Markberg

Hos Markberg kan du finde alt hvad hjerter begærer indenfor tasker, handsker, punge og diverse accessories. Markberg laver noget for enhver smag, der samtidig passer til hverdag og fest.

Markberg og dansk design

Markberg kommer af titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed til at kreere og det at gøre en forskel på flere forskellige måder, men særligt for hinanden. Navnet Markberg kommer af grundlæggernes navne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK). De danner par, ikke kun professionelt, men også privat.

Hos Markberg har de bestemt ikke noget imod at blande forretning og fornøjelse. Ikke kun når det kommer til deres måde at arbejde, men også i designet af deres produkter. Alle de items Markberg laver har et moderne udtryk og alle detaljer er gennemtænkte og lavet med øje for funktionaliteten. Det er nemt at forelske sig i designet af et item, men funktionalitet er det, der afgør, om du elsker det for livet.

Hos Markberg er kvaliteten afgørende. For dem er det vigtigt at designe produkter, der kan bruges gennem mange år. De går ikke på kompromis med måden at lave deres produkter. Design og kvalitet skal gå op i en højere enhed, da smukke items ikke er noget, man bruger en kort periode og efterfølgende smider væk.

Find dine gaveønsker på Markberg.dk og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Tre billeder med tasker i forskelligt design og farver. Gråd baggrund

Markberg værdier

Markberg står for en kombination af enkelthed og et klassisk skandinavisk design med flotte unikke detaljer. Nøgleelementerne og kerneværdierne i Markbergs design er at funktionaliteten kan kombineres med håndlavede detaljer. På en og samme tid kombineres ovenstående med tidløse designs og bæredygtighed.

Markbergs går heller ikke på kompromis med valget af deres materialer eller samarbejdspartnere. De vil nemlig gerne være sikre på, at hvert enkelt produkt lever op til deres krav om kvalitet. Markberg designer og producerer hvert år to hovedkollektioner samt tre mindre kollektioner. De har hovedsæde i de smukke omgivelser omkring tæt på Vejle Fjord. I produktionen indgår ægte læder, der kommer kommer fra højtkvalificerede producenter.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Sort taske i læder, holdes og vises frem. Grålig baggrund

En passion for bæredygtighed

Bæredygtighed er gået hen og blevet en passion for Mette og Rune. Derfor spiller bæredygtighed og gode materialer en stor rolle og har gjort det lige fra begyndelsen. Sidenhen er bæredygtighed også blevet en del af Markbergs DNA.

De seneste år er det kun kommet et større fokus på bæredygtige valg. Det afspejlede sig i den kollektion, der blev lanceret i foråret 2020. Den bestod nemlig af tasker lavet af genanvendte plastikflasker. Hos Markberg arbejder de løbende på at finde kreative og bæredygtige løsninger, som tager hensyn til miljøet.

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

En taske i beige med sorte detaljer og en taske kun i sort. Grå baggrund.

Historien om Markberg

Det hele startede tilbage i 2008, da Mette var på udkig efter nye handsker. Hun synes det var svært at finde det helt rette par, som både havde fine detaljer, men som samtidig kunne bruges til dagligt. Både Rune og Mette har en iværksætterånd udover det sædvanlige og der har aldrig været langt fra tanke til handling.

De gik selv i gang med at udvikle handsker af høj kvalitet og det viste sig lynhurtigt at blive så stor en succes, at taskerne kort tid efter kom til. Siden 2008 har fokus været på at ramme kundernes smag og opfylde Markbergs kerneværdier. Markberg familien er blevet udvidet med flere engagerede medarbejdere, som alle brænder for at udvikle Markberg som brand og give kunderne de bedste produkter.

Lige siden 2008 har Mette og Rune arbejdet hårdt for at designe kvalitetsprodukter, der opfylder Markbergs grundlæggende kerneværdier, og som samtidig falder i kundernes smag. De to passionerede ejere har med tiden udvidet Markberg-familien med dygtige og engagerede medarbejdere, der i fællesskab gør en stor indsats for at udvikle brandet og give deres kunder den bedste oplevelse.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Markberg

Hvor lang er leveringstiden?

 

Leveringstiden er mellem 1-3 dage alt afhængig af, hvor i landet du bor.

 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Markberg?

Markberg sælges tasker, handsker, penge og accessories. Alt sammen i lækre materialer og god kvalitet.

Kan jeg opnå fri fragt?

 

Ja, hvis du bestiller for mere end 400 kr. Bestiller du for mindre end 400 kr. koster fragten 39 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Markberg?

 

Du kan enten kontakte dem via mail: contact@markberg.com eller på telefon +45 86 13 00 80

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

 

Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Hvad hvis jeg fortryder?

 

Du har 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du dækker selv omkostningerne for returneringen.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

 

Når du bestiller fra Markberg bliver din ordre sendt med GLS eller UPS. Enten hjem til dig eller en pakkeboks efter eget valg.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

 

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.