Moni Sattler

De personlige og håndlavede smykkedesigns fra Moni Sattler er mere end bare smykker. Smykkerne bærer hver især en særlig betydning og minder dig om at leve i nuet.

Det danske smykkebrand er ejet af Moni Sattler, som afspejler sit eget liv i de unikke smykkedesigns. Hun har ikke altid haft den store selvtillid, men med tiden fandt hun dog ud af, at hun kan styre sit eget liv og sine egne tanker. Moni Sattler skaber smykker med kærlighed, der bærer et vigtigt budskab om at vi selv har magten over vores liv. ”Det bedste sted at starte din rejse, er hos dig selv”.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA MONI SATTLER

Drop Øreringe

Øreringe med de smukkeste regnbue refleksioner, når der kommer lys på.

395 DKK

Bohemian Armbånd

Dette armbånd kan kombineres med mange andre armbånd, men også bæres for sig selv.

345 DKK

Chakra Armbånd

Et smukt armbånd med små krystaller, som repræsenterer dine Chakraer.

325 DKK

Ariel Vedhæng

Engle vedhæng er et unikt design og er lavet af de fineste Swarovski© perler.

395 DKK

Skytsengel

Halskæde med skytsengel i sølv er perfekt til dig, der har brug for en skytsengel.

195 DKK

Gioia Armbånd

Gioia betyder ‘glæde’ på italiensk. Kollektionen er fyldt med skytsengle og sten med blid energi.

395 DKK

Magicka Armbånd

Magicka smykker er feminine og har smukke Turmalin krystaller for et bedre energi flow.

395 DKK

Turmalin Armbånd

Smukt armbånd som afbalancerer yin og yang i kroppen og forbedrer energiflowet.

375 DKK

Aura Øreringe

Disse øreringe hjælper dig med at holde din aura strålende, sund og beskyttet.

450 DKK

Smykker til din personlige udvikling

Hos Moni Sattler har du mulighed for at designe dit eget smykke efter din personlige intention. Moni er Reiki, Chakra og Krystalhealer. Hun kan derfor designe et unikt smykke, som passer til dit personlige ønske og din betydning bag smykket. Med hendes dybe viden om krystaller, kan hun vejlede dig i netop hvilke krystalsten, som passer bedst til dig. Herfra kan hun designe dit smykke, der er helt dit eget. Smykkerne er lavet af stenkrystaller, som hver især indeholder helbredende egenskaber. Dette er baseret på Monis interesse og forbindelse med den spirituelle verden. Ud fra disse krystaller kreerer hun fine smykker med krystaller og engle, som giver dem et spirituelt touch. De har derudover et feminint udtryk, hvor der er kræset for detaljerne.

En speciel kombination af guld og sølv stykker, farverige krystalsten og fine Swarovski© krystaller skaber et unikt smykkedesign, der skal repræsentere positiv energi og glæde. Betydningen bag de smukke smykker er forbundet med fred, ro og kærlighed. I en travl hverdag kan man nemt glemme sig selv. Missionen med smykkerne er at hjælpe andre med at få forbindelsen til sig selv og leve i nuet. 

Kun de bedste materialer

Moni Sattler benytter sig kun af de bedste materialer i hendes smykker. Hun bruger den bedste kvalitet af ægte sterlingsølv, som er påført et lag af platin eller 24 karat guld. Platin og guld sikrer at sølvet er ekstra holdbart, hvorfor smykkerne har en god holdbarhed. Den gode holdbarhed sikrer at smykkerne blandt andet er modstandsdygtige overfor eventuel misfarvning samt holder den originale kvalitet i lang tid.  

Smykkerne er nikkelfrie og bærer et 925 sterlingsølv stempel. Hun benytter sig derudover af stenkrystaller, glas, facetter, Swarovski©, charms og perler i hendes smykker. Når du får leveret et smykke fra Moni Sattler, vil du modtage det i en fin smykkeboks, som du også kan bruge til at opbevare smykket i. 

Smykker med betydning

På Moni Sattlers webshop kan du finde et unikt udvalg af smykker med betydning. Her kan du finde smykker kategoriseret efter den betydning, som du ønsker smykket skal have. Krystallerne har forskellige helbredende kræfter, og det kan derfor være en god idé, at læse om de forskellige krystaller. Så sikrer du også, at dit smykke passer til netop dine behov. Du kan læse meget mere om krystallernes individuelle betydning på deres hjemmeside.

Smykkerne symboliserer kærlighed og er fyldt med god energi. Hvis du ønsker at skabe forbindelse til dig selv eller måske en person, som står dig nær, så vil et smykke fra Moni Sattler være den perfekte gaveidé. Find gaveinspiration og tilføj dine ønsker på din Ønskesky-profil. Gå på opdagelse blandt vores populære brands og lad dig inspirere.

Engle og krystaller

Smykker fra Moni Sattler er lavet i fine og specielle smykkedesigns. Den unikke sammensætning af materialer og design, giver smykkerne en helt særlig betydning. De vil derfor med garanti være en fin tilføjelse til din smykkesamling. Moni udvidede sin interesse for den spirituelle verden, da hun blev certificeret Engle og Krystalhealer. Derfor er mange af hendes smykker også designet med engle og de fineste krystaller.

Englesmykkerne er fyldt med god energi og repræsenterer skytsenglen. En skytsengel ledsager dig gennem livet og sender dig gode energier, når du bærer smykket. Moni Sattler har måske det største udvalg af englesmykker i Danmark. Gå på opdagelse i et anderledes og unikt udvalg af smykker, som både har healende virkninger og giver dit look et pænt touch. 

Beskyt og plej dine smykker

For at dine smykker bevarer et pænt udtryk i længere tid, skal du sørge for at behandle dem med omtanke. Det anbefales derfor, at du tager dine smykker af når du sover, går i bad og i forbindelse med rengøring. Når du ikke bærer dine smykker, kan du opbevare dem i den medfulgte smykkeæske. På denne måde kan du sikre, at dine smykker holder sig pæne i så lang tid som muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke smykker kan jeg finde hos Moni Sattler? 

Du finder håndlavede smykker med stenkrystaller og Swarovski© krystaller.

Hvor kan jeg købe Moni Sattlers smykker?

Smykkerne kan primært findes på Moni Sattlers webshop, men du kan også finde dem i DesignHub butikken i Herning. Derudover findes de også i hendes egen klinik i Ikast og klinikken i Janis-Livets Magi i Varde.   

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling? 

Leveringstiden på ordrer fra Moni Sattler er i Danmark estimeret til 2-4 hverdage.   

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte Moni på telefon: +45 60 69 02 10 og på mail: info@monisattler.com.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Du kan sende en sms eller en e-mail og er garanteret et svar inden for 24 timer. 

Hvordan bestiller jeg en vare?

Bestil dit ønskede smykke ved at gå ind på produktet og tryk på knappen ”Køb nu” ved produktbeskrivelsen. Tryk herefter på ”Bestilling” og gå til kassen. Til slut kommer du til betaling. 

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du har 14-dages fortrydelsesret på alle produkter og skal selv arrangere returnering af din ordre, hvis du fortryder dit køb. Du skal sende en mail til Moni Sattler om, at du ønsker at returnere varen. Hvis smykket returneres via post, anbefales det ikke, at du sender varen retur med frimærker, da der kan være risiko for forsinkelse eller tab af pakken. Du skal selv betale og arrangere returnering af smykket. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Du har altid 2 års reklamationsret. Når du finder en fejl eller mangel ved den bestilte vare, skal du kontakte Moni Sattler for at oprette en reklamationssag. 

Har de rabatkoder på deres webshop?

Ja.

Kan jeg købe et gavekort? 

Ja. Moni Sattler tilbyder køb af gavekort.