte de sårbare børn, der lever i verden. De økonomiske midler skal bidrage til at fremme ressourcerne for børnene, samt at beskytte de rettigheder som alle børn bør have. Hvert eneste år inviterer de deres frivillige medarbejdere ud for at holde opsyn med de steder, som Louis Vuitton støtter økonomisk. Det kan være alt fra flygtningelejre til andre steder med udsatte børn. De frivillige medarbejdere bliver kaldet LVforUNICEF Reporters. 

De materialer som Louis Vuitton benytter til at fremstille deres produkter, stammer primært fra naturen. Det kan både være fra plante-, animalske- eller mineralkilder. Formålet er at leve op til deres ansvarlighed og afskaffe brugen af farlige kemiske stoffer.

Den nyeste kvindekollektion fra Louis Vuitton 

Den aktuelle kollektion til kvinder fra Louis Vuitton er fotograferet af Nicolas Ghesquiére i Normandiet i Frankrig. Denne kollektion er skabt med tanke på den græske romerske antik med designs, som kommer i karambollage med nutidens modernitet og minimalisme. Kollektionen lancerer en række nye modeller og designs, som også er fortolket ud fra deres tidligere ikoniske modeller. Kollektionen indeholder blandt andet den elegante taske med produktnavnet Troca, der er fremstillet i lammeskind. Tasken er udsmykket med et Damier mønster, som er et skakformet mønster. Coussin Pm tasken fra samme kollektion er bestemt også en favorit! Tasken er ligeså fremstillet i lammeskind. Den er derudover udstyret med en chunky kæde, som du kan holde tasken i. Den har også en anden rem, så tasken også kan benyttes som cross-body. 

Om Louis Vuitton

Historien bag det eksklusive franske modehus startede tilbage i 1837. Dengang kom den 16-årige Louis Vuitton til Paris, hvor han startede i lære hos Monsieur Maréchal. På daværende tidspunkt levede de i en tid, hvor bagagen blev behandlet med hård hånd, da de primære transportmidler var hestevogne, både og toge. Derfor var det helt essentielt, at man pakkede sin bagage i noget, som kunne tåle slagene.

Louis Vuitton var lærenem og blev hurtigt dygtigere gennem sin tid hos Monsieur Maréchal. Han påbegyndte sin rejse i modebranchen ved at skræddersy specielle designerkasser og senere hen kufferter ud fra sine kunders ønsker. Som 17-årig åbnede han sit eget værksted i Frankrig, hvor han specialdesignede luksusvarer til sine kunder. Siden da er Louis Vuitton blevet et af de mest anerkendte og eksklusive designerbrands, som findes på det internationale marked, og år efter år finder vi de lækre designs på danskernes ønskelister. 

Lyder det som noget for dig? Så gå på opdagelse iblandt de eksklusive lædervarer og tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Ofte stillede spørgsmål hos Louis Vuitton

Hvor kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte dem på telefonnummer: +45 35 15 86 34 eller via deres kontaktformular på hjemmesiden.

Har de en fysisk butik i Danmark?

Ja, de har en forretning i indre København.

Hvor ligger butikken?

Adressen er: Amagertorv 2, 1160 København.

Kan jeg bestille gennem Click and Collect?

Ja, det kan du i en række af forretningerne inklusiv deres butik i København.

Er der et gebyr for Click and Collect?

Nej, det er helt gratis.

Hvor længe vil varen være i butikken, når jeg har bestilt med Click and Collect?

Såfremt du har bestilt en vare til butikken, vil den blive sendt tilbage efter 30 dage hvis den ikke er blevet afhentet. Du vil blive refunderet, når den sendes tilbage.

Hvordan får jeg deres nyheder hurtigst muligt?

Blot ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev på hjemmesiden.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem alle hverdage 10.00-18.00.

Hvor hurtigt bliver min ordre leveret?

Hjemmelevering tager 3-5 hverdage. Express levering tager 2 hverdage.

Hvad koster fragten?

Der er altid fri fragt på alle ordrer.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.