luxivo logo

Luxivo

Luxivo er en webshop, der sælger mærkevaretøj til yderst fordelagtige priser. Da det er en online shop, er der ingen dyre mellemled, hvilket betyder, at du kan spare 20-50 % på mærkevarer.

Mærkevarer til fordelagtige priser hos Luxivo

Hos Luxivo finder du alt hvad hjertet begærer inden for tøj, sko, accessoires og livsstilsprodukter til mænd og kvinder i mange størrelser. Shoppen bliver regelmæssigt opdateret, hvilket betyder, at der altid er fantastiske nyheder inden for hver kategori. Luxivo stræber efter at gøre det let og overskueligt for dig at følge med i den nyeste mode uden at skulle betale det hvide ud af øjnene for at være trendy. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Bemærkelsesværdigt udvalg til mænd og kvinder

På webshoppen finder du alt fra Levi’s og Tommy Hilfiger til Ralph Lauren og Gucci. Der er derfor rig mulighed for at klikke dine favoritter hjem fra de mest populære mærker. Du skal dog være opmærksom på, at selvom Luxivo får store varepartier hjem, så får de som regel ikke den samme model hjem igen.

Det gælder derfor om at holde øje med shoppen løbende og shoppe dine favoritter hjem hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at være en af de heldige. Du kan altid holde øje med de generelle nyheder på shoppen ved at klikke på ”Nyheder” i den øverste linje. På den måde er du altid på forkant med de nyeste skud på stammen.

Fordelene ved at shoppe hos Luxivo

Selvom Luxivo har et utroligt stort udvalg af varer, er webshoppen sat overskueligt op. Det er nemt at vælge køn, kategori og mærke, så du hurtigt kan komme i gang med at udforske udvalget. Hvis du shopper forover 500 kr., får du gratis fragt, hvilket man nemt kan komme til med de priser. Du vil typisk modtage din bestilling 1-2 dage efter din bestilling, hvilket er intet mindre end fantastisk. For at det ikke skal være løgn, tilbyder Luxivo også gratis ombytning. Trustpilot afslører en score på 4,9 stjerner ud af 5, hvilket er utroligt imponerende. En ting er sikkert: Fordelene ved at shoppe hos Luxivo taler for sig selv!

Stort udvalg af tøj og sko til alle anledninger 

Hvis du går op i, at dine beklædningsgenstande og tilbehør er af den bedste kvalitet, vil du hurtigt blive glad for Luxivo. Du finder nemlig et gigantisk udvalg af bukser, shorts, jakker, hoodies, trøjer, kjoler, badetøj, nattøj og meget mere til både mænd og kvinder. Skoudvalget skuffer heller ikke; du kan nemlig vælge mellem kvalitets-sneakers, sandaler og formelle sko, så du har noget til alle begivenhederne i dit liv. Behøver man at nævne, at du finder alt fra Adidas og The North Face til Versace og Armani? Udvalget på hjemmesiden fejler intet, og der kommer hele tiden nye produkter til. Så uanset hvilken stil du har, vil du helst sikkert kunne blive fristet af Luxivo. Faktisk er det farligt at tjekke deres hjemmeside ud, for du vil helst sikkert blive fristet af det udsøgte udvalg.

Pssst: Luxivo er det perfekte sted at finde en gave til din far i fødselsdagsgave eller farsdags gave!

Meget mere end tøj og sko

På Luxivo finder du et stort udvalg af lækre accessoires og livsstilsprodukter. Under livsstilsprodukter finder du blandt andet hårpleje og dufte fra anerkendte mærker som Hugo Boss, Lacoste og Tigi, mens du under accessoires finder alt fra solbriller, bælter og ure til huer, handsker og tørklæder. Og du finder endda tasker og punge fra eksempelvis Nike, Timberland og Lacoste. Mulighederne er mange, og lige præcis derfor er Luxivo en fantastisk hjemmeside, både når det gælder gaver til dine kære og til dig selv. Du har nemlig rig mulighed for at klikke luksusvarer hjem til markedets absolut bedste priser. Dette kan vi sagtens skrive uden at overdrive, da Luxivo har prisgaranti på alle deres varer. 

Læs mere om Luxivo

Luxivo har ladet sig inspirere af de store tyske outlets. De har gjort konceptet digitalt, givet det en dansk makeover og tilføjet alle de populære mærkevarer. Ambitionen med Luxivo har været at give dig et luksuriøst setup, hvor du har adgang til fantastiske produkter fra de fedeste brands. Det må man sige, at de har formået at gøre med deres webshop.

Aldrig har det været nemmere at købe mærkevarer til luksuspriser! Ovenikøbet har Luxivo formået at opbygge en fantastisk dansk kundeservice, der sikrer, at alle får en god shoppeoplevelse på webshoppen. Sidst, men ikke mindst, har Luxivo alle deres varer på lager, hvilket har den effekt, at de altid formår at levere dine vare med lynets hast. Luxivo er helt klart et besøg værd – sandsynligheden for, at du også får en fantastisk shoppeoplevelse på webshoppen, er i hvert fald enorm.  

Ofte stillede spørgsmål hos Luxivo

Hvordan kan mærkevarer sælges så billigt?

Luxivo er en webshop uden dyre mellemled, hvorfor de kan sælge produkterne 20-50 % billigere. 

Får jeg gratis fragt?

Du får gratis fragt, når du shopper for minimum 500 kr. hos Luxivo. 

Hvordan returnerer jeg en vare?

For at returnere en vare printer du blot returlabelen på Luxivos hjemmeside, udfylder den og sender din returvare. 

Kan jeg returnere en vare uden original emballage?

Ja det kan du godt, men der fratrækkes et mindre gebyr på 25 kr., når du ikke har den originale emballage. 

Hvor lang tid har jeg til at returnere en vare?

Du har 30 dage til at returnere din vare fra den dag, du modtager den.

Får jeg prisgaranti?

Ja, Luxivo tilbyder prisgaranti, hvilket betyder, at du som forbruger får varer billigere eller til samme pris hos andre udbydere.

Hvordan foregår prisgaranti?

Hvis du finder en vare billigere på en anden dansk shop, sender du blot en mail til Luxivo på support@luxivo.dk eller ringer på kundetelefon +45 42 52 50 82, og så matcher de prisen. 

Kan jeg få rabat på min ordre?

Ja – når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du 10 % rabat på din ordre.

Hvad kan jeg betale med?

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, MobilePay og Viabill.

Er det gratis at returnere en vare?

Alle ombytninger er gratis, men ønsker du ordren refunderet, fratrækkes et forsendelsesgebyr på 30 kr.    

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.