luxplus logo

Luxplus

Hos Luxplus kan du opnå ekslusive rabatter på tusindvis af lækre skønhedsprodukter. Gå på opdagelse iblandt deres skønne produkter og få første måned gratis, når du melder dig ind i fordelsklubben.

Bliv medlem af Luxplus og gør en god gerning

Som medlem af Luxplus opnår du ikke blot store rabatter. Du er samtidig en del af et fælleskab, som bidrager til at støtte op om verdens børn og dyr. De har nemlig prioriteret at tage ansvar for den verden vi lever i. De har valgt at støtte de fantastiske organisationer UNICEF og WWF. Luxplus har valgt at støtte disse to organisationer, da de sikrer bedre vilkår for børn og dyr. UNICEF og WWF er begge afhængige af frivillige bidrag. De støtter op om de mest sårbare børn og truede dyr i verden. Derfor er det vigtigt at virksomheder, som Luxplus går ind og bidrager i fællesskab med deres mange medlemmer. Bliv medlem og bliv en del af et ansvarligt fællesskab. 

luxplus support

Luxmagazine – bliv inspireret i Luxplus skønhedsunivers

Luxplus har etableret et fantastisk skønhedsunivers, så du kan blive inspireret til at bruge deres produkter. Du finder en bred vifte af artikler og guides til hvilke produkter, du bør udforske netop nu. Døjer du med tør hovedbund? På luxmagazine finder du en guide til, hvordan du kan afhjælpe problemet. Indlægget er skrevet af frisøren Simone Keller, der har en masse erfaring inden for området. Den effektive hovedbundskur fra Australian Bodycare sørger for at genvinde en naturlig balance i din hovedbund. Den indeholder Tea Tree Oil, der er et naturligt produkt, som netop kan gå ind og afhjælpe problemet. Går du mere op i, hvordan du får lækre og glatte sommerben? Så bør du læse det indlæg, hvor de uddyber hvilke produkter, du får det bedste resultat af – både hvad angår hårfjerning, pleje og tanning. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

luxplus produkter

Spar tid og penge ved at købe produkter til dine børn

Luxplus forhandler ikke blot produkter til voksne, da det også er vigtigt, at vi husker at pleje vores børn med gode produkter. Hos Luxplus er de meget bevidste om, hvor dyrt det kan være at købe de helt rigtige produkter til vores børn. Derfor var det oplagt for dem også at give alle forældre mulighed for at købe produkter til overkommelige priser som medlem.

De har samlet et bredt sortiment af de mest essentielle produkter lige fra vådservietter til vatpinde, sutteflasker og hagesmække. Som travl forælder sparer du også tiden, som det normalt tager at gå ned og handle produkterne i supermarkedet. Luxplus sender nemlig alle ordrer med fri og lynhurtig fragt til deres medlemmer.

luxplus produkter

Find gaveinspiration til manden der har alt

Kender du en mand, som trænger til at blive forkælet? Hos Luxplus finder du et bredt udvalg af luksuriøse produkter til mænd. Du kan finde alt fra parfumer til hårvoks, barberblade og meget mere. Du kan gå på opdagelse i mere end 700 forskellige brands, hvor du kan opnå besparelser på op til 80%. Under kategorien ’Mænd’, finder du de mest populære produkter og musthaves til mænd. Mangler du en gave til din far, kæreste eller bror, så vil vi anbefale at gå på opdagelse iblandt det store sortiment af eksklusive herreprodukter. 

luxplus produkter

Læs mere om Luxplus

Luxplus blev stiftet i 2013 i Danmark. Siden da er det gået stærkt og i dag har de medlemmer i Danmark, Finland, Sverige, Holland, Norge, Tyskland og England. Luxplus er efterhånden blevet anerkendt over store dele af Europa, og de har en vision om at ekspandere yderligere på sigt. De kvalitetstester alle produkter og opkøber således, at du er forsikret 100% garanti for ægthed af produkterne. 

Luxplus er en fordelsklub, hvor du som medlem kan opnå vilde rabatter på helt op til 80%. Uanset om du har et mindre eller større forbrug, kan du spare store beløb hver eneste måned. Luxplus giver derudover en række fordele udover rabatterne, såsom fri fragt og hurtig levering, en hel måned gratis medlemskab og bonuscash når du handler. 

luxplus produkter

Ofte stillede spørgsmål hos Luxplus

Hvad koster et medlemskab hos Luxplus?

Den første måned er gratis. Herefter koster et abonnement 89 kr. om måneden.

Hvordan optjener jeg bonuscash?

Du bliver tildelt bonuscash, når du placerer en ordre.

Hvad kan jeg bruge de optjente bonuscash til?

Du kan benytte optjente bonuscash på din næste ordre. Eks: 50 bonuscash = en rabat på 50 kr.

Hvor kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem på telefonnummer: +45 78 75 40 55 eller via mail: hej@luxplus.dk. Du kan derudover kontakte dem via deres kontaktformular på hjemmesiden.

Hvor længe skal jeg afvente svar på min henvendelse?

De bestræber sig på at besvare henvendelser inden for 72 timer på hverdage.

Hvad koster fragten?

Du får fri fragt uanset beløbet som medlem hos Luxplus. Som ikke medlem er der et fragtgebyr på 39 kr.

Kan jeg finde Luxplus på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

Er varerne ægte?

Alle produkterne fra Luxplus kvalitetstjekkes inden de sendes til dig. Derfor har de mulighed for at give dig 100% garanti for, at alle produkterne er ægte.

Hvornår kan jeg kontakte dem via telefon?

De sidder ved telefonerne i tidsrummet 12.30-15.00.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.