mofibo logo

Mofibo

Mofibo er et streamingunivers og en del af Storytel, som vinder titlen som en af de største streamingtjenester for både e- og lydbøger på abonnement. Find din favoritbog og lyt eller læs allerede i dag.

Et fleksibelt og digitalt univers for alle

Mofibos vision med deres mere end 500.000 titler i sortimentet er, at titlerne skal kunne nydes når som helst. I dag er tid nemlig en begrænset størrelse, og mange oplever at være på farten det meste af dagen. Den tendens søger Mofibo at imødekomme ved at skabe et univers for dem, som elsker at lytte til gode bøger.

Forestil dig for eksempel, at du har en lang to-do-liste over praktiske opgaver, du skal nå i løbet af dagen. Listen føles uendelig, og tiden er knap. Dét, du faktisk har allermest lyst til på nuværende tidspunkt, er blot at sætte dig ned med en god bog. Og det er her, Mofibo kommer dig i møde. Allerede i dag har du nemlig mulighed for at tegne et abonnement og gå på opdagelse i de mange tusinde titler. Du bestemmer helt selv, hvornår og hvilken bog, du har lyst til at lytte til, mens du vinger din lange to-do-liste af.

Mofibo må nemlig siges at være et digitalt og ikke mindst fleksibelt univers, der kan bruges af alle. Her kan du vælge imellem mange forskellige kategorier, alt efter hvad du er mest til. Kategorierne er blandt andet ’Fakta’, ’Erotik’, ’Noveller’, ’Krimier’, ’Personlig udvikling’ og mange flere. Derudover har du også mulighed for at finde en række bogtips, hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilken bog du skal gå i gang med. 

Mofibo – en oplagt læsemakker

Hvis du i fremtiden vil gøre det meget lettere at komme i gang med at læse bøger, er Mofibo uden tvivl ét af de bedste steder at starte. Som sagt er det digitale univers en ideel mulighed for dig, der ofte er på farten. Dig, der søger mod et bredt udbud, og som hele tiden vil have mulighed for at finde nogle af de bedste bøger på markedet. For dig, der gerne vil inspireres af andre abonnenter og få tips og tricks til anbefalede bøger i øjeblikket. Og for dig, der bare gerne vil have en ny læsemakker i form af en app, der tilbyder en bred vifte af funktioner og ikke mindst bogtitler. 

Tjek hjemmesiden ud og find inspiration til en kommende fødselsdagsgave.

En lille pris for en stor værdi

Til trods for, at du skal betale et lille beløb for at være abonnent på Mofibo, så får du til gengæld et meget bredt udvalg. Dog vil det i de fleste tilfælde ikke være de helt nye bøger, der bliver udbudt, men alligevel er der nok til, at du nemt kan forny dit bogkartotek. Her har du nemlig også mulighed for at skræddersy din personlige boghylde ved at like de bøger på startsiden, du gerne vil læse. 

Ved at like bøger, så de automatisk kommer ind på boghylden, bliver det nemmere for dig at huske at læse de bøger, du længe har villet læse. Platformen er desuden overskuelig, nem at navigere i og ikke mindst brugervenlig, hvilket for mange er en betydelig bonus.

Ønsker du at komme i gang med at læse eller lytte til flere bøger allerede i dag, kan du tegne et abonnement og få en 14 dages gratis prøveperiode at komme i gang på. 

Ved du endnu hvad du skal give din far til fars dag? Vi anbefaler et abonnement fra Mofibo! Hvis det ikke er noget så gå på opdagelse blandt vores andre populære brands.

Læs mere om Mofibo

Oplever du ofte, at det kan være svært at finde tid til at sætte sig ned og læse en bog? Mofibo har skabt et lokkende digitalt univers for dig, der elsker at læse bøger – men som ganske enkelt ikke kan finde tiden til at få det gjort. Det er også et univers for dig, der hellere vil læse e-bøger fremfor fysiske bøger og samtidig have et bredt udvalg at vælge og vrage i. 

På Mofibo har du nemlig fra dags dato mulighed for at oprette et betalingsabonnement. Fordelen her er den, at du således har mulighed for at vælge frit mellem mere end 500.000 titler globalt. Og dét er ikke så lidt.

Ofte stillede spørgsmål hos Mofibo

Hvordan opretter jeg et Mofibo Unlimited-abonnement?

For at abonnere skal du oprette en konto og udfylde en række kontaktoplysninger og derefter acceptere Mofibos vilkår og betingelser til deres service og privatpolitik. Derudover skal du indtaste dine kortoplysninger og klikke ”start abonnement”.

Hvad koster et Mofibo Unlimited-abonnement?

Et Mofibo Unlimited abonnement koster 129 kroner om måneden, når den gratis prøveperiode slutter. 

Kan jeg lytte eller læse til andre sprog på Moifibo?

Mofibo har gjort det muligt for dig, at du både kan lytte eller læse til e-bøger på dansk, engelsk, svensk og arabisk. Du skal blot gå til indstillinger og ændre sproget i appen.

Hvem er producenten bag Mofibo?

Mofibo blev stiftet tilbage i 2013 af Morten Strunge. I dag står virksomheden Storytel bag Mofibo. De opkøbte platformen tilbage i 2016.

Hvad kan en funktion som sleep timer?

Når du for eksempel afspiller en bog, kan du slå sleep timer til. Det betyder med andre ord, at du roligt kan lytte til bøger inden sengetid og ikke være bange for, at du falder i søvn.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.