Naga

Hos Naga finder du alverdens former for opslagstavler og andet opbevaring til hjemmet. Naga har noget for enhver smag. Tavlerne kommer i forskellige former, farver og materialer.

Farverige og moderne opslagstavler

Hos NAGA har de et stort udvalg af alle former for tavler og andet opbevaring til hjemmet. Du kan få farverige og magnetiske glastavler i forskellige designs, former og størrelser. Udover de helt traditionelle opslagstavler, praktiske plannere og hylder, laver NAGA også rammer og verdenskort i forskellige materialer. Samtidig har de også fokus på at lave andre ting til hjemmet og kontoret, som kan bruges dekorativt, men også til praktisk brug på væggen.

Find dine gaveønsker på Naga.dk – Danish design on your wall og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Flere forskellige opslagstavler med diverse dekorationer og forslag til brug.

Stort inspirationsunivers – dansk design til væggen

Hos NAGA har de et stort sortiment af produkter, der kan bruges i hele hjemmet – men også til kontoret. De har derfor lavet en blog, hvor du kan finde en masse inspiration og idéer til, hvordan NAGAs produkter nemt kan indgå i din indretning. NAGA har faktisk Europas største udvalg af opslagstavler og tilbehør. De hjælper dig med inspiration til boligindretning af alle boligens rum.

Entréen og børneværelserne er som oftest de rum, der kræver allermest plads til opbevaring. Det skal være praktisk, pænt og funktionelt. Til entréen er knager og knagerækker i træ eller hylder oplagte til at kunne hænge overtøjet på. Nagas entrémøbler er med til skabe plads og få samlet rummet.

Til børnenes værelser er tavler til at huske ugens planer oplagte. De laves i glas, metal og som gitter – det giver børnene mulighed for at holde styr på deres aftaler, men samtidig kan tavlerne også bruges til at tegne på eller hænge hjemmelavede kunstværker op.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Tre billeder med tavler og knagerækker i både træ og glas.

Flot og eksklusivt look med glastavler

NAGA glastavler findes i mange størrelser, flere former og i adskillige farver. En magnetisk glastavle fungerer for det meste som et typisk whiteboard, men er lavet i glas. Glastavlen har altså de samme funktioner, som et klassisk whiteboard, men glastavlen er samtidig meget dekorativ, da der er utrolig mange farver at vælge mellem.

Det er muligt at skrive på en magnetisk glastavle med en såkaldt kridtmarker eller med en almindelig whiteboard marker. Når teksten er tør, kan den nemt viskes ud igen med en tavlesvamp eller en tør klud. Yderligere kan der sættes ting op på en magnetisk glastavle med de magneter, som du også kan købe hos NAGA.

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Tre billeder med designforslag og brug af tavler i lyse farver.

Historien om Naga

NAGA blev grundlagt tilbage i 1977, hvor der var fokus på produktion af de traditionelle opslagstavler i kork og hessian. De blev produceret i Danmark og solgt videre til butikker verden over. Navnet NAGA er en sammentrækning af natur og gaver. Inspireret af de materialer som tavlerne oprindelig blev lavet af.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos NAGA

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er mellem 1-3 dage alt afhængig af, hvor i landet du bor.

Hvilke produkter kan jeg finde hos NAGA?

NAGA har gennem mange år produceret alt fra opslagstavler i forskellige materialer til hylder, vægpynt og skabe.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 599 kr. Levering til en pakkeshop med GLS koster 49 kr. Vil du have pakken sendt hjem koster det 69 kr. med GLS.

Hvor kan jeg komme i kontakt med NAGA?

Du kan enten kontakte dem via mail: naga@naga.dk eller på telefon +45 76 34 75 00.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa elektron, MasterCard, Maestro samt MobilePay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du dækker selv omkostningerne for returneringen.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

Når du bestiller fra NAGA bliver din ordre sendt med GLS. Enten hjem til dig eller en pakkeboks efter eget valg.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.