munnk logo

Munk Store

Hos Munk Store finder du mere end 50 af de bedste brands til mænd og kvinder. Shop til din nye garderobe, eller besøg butikkerne i en af de jyske byer Holstebro eller Thisted.

Munk Store – modetøj til alle anledninger

Munk Store er lig med modetøj til både hverdag og fest. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du formentlig finde tøj til enhver anledning, så du skiller dig ud fra mængden. Hvis du vil forkæle en ven, en kæreste eller en helt tredje med lækkert modetøj, kan du også købe gavekort til Munk Store. Du bestemmer selv beløbet, og så kan den heldige modtager selv vælge tøj fra det lækre sortiment. 

Modetøj er også for de mindste. Derfor tilbyder Munk Store også et spændende udvalg af modetøj til børn og unge i alderen 6-16 år. Modetøjet er designet i høj kvalitet, men der er stadig fokus på, at børn skal være børn. 

Bemærkelsesværdigt udvalg til mænd og kvinder

På webshoppen finder du alt fra Levi’s og Tommy Hilfiger til Ralph Lauren og Gucci. Der er derfor rig mulighed for at klikke dine favoritter hjem fra de mest populære mærker. Du skal dog være opmærksom på, at selvom Luxivo får store varepartier hjem, så får de som regel ikke den samme model hjem igen.

Det gælder derfor om at holde øje med shoppen løbende og shoppe dine favoritter hjem hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at være en af de heldige. Du kan altid holde øje med de generelle nyheder på shoppen ved at klikke på ”Nyheder” i den øverste linje. På den måde er du altid på forkant med de nyeste skud på stammen.

Den perfekte gave

Hos Munk Store finder du både lokale brands, danske brands og internationale brands. Fælles for dem alle er, at de designer tøj med masser af karisma og unikke detaljer. Kender du eksempelvis til mærker som Elsk, Gestuz og Klitmøller Collective? Hvis ikke, så kan du med fordel få øjnene op for de lækre, lokale brands nu. De stilfulde brands har nemlig en fantastisk evne til at fremstille modetøj, der er både klassisk, og som samtidig har en rå kant. 

I forhold til danske brands kan du forelske dig i mærker som eksempelvis Ganni, Halo og Han Kjøbenhavn. Her får du dansk mode i verdensklasse, og Munk Store udvælger nøje kollektionerne, som skal være en del af deres imponerende sortiment. Er du på udkig efter internationale brands, bør du tage et kig på kendte mærker som Asics, Ball Originals og Dr. Denim. 

Pssst: Munk Store er det oplagte sted at finde en gave til din far, mor, bror eller søster i fødselsdagsgave!

Populære mærker hos Munk Store

Munk Store er et populært shoppevalg, når det gælder kendte mærker som eksempelvis Wood Wood, Woodbird og New Balance. Siden 2003 har Munk Store klædt mænd og kvinder rigtig godt på. Her åbnede den første butik i Holstebro, og det blev starten på en spændende fortælling om den fremadstormende modetøjsforretning. Virksomheden er kendt for sit enorme engagement i at finde de helt rigtige brands, hvor kun det bedste er godt nok. I 2008 åbnede de den skønne butik i Thisted. I dag har du derfor rigtig gode shoppemuligheder hos Munk Store. 

Kundeklub – Munk Store

Når du bestiller fra den danske webshop, bliver din ordre pakket og sendt fra butikken i Holstebro. På den måde kan du være sikker på en nærværende håndtering af dit køb. Lageret på webshoppen og de fysiske butikker er således det samme, hvilket er din garanti for, at du ikke går glip af gode modetilbud. 

Hvis du ikke kan få nok af lækre design og fordelagtige tilbud, har du mulighed for at melde dig ind i en kundeklub hos Munk Store. Her kan du blandt andet optjene point og modtage eksklusive tilbud, så du kan få endnu mere ud af din shopping. Når du optjener point, kan du bruge dem til at få rabatter på dine køb. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Læs mere om Munk Store

I 2011 så hjemmesiden første gang dagens lys. Her ændrede virksomheden også navn til Munk Store, der indtil da havde gået under navnet Munk & Co. Uanset om du besøger en af de fysiske butikker eller shopper online via hjemmesiden, er du garanteret en høj service. Det er nemlig de samme mennesker, der står i butikkerne, som håndterer webshoppen. Derudover er det samme er gældende, hvis du finder modetøjsforretningen på Facebook eller Instagram. Det hele styres af passionerede medarbejdere fra Munk Store, hvis fornemmeste opgave er at finde modetøj, der passer til dine ønsker og behov. 

Ofte stillede spørgsmål hos Munk Store

Hvad er leveringstiden, når jeg shopper online?

Når du shopper online hos Munk Store, bliver din pakke leveret inden for 1-2 hverdage. Alle pakker sendes med GLS, og du har derfor mulighed for at tracke din levering. 

Hvad koster leveringen?

Du får altid fri fragt på din ordre, når du handler for mere end 399 kroner. Shopper du for mindre end 399 kroner, koster det 29 kroner at få sendt din pakke til nærmeste pakkeshop. Levering til privatadresse koster 50 kroner. 

Kan jeg afhente mine varer i butikken?

Du er altid velkommen til at afhente dine varer i en af de fysiske butikker hos Munk Store. Bor du i nærheden af Thisted eller Holstebro, kan du vælge afhentning af din ordre i butikken, når du har lyst.

Jeg bor i udlandet. Kan jeg shoppe hos Munk Store?

Ja, du kan godt shoppe modetøj fra udlandet hos Munk Store. Lige nu sender modetøjsforretningen dog kun pakker til Sverige og Norge. 

Hvor kan jeg spore min pakke?

Alle pakker hos Munk Store sendes med GLS. Når du har gennemført din ordre, vil du få tilsendt et Track & Trace-nummer, så du kan holde øje med, hvordan du kan forvente at modtage din pakke. 

Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

Når du handler hos Munk Store, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager din pakke. Du kan bestille din returseddel online via hjemmesiden.

Hvordan returnerer jeg mine varer?

Hvis du har fortrudt dit køb, er det vigtigt, at du sender varerne tilbage i den originale emballage. Den enkelte vare skal samtidig være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Du sender pakken retur med en returlabel, som kan bestilles online via hjemmesiden. 

Hvordan ombytter jeg mine varer?

Du kan altid ombytte dine varer inden for 14 dage. Ombytning hos Munk Store er fragtfrit. Du skal udfylde et returskema, hvorpå du afmærker, hvilken vare der skal ombyttes. Du skal samtidig skrive, hvilken størrelse du ønsker retur. 

Kan jeg ombytte mine varer i butikken?

Hvis du har brug for at ombytte en vare, som du har bestilt online, kan det stadig foregå hos butikken i Thisted eller Holstebro. Du behøver derfor ikke sende din pakke retur med posten. Hvis du ønsker at få pengene retur for et onlinekøb, skal pakken dog sendes retur med pakkepost. 

Der er en fejl på min vare. Hvad gør jeg?

Opdager du en fejl på modetøj, der er købt hos Munk Store, har du mulighed for at lave en reklamation. Send en mail til info@munkstore.dk med dit ordrenummer som emne. Vedhæft billeder og beskrivelser på varen, så vil forretningen håndtere din reklamation. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.