nelly.com logo

Nelly.com

Nelly.com er Nordens førende online leverandør af mode og skønhed til unge kvinder. Masser af kendte mærker inden for tøj, sko, accessories, skønhedsprodukter og meget mere.

Good together – Nelly.com tager ansvar for miljøet

I 2020 udviklede Nelly.com ”The sustainability report”, som har til hensigt at fremme bæredygtigheden og sætte nogle klare mål for udviklingen i virksomheden. Bæredygtighed og klimaforbedringer er en langsigtet investering, som hele verden sammen er nødt til at tage ansvar for. Rapporten sætter fokus på miljømæssige problemer, menneskerettigheder, anti-korruption og ansættelsesforhold. De har i den forbindelse fokuseret på 3 forskellige fokusområder: ’Planet’, ’Product’ & ’People’.

Den nuværende plan for 2021 er at gå i dybden med, hvordan de kan udvikle deres bæredygtige initiativer. For at kunne opnå de ønskede resultater har de arbejdet ud fra nogle kerneværdier omhandlende samarbejde, passion og innovation. Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du finder den fulde rapport.   

Gaveinspiration til ham fra NLYMAN

Har du husket at tjekke NLYMAN ud? NLYMAN blev lanceret tilbage i 2003 i Sverige. I 2008 blev de lanceret i Danmark, og siden da er de blevet en af de ledende webshops for modetøj til unge mænd. Deres målgruppe er unge mænd mellem 18-35 år og derfor finder du de mest aktuelle brands på hjemmesiden. Deres kompetencer spænder fra deres viden om aktuelle modetrends til deres mod på at tage chancer. Derudover har de fra starten omfavnet diversitet, som i dag er blevet en kerneværdi i virksomheden.

NLYMAN har næsten altid rabatter helt op til 70%, derfor vil vi anbefale at tage et kig på deres udsalg. Der er også rig mulighed for at blive inspireret til at finde gaver til fars dag eller en fødselsdag

Sådan finder du rundt på Nelly.com

Webshoppen er brugervenligt arrangeret, så du nemt kan finde rundt. Også selvom der virkelig er meget at kigge på. Vælger du eksempelvis kategorien ‘Skønhed’, kan du se, at varerne er inddelt i yderligere ti underkategorier. I alt er her omkring 1.700 produkter til skønhedspleje. Du kan dog også indsnævre din søgning, så du finder lige præcis det, som du ønsker at finde. Under kategorien ‘Hårpleje & Styling’ får du igen en række forskellige underkategorier at vælge imellem. Samtidig kan du vælge mellem farve, størrelse, prisniveau og mærker. På den måde kommer du hurtigt frem til det produkt, du leder efter.

Leder du efter et bestemt brand, kan du tjekke listen under ‘Mærker’. Her finder du hundredvis af kendte brands listet alfabetisk. Mærkerne dækker over både tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter. Du kan derfor gå direkte ind i kategorien ‘Mærker’ og se, hvad Nelly.com har af det pågældende brand i sortimentet. Især er det en idé at udforske deres udsalg. Her finder du over 5.000 varer, der er stærkt nedsatte. Ofte til under halvdelen af normalprisen. Også selvom du ikke går på udsalg og i stedet bare klikker rundt på sitet, er priserne meget overkommelige.

Nelly.com – unge kvinder som udstråler selvtillid

Nelly.com henvender sig til kvinder i alderen 18-35 år. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må købe noget på Nelly.com, hvis du er fyldt 36. Hvis du derimod er under 18, skal du have en ældre søskende, veninde eller måske din mor til at være med for at kunne handle. Det er almindelige regler for internethandel. Deres primære målgruppe er nemlig unge kvinder, som udtrykker selvtillid og mod. Mangfoldighed og diversitet er også en kerneværdi hos både Nelly.com og NLYMAN.

Læs mere om Nelly.com

Nelly.com er nordens største e-handelsvirksomhed inden for mode, skønhed og accessories for unge kvinder. De har over 350 varemærker, herunder topbrands såsom Nike, Missguided, Iro, Birckenstock, Samsøe Samsøe og mange flere! De har masser af trendy produkter til dig, der er en ung og modebevidst kvinde. Iblandt deres mange mærker fokuserer de i høj grad på at følge alle de nyeste trends. Derfor får de en lang række af nye varer hver eneste dag.

Du kan finde tøj, sko og accessories, der følger de nyeste trends. Samtidig finder du en lang række af items til dig, som vil skille sig ud fra mængden og vise sin egen stil i et personligt tøjvalg. Nelly.com er for dig som er interesseret i tøj til fritid, fest, ferie og ønsker de perfekte outfits til studiet, jobbet og sporten. På hjemmesiden finder du masser af inspiration, uanset hvad du leder efter.

Ofte stillede spørgsmål hos Nelly.com

Leverer Nelly.com til hele Danmark?

De leverer over hele landet med standardlevering fra PostNord. De leverer dog ikke til Grønland og Færøerne.

Kan jeg opnå gratis fragt?

Såfremt du bestiller for over 299 kr. vil du opnå fri fragt. Ellers koster fragten 49 kr.

Leverer Nelly.com til andre lande?

Det gør de! Man skal blot huske at bestille via det pågældende lands webshop med en profil, som er tilknyttet det land.

Kan jeg shoppe på Nelly.com, hvis jeg ikke er fyldt 18 år?

Desværre ikke. Reglerne for internethandel gør, at du skal være fyldt minimum 18 år for at handle online.

Kan jeg returnere mine køb?

Du kan returnere varer inden for 14 dage efter, du har modtaget forsendelsen. Når du returnerer, skal du registrere returneringen på din profil under ‘Mine sider’.

Skal jeg betale noget ved returnering?

Nej, fragten ved returnering er gratis. Dit køb skal returneres i original indpakning med etiketter og tags.

Kan jeg returnere varer købt på udsalg?

Det kan du tro! Returretten gælder også for udsalgsvarer. Det er den samme procedure som for anden returnering.

Kan jeg følge min ordre efter bestilling?

Ja, når du opretter dig som medlem, kan du logge ind på ‘Mine sider’ og følge din forsendelse. Det er gratis at oprette sig som medlem.

Kan jeg købe et gavekort hos Nelly.com?

Helt bestemt! Du vælger, om du vil sende gavekortet i brev eller i e-mail til modtageren. Køb et gavekort og få mere information på deres site.

Hvordan kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Det gør du via deres online kontaktformular på hjemmesiden eller via deres livechat.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.