naked logo

NAKED Copenhagen

Hos NAKED Copenhagen finder du de nyeste trends indenfor sneakers og sportstøj. De har siden 2004 sørget for, at de danske piger har været opdateret på den nyeste mode indenfor sneakers.

NAKED Copenhagen – Community 

På NAKED Copenhagens hjemmeside finder du kategorien ’Community’ i toppen af hjemmesiden. Det er et forum for inspirerende artikler om de forskellige kollektioner skabt af lige så inspirerende mennesker. Udforsk blandt andet det nye samarbejde mellem Nike, Sacai og Fragment. Er det ikke noget for dig? Så gå i stedet i dybden med artiklen om de nye sneakers fra Nike. De har bragt den originale 1985 Dunk High sneaker tilbage på markedet. Det er de første retro inspirerede sneakers fra Nike. De vil blive solgt på deres hjemmeside via deres populære raffles. Under ‘Community’ kategorien finder du også uddybende tekster om mange af de tidligere kollektioner og samarbejder.

Gør dig umage til dette års modeuge og gå på opdagelse iblandt de aktuelle modetrends.

Beyoncé x adidas – Welcome to the IVY PARK “Rodeo” 

Beyoncé og adidas har lanceret deres fjerde kampagnesamarbejde. Kampagnen har draget inspiration fra det oprindelige vilde vesten samt den originale historie bag cowboydere. De mener nemlig, at Hollywood har tegnet et forskruet billede af den tid, hvor de underkender ’Black cowboys’. De har derfor etableret kollektionen som en hyldest og anerkendelse af den oprindelige historie om ’Black cowboys’. Beyoncé står selv model for den nye kollektion og spreder et inspirerende budskab med hendes powerfulde udstråling.

Gå på opdagelse iblandt produkterne fra kollektionen og tilføj dine favoritter iblandt til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Releases fra NAKED Copenhagen

Er du en ægte sneaker freak? Det er de hos NAKED Copenhagen. Når man er en ægte sneaker freak, vil man naturligvis have fat i de mest sjældne og kostbare modeller. Derfor kan du holde øje med hvilke modeller, som vil blive sat til salg på NAKEDs hjemmeside. De særligt sjældne sneakers vil blive sat til salg gennem en raffle, hvor man trækker lod iblandt de mange interesserede, som ønsker at købe skoene. Det gælder dog ikke kun skoene, for du vil også have mulighed for at holde øje med specielle tøj- og accessories kollektioner. 

Kender du en som fortjener en speciel og personlig fødselsdagsgave? Stil dig i kø allerede i dag og køb en af de sjældne artikler fra NAKED Copenhagen. 

MINI ME CPH

Efter stor efterspørgsel har NAKED etableret en platform for sneakers, tøj og accessories til børn. De har en vision om at forsyne babyer og mindre børn med de populære designs fra anerkendte mærker såsom Nike, adidas, Puma, New Balance, Asics, Vans, Stone Island og Champion.

Det er tæt på umuligt ikke at blive helt forelsket i de små størrelser. Vi vil klart anbefale at udforske de originale Superstar sko fra adidas. De findes både i forskellige farver og med motiver af tegneserieikoner såsom Mickey Mouse og Luke Skywalker. Du kan også finde de mange klassikere fra Nike, Vans og New Balance. 

Læs mere om NAKED Copenhagen

NAKED Copenhagen blev stiftet i 2004. De forhandler sneakers og sportstøj til glade, energiske piger landet over. Sneaker-industrien har i mange år været et mandsdomineret område. Derfor har de rettet 100% af deres fokus på at dække den kvindelige forbrugers behov. NAKED har to forretninger beliggende i hjertet af København og en i Aarhus. Derudover har deres hjemmeside taget kunderne med storm.

På hjemmesiden og deres sociale medier finder du inspiration til styling og sammensætning af de seje sko. De har også et udvalg af sportstøj og accesories, som er særligt udvalgt med udgangspunkt i sæsonens aktuelle modetrends. Hos NAKED finder du et bredt udvalg af topbrands såsom New Balance, Vans, Air Jordan, Adidas, Seven Days Active og mange flere. 

Ofte stillede spørgsmål hos NAKED Copenhagen

Hvor kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via Email: customerservice@nakedcph.com eller via telefonnummer: +45 33 15 83 80.

Kan jeg finde en størrelsesguide på hjemmesiden?

Ja, alle produkterne har deres egen størrelsesguide, som findes under produktbeskrivelsen.

Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere den såfremt, at din ordre ikke er blevet behandlet. Du skal i så fald kontakte deres kundeserviceafdeling hurtigst muligt.

Hvor lang tid tager leveringen?

Der er levering på 1-2 hverdage på alle ordre i Danmark.

Hvordan tracker jeg min pakke?

Du får tilsendt et trackingnummer, når din pakke er sendt. Pakken kan spores hos det pågældende leveringsfirma.

Kan jeg bytte i forretningen?

Såfremt du har bestilt noget på hjemmesiden, kan det ikke byttes i forretningen. Du skal derimod benytte det tilsendte returlabel. Kontakt kundeserviceafdelingen hvis du har brug for yderligere hjælp.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram og Pinterest.

Hvordan får jeg fat i de sjældne sneakers?

NAKED arbejder med ‘raffles’. Det betyder, at du kan tilmelde dig en lodtrækning på hjemmesiden om at købe de meget eftertragtede produkter.

Hvor lang er min reklamationsret?

Såfremt der er produktionsfejl på din vare, har du 2 års reklamationsret.

Kan jeg opnå fri fragt?

Der er fri fragt på alle ordre til GLS Pakkeshop.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.