Myselfie

Planlægger du årets fest? Lej en Myselfie, en sjov aktivitet for dig og alle dine gæster. Alle til festen vil elske at tage sjove og skøre billeder sammen – et evigt minde om en fantastisk fest.

Myselfie photo booth

Vil du skabe glæde og forevige de gode minder? Så lej en Myselfie til din næste fest, hvad enten det er til konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet.

1.500 DKK

Myselfie er den perfekte underholdning til enhver fest

Med Myselfie kan du tage sjove billeder til din fest, og skabe glæde og minder med alle dine gæster. Det er en sjov aktivitet for gæster i alle aldre, og fungerer til alt lige fra bryllupper og konfirmationer til barnedåb, fødselsdage, sølv- og guldbryllupper. Alle billederne bliver automatisk tilgængelige i dit personlige galleri på myselfie.dk, hvorfra de let kan downloades, deles eller vises i slideshow. 

Uanset om du skal til fødselsdag eller barnedåb, vil vi anbefale at overveje at leje en Myselfie for at skabe festlige minder.

Ejerne med en photo booth

Få dit billede direkte på telefonen

Myselfie har desuden en ny smart QR-funktion, så alle kan få deres billede direkte på telefonen, ved at scanne en QR-kode som vises på skærmen. Så kan du nemt gemme og dele dit billede med det samme. Det bliver ikke nemmere! Tryk. Scan. Del.

Skab sjove minder fra din fødselsdag eller konfirmation med en Myselfie.

Telefon med billede på

Sæt gang i festen med Myselfie Aktivitetkort

Myselfie har netop lanceret deres nye og underholdende Aktivitetskort. 64 kort med ideer til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen – eller trækkes fra en hat måske? Det er kun fantasien der sætter grænser. Og det bedste af det hele? Alle der lejer en Myselfie, får automatisk en pakke Myselfie Aktivitetskort med.

Myselfie aktivitetskort

Læs mere om Myselfie

Når du lejer en Myselfie er der altid fri fragt og returnering, ubegrænsede billeder og gratis ombooking. Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller erhvervsadresse, og bliver leveret senest dagen før din fest. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden, og Myselfie skal først returneres den førstkommende hverdag. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Myselfie

Hvad er en Myselfie?

Myselfie er en sjov aktivitet til enhver fest. Med Myselfie kan du tage sjove billeder med alle dine gæster, og det er en god måde at skabe glæde og minder.

Hvordan lejer jeg en Myselfie?

Det er super nemt at leje en Myselfie. Du går blot på myselfie.dk, vælger den ønskede dato og booker til din fest. Alt hvad du skal bruge følger med i kassen.

Hvad koster det at leje en Myselfie?

Det koster normalt 1.500 kr. at leje en Myselfie for en hel weekend, med fri afbenyttelse i hele lejeperioden. Prisen kan dog variere efter sæson, tjek din pris på myselfie.dk

Hvad følger med en Myselfie?

Når du lejer en Myselfie, er alt inkluderet. I kassen er der: en Myselfie, et stativ, 31 sjove rekvisitter, 64 Myselfie Aktivitetskort og en returlabel.
– Fri fragt og returnering
– Ubegrænsede antal billeder
– Gratis ombooking
– Høj billedkvalitet
– Fri afbenyttelse i hele lejeperioden
– Sikker opbevaring af dine billeder i 45 dage
– 31 gratis rekvisitter
– 64 Myselfie Aktivitetskort
– QR-kode funktion, hvor du kan få dit billede direkte på telefonen
– Nem deling af hele albummet med ét enkelt tryk
– Mulighed for at vise billederne i et slideshow på dagen
– Slette/skjule billeder direkte i galleriet
– Lækkert lys
– Og ikke mindst en masse gode minder fra din fest

Hvornår modtager jeg Myselfie?

Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller den valgte erhvervsadresse, med levering seneste hverdag før dit arrangement. Det vil sige: Har du booket til fredag, modtager du den senest torsdag. Har du booket til lørdag eller søndag modtager du den senest fredag.

Hvordan sætter jeg Myselfie op?

Det er super nemt at stille Myselfie op. Man folder blot stativet ud, monterer Myselfie og sætter stikket i stikkontakten. Det bliver ikke nemmere. Vi anbefaler, at du giver Myselfie en central placering. Det bedste resultat opnåes når Myselfie står max 1,5 meter fra baggrunden og gerne op ad en væg. Undgå modlys og mørke baggrunde i billedet, da disse kan forringe billedkvaliteten. 

Hvor mange billeder kan man tage på Myselfie?

Der er ingen begrænsing på, hvor mange billeder Myselfie kan tage.

Hvordan får jeg mine billeder?

Dine billeder bliver automatisk uploadet til dit personlige galleri på myselfie.dk. Herfra kan du nemt se og downloade dine billeder, vise dem i slideshow eller dele adgang med dine gæster. Alle der tager et billede, kan få deres billede direkte på telefonen ved at scanne en QR-kode. 

Kan jeg ændre min booking?

Når du lejer en Myselfie, er der altid gratis ombooking. Det betyder, at du frit kan flytte din booking til en ny dato, du skal blot kontakte Myselfies kundeservice.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.