Luxkidz

Luxkidz

Hos Luxkidz bydes du velkommen til et stort børneunivers, hvor du finder et stort udvalg af legetøj, sko, baby og børnetøj til børn i alderen 0-16 år. Vælg imellem en masse forskellige kendte mærker.

Luxkidz er et børneunivers, som i 2019 åbnede deres første fysiske butik. Butikken finder du i Holstebro på Nørregade 42. I henholdsvis deres fysiske butik og deres online webshop tilbyder de et bredt udvalg af tøj, sko, udstyr og legetøj til børn i alderen 0-16 år. Deres udvalg af brands er nøje udvalgt, og du finder lækre modebrands lige fra kvalitets fodtøj fra Angulus til smart børnetøj fra By MarMar Copenhagen. Luxkidz har en ambition om at være danskernes foretrukne baby- og børnetøjsbutik. De bestræber sig hele tiden på at holde deres kunder opdaterede og være relevante ved at udvide og forbedre deres sortiment.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

NYE TENDENSER FRA LUXKIDZ

Konges Sløjd Sovepose

Sovepose

Nemuri sovepose fra Konges Sløjd er en eksklusiv sovepose med bæreplade og hanke.

1.999,95 DKK

Kong Walther Østerbro Handsker

Handsker

Smart barnevogns handske til dig, som er træt af kolde hænder på barnevognens styr.

299,95 DKK

Konges Sløjd Aktivitetstæppe

Aktivitetstæppe

Lækkert aktivitetsstativ fra Konges Sløjd – med høje kanter så baby ikke falder ud.

899,95 DKK

Liewood Badekåbe

Liewood Badekåbe

Liewood badekåbe till børn i støvet lyseblå frotté. Med sødt dino-design.

449,95 DKK

Liewood Natlampe

Liewood Natlampe

Sød lille natlampe fra Liewood. Super fin på værelset, både når den er tændt og slukket.

249,95 DKK

Liewood Stabletårn

Liewood Stabletårn

Klassisk stabletårn fra Liewood lavet af silicone. Den er super blødt at røre ved.

219,95 DKK

Done by Deer Spisesæt

Spisesæt i blåt

Spisesæt er til når din baby skal lære at spise. Det indeholder en skål, en ske og en kop.

149,95 DKK

Done by Deer Aktivitets Tæppe

Aktivitetstæppe

Quiltet tæppe i sarte grå nuancer. Med aftagelige bøjler og 5 stofdyr/bold i forskellige materialer.

799,95 DKK

Done by Deer Spisesæt

Spisesæt i Pudder

Sødt Done by Deer spisesæt i pudder, samt hvid med sorte prikker, og med print.

149,95 DKK

KVALITETSTØJ HOS LUXKIDZ

Luxkidz har et stort udvalg af modetøj til de mindste. Du finder både tøj, sko, legetøj og udstyr til piger og drenge i alderen 0-16 år. Find for eksempel den nye flyverdragt til de kolde vintermåneder eller se deres udvalg af badetøj til sommerferien til både piger og drenge. Hos Luxkidz er du altid sikret høj kvalitetstøj, da de forskellige brands, de samarbejder med er nøje udvalgt, og det samme er også gældende for deres sortiment. Forretningen går ikke på kompromis med kvalitet, og du vil møde velkendte og populære mærker, hvis du ser nærmere på deres lækre udvalg. Du kan for eksempel finde mærker som Konges Sløjd, Molo, Müsli og Wheat.

Hos Luxkidz har de en ambition om at være danskernes foretrukne baby- og børnetøjsbutik. De har kunderne i fokus og ønsker at give deres kunder den bedste service. Derfor får man som kunde bl.a. gratis fragt på sine køb, når man handler for over 500 kr. hos børnetøjsforretningen. Du kan altid være sikker på, at når du handler enten på deres online shop eller i deres fysiske butik, så er deres sortiment opdateret, og du vil til enhver tid kunne finde nye og spændende produkter. Uanset hvad du er på udkig efter, så garanterer vi, at Luxkidz har et godt bud på dit næste køb. Tjek deres mange produkter og tilføj dem til din ønskeliste, ved at oprette dig som bruger på Ønskeskyen.dk. Du kan også gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og finde en masse fede ønsker. 

Nyheder fra Luxkidz

Når du shopper børnetøj, udstyr til baby eller legetøj hos Luxkidz, så kan du altid være sikker på, at du finder smarte og populære nyheder fra dine favoritbrands. Lige nu kan du bl.a. finde nyheder til de mindste. Vælg imellem alle de fine hagesmækker eller bodies eller se alle de nye smarte farver på vanter og huer fra brandet Mikk-Line, som er perfekt til de kolde vintermåneder. Du kan få inspiration til dit næste køb under kategorien nyheder, som altid er opdateret med nye produkter. 

Børnetøj på udsalg

Hos Luxkidz kan du lige nu få baby- og børnetøj på udsalg. Der er mange gode rabatter at hente på smart og tidsløst børnetøj fra kendte og populære mærker. Du sparer op til 50% på smarte styles til både piger og drenge og unisex-modeller. Hvis du for eksempel står og mangler et par nye gummistøvler til børnehaven eller er dit barn vokset ud af vinterstøvlerne, så er det altså nu, at du skal slå til. Der er nemlig penge at spare ved at kigge under kategorien, udsalg. Skynd dig ind og find det du står og mangler. Hvem ved, måske er det på udsalg.  

Udstyr & legetøj til baby og børn 

Luxkidz er ikke kun en børnetøjsforretning. Udover at forhandle børnetøj har de også et stort udvalg af legetøj, tilbehør og udstyr til både babyer og børn. Tag børnene med ind i indretningen og find inspiration i deres udvalg til børneværelset. Her finder du bl.a. plakater og rammer hertil, lamper og en sengehimmel. Du kan også finde ting til puslebordet, sengetøj, børnebestik og hage- og savlesmækker. 

Det kan også være, at det er legetøj, du er på udkig efter. For eksempel finder du de fine og søde tumlemøbler fra bObles i de mange forskellige varianter. Uanset hvad du er på udkig efter, så har Luxkidz et stort udvalg af udstyr til alle børn i alderen 0-16.  

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Luxkidz? 

Luxkidz har et stort udvalg af modetøj til de mindste. Du finder både tøj, sko, legetøj og udstyr til piger og drenge i alderen 0-16 år.

Har Luxkidz en fysisk butik? 

Luxkidz har en fysisk butik i Holstebro på Nørregade 48.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Luxkidz på telefon: +45 25 13 75 00 eller mail: info@luxkidz.dk.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?  

Kundeservice har åbent mandag-fredag mellem 10-17.30 og lørdag mellem 10.00-15.00. 

Har de sociale medier? 

Ja. Du kan finde dem på Facebook og Instagram. 

Hvilke brands forhandler Luxkidz? 

Blandt deres sortiment kan du finde populære mærker som Molo, Angulus, bObles, Hummel og MarMar Copenhagen.

Jeg leder efter den helt rette gave til et barn, hvor finder jeg inspiration? 

Hos Luxkidz finder du masser af inspiration. Leder du efter den helt rigtige gave? Se deres store udvalg af legetøj til børn eller find tøj til børn i alderen 0-16 år.

Hvor lang tid kan jeg returnere min vare? 

Du har 30 dages returret.   

Har Luxkidz andet end børnetøj?  

Ja. Du kan både finde legetøj og udstyr til babyer og børn.

Har Luxkidz gratis fragt?

Når du handler hos Luxkidz, får du altid gratis fragt, hvis du køber for mere end 500 kr.