Moebe

Moebe byder på smukt dansk design til dit hjem. Du finder møbler i allerhøjeste kvalitet, som er designet og produceret med tanke for miljø og mennsker, og som er skabt til at holde i mange år frem.

Kvalitetsmøbler hos Moebe

Hos Moebe finder du smukt dansk design. Virksomheden blev dannet i 2014 af arkitekterne Martin de Neergaard Christensen, Nicholas Oldroyd og møbelsnedker Anders Thams.

I dag er de over 15 personer på deres kontor og studieværksted på Amager i København. Herfra designer de deres smukke møbler – alt fra klassikere til deres begrænsede værkstedsserie. Det hele starter der.

Find de skønne møbler på deres website!

En vægreol fra Moebe.

Skabt til at holde i mange år frem

Moebe designer møbler, der er skabt til at holde i mange år frem. Du kan stole på, at møblerne er i allerhøjeste kvalitet. Dertil kommer, at der med deres designs følger en 5-års garanti, som dækker enhver funktions-, materiale- eller fabrikationsfejl på alle produkt, du køber hos dem til privat brug.

I deres webshop finder du flotte møbler til ethvert rum i dit hjem. Alt fra reolsystemer, belysning, senge og smukke designobjekter såsom rammer, knager og spejle m.m.

Bæredygtige designs

Hos Moebe har de tanke for miljøetpåvirkningen af ​​de produkter, de laver. Størstedelen af deres produktion foregår i Europa og 40% i Danmark. Samtidig går de op i, at de arbejdere, der producerer deres designs, behandles med værdighed og respekt.

Det modulære design af møblerne hos Moebe gør desuden, at de nemt kan repareres, hvis de går i stykker. Moebe tilbyder reservedele til alle deres designs, så kun den defekte del af møblet skal udskiftes i stedet for hele produktet. Det gør møblerne til langtidsholdbare og bæredygtige produkter.

Du kan derfor med god samvittighed for miljøet og helt trygt købe møbler hos Moebe med den tanke at beholde et smukt og velfungerende møbel i dit hjem i mange år frem.

Besøg deres website og lad dig inspirere!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.