nailster logo

Nailster

Med Nailster kan du få professionelle Gellak negle hjemmefra din sofa. Udforsk det brede udvalg af farver og skab et professionelt udtryk med et premium- eller professionelt startkit fra Nailster.

Professionelle negle med Nailster

Med et kit fra Nailster får du mulighed for at skabe professionelle gellak-negle derhjemme. Du vil derudover slippe for planlægning af månedlige besøg hos neglesalonen og dyre priser. Gellakken fra Nailster kan både benyttes på finger- og tånegle, så du kan have smukke negle året rundt. Hvis du ikke har arbejdet med gellak før, kan det være svært at vide, hvad man skal bruge. Derfor har de udviklet de to forskellige pakker, som indeholder de essentielle redskaber, du skal benytte. Du kan samtidig finde en guide på hjemmesiden, som vejleder dig til, hvordan du får et pænt resultat. 

Mangler du en fødselsdagsgave til en du holder af? Så gå på opdagelse iblandt de mange fine farver på deres hjemmeside.

flotte negle med produkter fra Nailster

En kort guide til benyttelse af Nailsters produkter 

For at komme godt i gang skal du benytte et af de to startkit og de ønskede farver. Når du har dine materialer på plads, kan du så småt begynde processen. Først og fremmest skal du forberede dine negle. Det er virkelig vigtigt for resultatets udfald, da det er med til at sikre holdbarheden. Du forbereder neglene ved først at vaske hænder og negle grundigt. Derefter skal neglebåndene skubbes tilbage, og den døde hud omkring neglen skal fjernes med neglebåndsklipperen. Herefter skal du fjerne neglens øverste fedtlag med bufferen for at skabe en matteret overflade, så gellakken griber bedre fat på neglen. Derefter wiper du neglene med cleaner og fnugfri pads for at fjerne resterende olie på neglene. Sidst i processen skal du påføre primer og lade dem tørre.

Næste skridt er at påføre din Base Coat i et tyndt og jævnt lag. Det skal dog ikke ramme hverken huden eller neglebåndene. Du skal huske at forsegle tippen ved at påføre den både foran og bagved negletippen. Nu er du klar til at hærde dem i 60 sekunder under din lampe.

Efter Base Coaten skal der Color Coat på. Du benytter samme fremgangsmåde som med Base Coat, hvor du også forsegler negletippen. Du styrer selv hvor mange lag, der skal påføres, men husk at hærde lakken mellem hvert lag.

Afslutningsvis skal du påføre Top Coat i enten Shine, No Wipe eller Matte. Du skal igen benytte samme fremgangsmåde og huske at forsegle negletippen. Sidst men ikke mindst kan du påføre en nærende Cuticle Oil eller neglebåndsolie for et bedre resultat. 

flotte negle med produkter fra Nailster

Udfold dine kreative evner med et Nail Art Kit

Nailster elsker at udfolde deres kreative evner og at inspirere til nye Nail Art idéer. Derfor har de fremstillet et Nail Art Kit med de vigtigste redskaber. Startkittet indeholder smykkesten, dotting tools, liner brush i to størrelser, et underlag og et display til blanding af farver. Når du køber sættet, sparer du ovenikøbet penge, da du får en samlet pris på 378 DKK. Gør som mange andre og giv dig i kast med forskellige mønstre, farver og former. Husk at du kan finde inspiration på hjemmesiden under deres Shop The Look kategori. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

flotte negle med produkter fra Nailster

Læs mere om Nailster

Ønsker du også at have smukke negle hver eneste dag? Så bør du prøve gellakken fra Nailster. De har et princip om, at alle skal have mulighed for at have smukke negle. Derfor har de skabt et univers af gellak til at skabe smukke negle derhjemme. Du kan finde alt inden for produkter til gellak lige fra UV-lamper til redskaber og et hav af farver.

Konceptet er således, at du kan købe et Premium Starter Kit eller et Professionelt Starter Kit. Premium pakken indeholder alle de vigtigste basisprodukter, redskaber og den professionelle UV/LED lampe, som du skal benytte for at skabe de smukkeste resultater. Med det professionelle kit får du en bredere vifte af produkter. Eksempelvis får du en syrefri Primer til at dehydrere neglefladen og en Cuticle Oil, der fugter og plejer neglene. Lyder det som noget for dig? Så gå på opdagelse i Nailsters farverige univers. 

flotte negle med produkter fra Nailster

Ofte stillede spørgsmål hos Nailster

Hvor længe skal neglene hærde i UV- og LED-lys?

I 60 sekunder, uanset om du benytter Color-, Base- eller Top Coat. Vær dog opmærksom på, at du skal gøre det efter alle lag med Color Coat.

Skal man holde pause mellem aftagning og påtagning?

Nej, det er ikke nødvendigt.

Hvordan kommer jeg igang med at bruge Nailster Gellak?

Hvis du aldrig har brugt gellak før, kan du eksempelvis benytte deres anvendelsesguide.

Hvorfor rynker mine negle med gelpolish?

Såfremt det rynker, har du kommet et for tykt lag på. Husk at påføre tynde lag.

Kan man godt lave en opfyldning af sin gellak?

Nej, desværre ikke. Det skal fjernes mellem aftagning og påtagning.

Hvor kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem på telefonnummer: +45 70 60 57 37 eller på E-mail: info@nailster.dk. De har også en online chat.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på telefon mellem 13.00-15.00 og på chat mellem 09.00-16.00.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

Kan jeg købe et gavekort til dem?

Ja, du kan købe gavekort på 100-2.000 DKK.

Kan jeg godt bruge Nailster hvis jeg bider negle?

Ja, det kan du tro. Det er et super redskab til dig, der bider negle, da det bidrager til at gøre dem længere, idet dine negle får den ro de skal have.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.