lykke by lykke logo

Lykke by Lykke

Hos Lykke by Lykke finder du et bredt sortiment af tøj, sko og accessories til den modebevidste kvinde. Gå på opdagelse iblandt 30 kendte mærkevare og oplev store rabatter på deres online udsalg.

Find inspiration i Lykkeuniverset

Hos Lykke by Lykke har de et helt klart feminint udtryk. De er vilde med farven rosa og elsker at skabe inspiration til deres kunder. Lad dig dog ikke narre af de mange lyserøde nuancer. Et par seje sneakers har aldrig gjort noget skidt for et outfit. Det ene udelukker ikke det andet og en lang sød sommerkjole sammensat med et par nye sneakers udtrykker ungdom, selvsikkerhed og god energi! Du finder inspiration på deres sociale medie kanaler Facebook og Instagram. Derudover kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev for yderligere inspiration fra Lykkeuniverset. Kun fantasien sætter grænser for de mange farverige og mønstrede kombinationer. 

Find den perfekte fødselsdaggave på hjemmesiden til en du holder af. Du kan også finde en fin kjole til din mor på mors dag? Eller hvad med sommerens mange konfirmationer. Udforsk hjemmesiden lad dig inspirere allerede I dag!

Bæredygtige brands

Grøn omstilling er en af de vigtigste punkter på dagsordenen i den verden, vi lever i. Derfor har størstedelen af mærkerne, der forhandles på Lykke by Lykke, forbedret deres bæredygtige valg og initiativer. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med dine værdier, når du handler online. Inde på deres hjemmeside finder du kategorien ’bæredygtighed’, som bliver større og større for hver dag der går. Her har de udvalgt de bæredygtige favoritter, så du aktivt kan tage stilling ligesom de mange brands, der forhandles på webshoppen. 

Husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Hvem er teamet bag Lykke by Lykke?

De er i alt 7 medarbejdere bestående af Janne, som er chef og til dagligt holder styr på alle de ansatte. Stine er SoMe ansvarlig og tager også ansvar for en række andre opgaver såsom kundesupport, pakning af ordre og meget mere. Mette sidder i kundesupporten sammen med Stine og hjælper dig videre, hvis du har det mindste problem! Christina og Trine holder sammen styr på lageret. De er begge to yderst strukturerede og danner tilsammen et Dream team uden lige. Lasse er som de selv nævner ’hanen i hønsegården’. Han er ansvarlig for E-commerce og trives perfekt iblandt de mange søde piger. Som rosinen i pølseenden er der Maria, som er virksomheden alt mulig kvinde. Hun fikser alle de løse ender og har også ansvaret for at hjælpe kunderne, når de ønsker at bytte størrelse eller vare.

Læs mere om Lykke by Lykke

Lykke by Lykke er etableret af Janne Lykke. Hun påbegyndte eventyret i sin butik i Nordjylland, inden hun besluttede at starte en webshop for at supplere den fysiske forretning samt at gøre produkterne lettere tilgængelige landet over. Siden da har det taget fart og I dag er der et større passioneret team bag Lykkebylykke.dk. Janne værdsætter hver eneste kunde i hendes Lykkeunivers. Sammen med sine søde og dygtige medarbejdere ser hun det som en kerneværdi i virksomheden at have god kontakt og dialog med kunderne. På deres sociale medier vil du derfor opleve en nærhed og glæde i det indhold som bliver postet. Lykke by Lykke er et univers af kjoler, sko og accessories til alle anledninger. Gå på opdagelse iblandt de mange lækre brands – det kan kun gå for langsomt!

Ofte stillede spørgsmål hos Lykke by Lykke

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Når du betaler, kan du benytte Dankort, Visa, Maestro, JBC, MobilePay og ViaBill.

Hvor kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via telefonnummer: +45 70 66 60 50 eller via Email: support@lykkebylykke.dk.

Hvornår er deres kundeserviceafdeling åben?

Du kan kontakte dem via telefon mandag-torsdag 09:00-16:00 eller fredag 09:00-15:30.

Kan jeg opnå fri fragt?

Såfremt du bestiller for 299 DKK eller derover, vil du opnå fri fragt på din ordre.

Kan jeg betale via MobilePay?

Ja, det kan du tro. De tager imod MobilePay og en række andre betalingsmetoder.

Hvor længe skal jeg vente på min levering?

Hvis du placerer din ordre inden kl. 12.00, bestræber de sig på at du vil modtage din levering indenfor 1-2 hverdage.

Kan jeg bytte mine vare?

Ja, der er altid fri ombytning på hjemmesiden.

Hvordan er deres anmeldelser?

Super fine. De har en score på 4,6 ud af 5 på trustpilot baseret på mere end 200 anmeldelser.

Er det sikkert at handle på deres hjemmeside?

Helt bestemt! De er E-mærkede hvilket garantere dig at du kan handle 100% sikkert.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du finder dem både på Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.