mtp logo

MyTrendyPhone

Find alt tilbehør til mobilen, kameraer, bærbar, spillekonsol og meget andet elektronik til hjemmet. MyTrendyPhone sælger kvalitetsprodukter med prisgaranti, så du får produktet til den bedste pris.

MyTrendyPhone – kæmpe online udvalg

Hvad enten du lige står og mangler blækpatroner, et nyt mobilcover eller en fødselsdagsgave, så finder du med garanti det helt rigtige hos MyTrendyPhone, som er en kæmpestor online butik, der forhandler alskens elektronik til hjemmet. Webshoppen rummer faktisk over 100.000 forskellige slags elektronik og tilbehør. De har produkter til underholdning, til praktiske formål og masser af fede gadgets. 

Webshoppen blev startet i 2003 og har på under 20 år udviklet sig til at være Danmarks største online shop med mobiltilbehør. De sælger kun originale mærkevareprodukter og tilbyder dag til dag-levering.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

produkter fra mytrendyphone

Underholdningen er sikret

Hvis du er lidt af en gadget-elsker, så vil du fornøje dig med alle de sjove gadgets såsom en tegneplade, diskolampe, smartwatches, bærbart alkometer og en massagepistol. Er du fan af gaming? Så forhandler MyTrendyPhone også et hav af kvalitetsudstyr, der optimerer din gamingoplevelse.

MyTrendyPhone har selvfølgelig også et absurd stort udvalg af forskellige smartphones. De har helt sikkert også lige den, du ønsker dig.

produkter fra mytrendyphone

Få styr på det praktiske

Det er rart at kende en onlineshop, hvor du altid ved, at du kan få lige det, du står og mangler, når du fx skal have nye blækpatroner til din printer, eller hvis opladeren til din iPhone er gået i stykker. Hos MyTrendyPhone kan du finde masser af spændende – og altid originalt – udstyr, som sikrer, at du har styr på det praktiske. 

Det kan også være, du går meget op i at tage billeder eller en god video med din smartphone. Så har MyTrendyPhone heldigvis både stativer, selfiestænger og holdere til mobilen, så du altid er sikret det bedste perspektiv. Husk at få en powerbank eller et solcellepanel med på farten, så din mobil ikke løber tør for strøm midt i en optagelse.

produkter fra mytrendyphone

Tilbehør til mobiltelefoner

Der er stort set ikke det, du ikke kan købe hos dem, når det kommer til tilbehør til mobiler. Du kan naturligvis købe alt det basale udstyr som opladere, covere, skærmbeskyttelse, airpods og mobilholdere.

Og så har deres webshop også et fantastisk godt udvalg af sjove gadgets og blæret tilbehør til din smartphone – uanset om den er fra Huawei, Sony, Samsung, Apple eller en af de mange andre store mærker. Prøv fx et par originale VR-briller, eksternt tastatur, biltilbehør. Den sidste kategori, de forhandler, er reparationsudstyr til mobiler – altså mobilværktøj og reservedele til forskellige mobiler.

produkter fra mytrendyphone

Lav dit eget mobil- eller tabletcover

Et af de mobilprodukter, som er særligt værd at fremhæve, er, at du har muligheden for selv at designe dit eget mobilcover. Du guides simpelthen gennem tre enkle trin, hvor du bliver bedt om at vælge produkttype og navn og til sidst oplade dit foto. Nu har du designet dit eget personlige cover. 

På den måde kan du skabe et helt unikt cover med dit yndlingsbillede af dine børn, børnebørn, sommerhuset, et naturfoto fra en ferie osv. Det er en fantastisk og meget personlig gaveidé til enhver, som alle vil sætte stor pris på – som også har en praktisk funktion.

Club Trendy giver 7 % rabat – hver gang du handler

Når du handler hos online eller i butikken, har du også mulighed for at melde dig ind i deres kundeklub, Club Trendy. Som medlem får du 7 % rabat på deres produkter op til 1000 DKK. Samtidig kan du deltage i forskellige konkurrencer, få specialtilbud som en af de første og rabat på mobil- og tablet-reparationer.

Læs mere om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone har 17 online webshops fordelt på mange lande i hele Europa. Derudover tilbyder mobiltilbehørskongen også walk-in-reparationer, gratis afhentning af ordrer og et stort udvalg af deres produkter i deres fysiske butik i København og Hillerød.

MyTrendyPhone har desuden vigtige aktiviteter mange andre steder i verden gennem deres samarbejde med UNICEF og Dansk Røde Kors. Her hjælper elektronikforhandleren de svagest stillede mennesker i både Danmark og resten af verden til bedre levevilkår. 

Ofte stillede spørgsmål hos MyTrendyPhone

Hvad kan jeg købe hos MyTrendyPhone?

MyTrendyPhone er en kæmpestor online shop, hvor du kan købe tilbehør til mobiler, iPod og iPad, videokamera, fotokamera, PC og bærbar, spillekonsoller, blækpatroner og bluetooth-udstyr. 

Hvilken type mobiltilbehør kan jeg købe hos MyTrendyPhone?

Du kan købe alverdens forskelligt lækkert tilbehør til din mobil såsom mobiltaske, mobilcover, høretelefoner, skærmbeskyttelse, powerbank og mobilholdere. 

Hvilke slags mobiltilbehør er mest populær?

Pansret glas er altid populært, fordi det beskytter din iPhone mod slag og ridser på skærmen. Derudover er hurtige og trådløse opladerkabler også topsælgere. Hos MyTrendyPhone kan du også designe dit eget cover, hvilket storhitter. 

Hvor lang er leveringstiden?

Du finder den forventede leveringstid under hver enkelt vare. Når din vare er afsendt, vil du få den næste hverdag. 

Hvad koster levering?

Hos MyTrendyPhone kan du få leveret i Danmark til en fast lav pris, som lige nu er 45 kr.

Leverer MyTrendyPhone til udlandet, Grønland og Færøerne?

MyTrendyPhone leverer også til udlandet. Her afhænger prisen af destination. Du får altid oplyst prisen på din levering, før du har gennemført købet.

Kan jeg afhente mine varer i butikken?

Du kan vælge at afhente din ordre i MyTrendyPhone i butikkerne i Hillerød eller København. 

Hvilke gaveidéer er der at finde hos MyTrendyPhone?

Gavevalg afhænger altid af modtagerne, og hos MyTrendyPhone kan du helt sikkert finde noget for enhver smag.

Hvad er Club Trendy?

Club Trendy er MyTrendyPhones kundeklub, hvor du som medlem kan få ekstra gode rabatter og specielle tilbud.

Hvad betyder 30 dages prisgaranti?

Prisgaranti sikrer dig, at du køber dit produkt til den billigst mulige pris på markedet lige nu.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.