MåtteFabrikken

Er du træt af snavs i bunden af bilen, og trænger din bil til nye bilmåtter? Hos MåtteFabrikken finder du forskellige måtter til mange forskellige bilmodeller. Fokus er på god kvalitet og fornuftige priser.

Skræddersyede bilmåtter

MåtteFabrikken forhandler skræddersyede måtter, gummimåtter og kundetilpassede løsninger. Skræddersyede måtter kan laves til alle bilmodeller, hvorimod gummimåtter kun findes til en gruppe biler. Du kan se, hvad de tilbyder til din bil, på websitet!

Skræddersyede bilmåtter sikrer dig, at du får bilmåtter, der passer perfekt til din bilmodel. Når du vælger MåtteFabrikkens skræddersyede bilmåtter, har du et hav af tilpasningsmuligheder. Du kan derfor få nye bilmåtter, der passer perfekt til dine ønsker.

Bestil dine skræddersyede bilmåtter, og oplev fornemmelsen af en ny bil inde i kabinen.

Måtter fra MåtteFabrikken.

Gummimåtter

Overvejer du et par gummi-bilmåtter til din bil i stedet? Så er du også landet det helt rigtige sted hos MåtteFabrikken. Her har de et stort udvalg af gummimåtter til mange forskellige bilmodeller.

Der er flere fordele ved at vælge gummimåtter til bilen. Langt de fleste går med denne løsning for at beskytte bunden af bilen mod snavs. Har du for eksempel et arbejde, hvor du ofte stiger ind i bilen med beskidte sko og støvler, kan det hurtigt sætte sine spor i bunden af bilen.

Hos MåtteFabrikken får du kvalitetsmåtter til en ekstra skarp pris. Du kan derfor gøre en god handel, hvor du får meget for pengene!

Måtter fra MåtteFabrikken.

Universale gummimåtter

Hos Måttefabrikken tilbyder de også universale bilmåtter. Forskellen mellem de universale og de almindelige gummimåtter ligger i, hvordan de er tilpassede. De almindelige gummi-bilmåtter er særligt tilpasset til én specifik bilmodel. Det betyder, at de har én støbeform til måtterne. Ved en universal bilmåtte har de i stedet sammensat forskellige dele af støbeforme, så du får bilmåtter, der har en tilfredsstillende pasform til populære bilmodeller.

Så er du træt af skidt og snavs i bunden af bilen, som er svær at gøre rent? Undgå problemet med universale gummimåtter, der ligger fast på bunden og er nemme at gøre rene!

Måtter fra MåtteFabrikken.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.