LULU Copenhagen

LULU Copenhagen er et dansk smykkemærke med base i København. Deres elegante smykker står for enkelthed med legende designs til en overkommelig pris, hvor alle kan være med.

Med deres smykker ønsker designerne bag LULU Copenhagen at inspirere kvinder over hele verden. Smykkerne kan med sine legende designs og mange farver kun bidrage med munterhed og glæde. LULU Copenhagen ønsker at dele budskabet om at få det bedste, sjoveste og mest optimale ud af livet. Brandet blev etableret tilbage i 2014 i København af ægteparret Anja og Rasmus Gottliebsen. Idéen til smykkemærket udsprang fra en fælles interesse og passion for kunst og design.

Siden 2014 har LULU Copenhagen vokset sig stort og forhandles i stormagasiner, modebutikker og museums shops. Derudover forhandles deres smykker i forskellige high-end butikker rundt omkring i Europa. Smykkemærket forhandles i over 80 forhandlere fordelt over Danmark, Tyskland og Schweiz.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA LULU COPENHAGEN

COLOR HOOPS - MINT

Hoops i klare farver. Brug dem når du vil give dit look et twist, til fester eller til hverdag.

300 DKK

LOLLY FINGERRING

Rngen er inspireret af en klassisk stribet slikkepind og signalerer både 80’er retro og coolness.

550 DKK

SATURDAY ØRESTIK

SATURDAY er den perfekte gave til din gode veninde som du har delt mange oplevelser med.

150 DKK

PAPER PLANE ØRESTIK

Ved første øjekast ser du en trekantet form, men ved et nærmere kig ser man en papirflyver.

150 DKK

CONFETTI ØRESTIK

Confetti Kollektionen er en påmindelse om, at der altid er noget at fejre – en ægte LULU tankegang!

150 DKK

BALL LARGE ØRESTIK

BALL kuglerne er et klassisk touch til dit øre, og kan snild kombineres med andre øreringe.

200 DKK

BZZZZ ØRESTIK

Den lille bi – BZZZZ – er en af LULU’s stor-sælgere. Den tilføjer en sød lille historie til dit look.

150 DKK

HAPPY HEART ØRESTIK

HAPPY HEART er et klassisk motiv, men i et anderledes design som fylder godt på øret.

200 DKK

BLOMST ØRESTIK

LULU elsker farver og vi elsker at omgive os med smukke blomster. Findes i 14 udgaver.

150 DKK

SMYKKER I DANSK DESIGN FRA LULU COPENHAGEN

LULU Copenhagen er et dansk smykkemærke, som er kendt for at lave legende og farverige designs. Samtidig er deres designs meget enkle og kan bidrage med et twist til ethvert outfit. Deres smykker fungerer perfekt til både hverdag og fest, og er gode at have i enhver smykkesamling. De forhandler alt fra ørestikker, hoops, ringe, vedhæng, halskæder og armbånd, så de har uden tvivl et smykke til dig! På deres webshop har du rig mulighed for at få fat på de nyeste og lækreste designs. I kolonnen “Nyheder” kan du tjekke deres nyeste smykker. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra LULU Copenhagen til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Du kan også gå på opdagelse i blandt Ønskeskyens mest populære brands og finde fede ønsker.

Hos LULU Copenhagen har du mulighed for at shoppe alle deres kollektioner. Hvad end du er til deres farverige Confetti kollektion, Candy Mixes, 14 Karat smykker eller Nordisk Minimalisme. Selvom mærket er kendt for sine sprudlende smykker i alverdens farver, så udbyder de også andre typer smykker. Kollektionen 14 Karat er eksempelvis meget diskret og fin. Deres kollektion Nordisk minimalisme er tilmed præget af enkelthed og stilfuldhed, hvilket vil sige at brandet altså har noget til enhver personlig smag. Udforsk deres farverige smykkeunivers og tilføj fantastiske smykker til din ønskeliste. 

LESS IS ENOUGH

Smykkevirksomheden arbejder ud fra et statement, som er gennemgående i alle deres processer. Statementet lyder som følger ”Less Is Enough” og handler om, at vi kun bør købe ting, hvor designet taler til os. De mener ikke, at vi har brug for flere ting i verden, der ikke bliver brugt. Det er derfor også forklaringen på, hvorfor det er muligt at købe de strålende Candy øreringe enkeltvis.

Stifterne bag LULU Copenhagen mener, at vi alle skal gøre en indsats for at blive bedre forbrugere. De mener, at vi har pligt til at være mere kritiske, og tænke os mere om når vi forbruger. Derudover har de en holdning om, at vi bør integrere bæredygtighed mere ind i vores hverdag og genbruge hvor vi kan. Stifterne mener sagtens, at man kan købe smykker og samtidig agere ansvarligt over for kloden.   

PIFT DIT OUTFIT OP MED LULU COPENHAGEN

Smykkerne kan pifte ethvert kedeligt outfit op. Med deres legende designs og farverige univers skiller smykkemærket sig meget ud i mængden. Med deres unikke designs forstår LULU Copenhagen at designe smykker, der vil klæde enhver kvinde. Hvad end du er ung eller ældre, så har de helt sikkert noget for dig!

Smykkemærket tror på at godt design eksisterer grundet høj håndværksmæssig kvalitet, højt detaljeniveau og anvendelse af de bedste materialer. Det gælder både deres smykker, men også den emballage som de bruger til deres smykker. Med LULU Copenhagens smykker er du garanteret et smykke i god kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Derudover får du et smykke, der er kendetegnet ved deres feminine og legesyge univers. Så dyk ned i deres unikke univers og lad dig inspirere af god kvalitet, mange fantastiske detaljer og smykker med et dansk DNA. Køb et smykke til dig selv, en du holder af eller tilføj nye smykkeønsker til din ønskeliste. Forny din smykkesamling og spice den op med farver og nye fede designs fra LULU Copenhagen.  

Ofte stillede spørgsmål

Er min ordre gået igennem?

Så snart de har modtaget din ordre, sender LULU Copenhagen en ordrebekræftelse til din e-mail. Det er en god ide at kontrollere om mailen ligger i spammappen, hvis du ikke kan finde den. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Findes der en fejl på en vare du har købt eller modtaget med posten, skal du kontakte LULU Copenhagens kundeservice. 

Kan jeg returnere min vare?

Ja. Du har 30 dages fuld returret.  

Koster det noget at returnere?

Du skal selv betale for de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. 

Hvordan sender jeg retur?

LULU Copenhagen tilbyder 30 dages fuld returret, så længe deres betingelser er opfyldt. Du skal returnere smykket i dens originale og ubrugte stand (dette inkluderer original emballage, papir, dust bag samt Retursedlen). For fuld returret skal dette skal ske inden for 30 dage, efter at købet er gennemført. Ved returnering gør venligst følgende:
Kontakt LULU Copenhagen via email.
Udfyld retursedlen som er vedlagt i pakken og returner den sammen med smykket.

Har LULU Copenhagen hjemmelevering?

Ja. De har privat omdeling der koster 58 kr. 

Hvordan bestiller jeg en vare?

For at bestille en vare hos LULU Copenhagen, skal du finde de varer du ønsker at købe og tilføje dem til indkøbskurven. Derefter skal du godkende handelsbetingelserne og gå videre til kassen, hvorefter du skal indtaste dine personlige oplysninger. Når du har gjort det, skal du vælge forsendelse/leveringsmetode. Afslutningsvis skal du betale for din vare.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice alle hverdage, og du kan forvente at modtage svar inden for normal arbejdstid. 

Hvordan kontakter jeg deres kundeservice?

Du kan skrive en e-mail til shop@lulucopenhagen.com, som besvares inden for normal arbejdstid. 

Hvor lang er leveringstiden hos LULU Copenhagen?

Leveringstiden hos LULU Copenhagen er 1-4 dage. Deres Standard levering koster 39 kr.