logo til lullaby planet

Lullaby Planet

Hos Lullaby Planet finder du et stort udvalg af bæredygtige produkter til børn og mødre. Det perfekte univers for dig, som ønsker at give din baby en omsorgsfuld start på livet.

Lullaby Planet – en fælles fremtid, et fælles ansvar 

Hos Lullaby Planet har de meldt sig ind i kampen om en bedre fremtid. De er fortalere for bæredygtighed på alle parametre, hvilket betyder, at de både træffer sociale, miljømæssige og økonomiske valg. Ved både at rette et miljømæssigt fokus mod produkter, materialer og emballage forsøger de at minimere deres CO2-aftryk til det minimale. De har aktivt valgt at tage ansvar for miljøet ved at reducere emballage og prioritere produkter, som produceres lokalt.

De ønsker at samarbejde med virksomheder, der skaber arbejdspladser for mennesker, som ikke nødvendigvis er i stand til at være hos en almindelig virksomhed. Det er en grundværdi hos Lullaby Planet at være 100% bæredygtige, hvilket ifølge dem indbefatter aktiv ansvarstagen for både mennesker, økonomi og klima. 

Leder du efter andre bæredygtige produkter, så gå på opdagelse blandt vores mest populære brands, hvor du kan finde en lang række bæredygtige virksomheder!

KOMPOSTERBARE BAMBUSPLASTRE FRA PATCH 

PATCH er en virksomhed, som er gået forrest i kampen om komposterbare sårplejeprodukter. De var den første virksomhed, der lancerede 100% komposterbare plastre, som ikke bliver tilsat kemikalier under fremstillingen. Derudover tester de ikke på dyr, hvilket betyder, at ingen dyr er kommet til skade under produktionen.

Motivationen for produktet opstod, da virksomhedens stifter opdagede, at 25% reagerede negativt på de kemikalier, som er tilsat i traditionelle plastre. Det er nu lykkedes at skabe et produkt, som er fri for kemikalier og samtidig er 100% komposterbare! 

Bæredygtighed, kvalitet og økologi er 3 grundværdier hos Lullaby Planet. Derfor samarbejder de kun med særligt udvalgte virksomheder, som har den samme bæredygtige vision som dem selv.

produkter fra Lullaby Planet

ECO-Bleer

Hos Lullaby Planet forhandler de Eco-Bleer fra Naty, som er den førende producent af produktet. Det er lykkedes dem at fremstille et økologisk produkt, som ikke går på kompromis med funktionaliteten. Derudover er bleerne fra Naty miljøvenlige og sundere for dit barn end almindelige bleer. Grundlaget for dette er, at de traditionelle bleer består af 80% plastik. Hvorimod ECO by Naty bleen har 0% oliebaseret plastik direkte mod huden. Bleerne er særligt gode til børn med sensitiv hud, idet de er fremstillet med ekstra god åndbarhed. Samtidig bidrager naturmaterialerne til, at bleen bliver blødere. 

Stofbleer

Club Lullaby Family

Ønsker du at modtage eksklusive medlemsfordele hos Lullaby Planet? Du kan gratis tilmelde dig deres medlemsklub, hvor du vil modtage en lang række fordele. Din returret vil blandt andet blive forlænget fra 14 til 365 dage, og du vil derudover opnå gratis levering. Det er dog blot et udpluk af de fordele, som du kan få hos deres medlemsklub! Hvis du skulle beslutte dig for, at du ikke længere ønsker at være en del af medlemsklubben, kan du til hver en tid melde dig ud igen.

Du kan læse mere om Club Lullaby Family og tilmelde dig inde på deres hjemmeside. 

Sutter fra Lullaby Planet

Om Lullaby Planet

Lullaby Planet arbejder ud fra en vision om en mere bæredygtig fremtid. De arbejder målrettet på at skabe et bredt sortiment af bæredygtige og miljøvenlige produkter til mor og barn. Deres mål er at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i alle deres samarbejder og produkter. 

På webshoppen finder du plejeprodukter, spiseudstyr, ammeprodukter og meget mere! Produkterne henvender sig til mødre og babyer fra 0-24 måneder. Du kan dog også finde legetøj til 24+ måneder. Hvis du ønsker at give din baby en bæredygtig start på livet, vil vi klart anbefale at gå på opdagelse hos Lullaby Planet!

Skal du til babyshower i nærmeste fremtid? Så er vi sikre på at du kan finde den perfekte gave fra Lullaby Planet. 

Ofte stillede spørgsmål til Lullaby Planet

Hvilke produkter kan jeg finde hos Lullaby Planet?   

Du finder et bredt sortiment af bæredygtige produkter til mor og baby. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

Du kan kontakte deres kundeservice afdeling på mail: kundeservice@lullabyplanet.dk eller på telefonnummer: +45 89 88 80 46. Deres åbningstider i kundeserviceafdelingen er følgende: mandag – fredag: kl. 09.00 – 16.00. 

Hvornår kan jeg forvente at få svar på min henvendelse? 

De besvarer henvendelser alle hverdage og bestræber sig på at svare indenfor 24 timer i hverdagene. 

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?  

De modtager betaling med Dankort, alle VISA-kort, Mastercard, Dinners Club, Apple Pay, PayPal & Mobilepay. Beløbet trækkes, når varen afsendes. Kortbetalingen kræver ikke noget ekstra gebyr.

Kan jeg spore min ordre? 

Ja! Når du har bestilt din ordre på hjemmesiden, vil du kunne spore pakken hos den transportør, der leverer pakken. 

Har de sociale medier? 

Ja. Du kan finde Lullaby Planet på Facebook og Instagram. 

Hvor længe varer min returret? 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din vare. For at få længere returfrist bør du tjekke kundeklubben ud. Der kan du nemlig returnere i hele 365 dage. 

Hvad er Lullaby Family?

En kundeklub og nyhedsbrev, som indebærer eksklusive fordele!

Koster det noget at blive medlem af Lullaby Family? 

Nej, det er helt gratis og uforpligtende. Du vil blot modtage 2-4 nyhedsbreve om måneden, med tips, tricks og tilbud!

Kan jeg opnå fri fragt? 

Såfremt du tilmelder sig Lullaby Family tilbyder de fri fragt samt retur. Ønsker du ikke at være medlem, vil fragten blive beregnet ved check ud inden betalingsgennemførelsen. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.