Nordd Copenhagen

Forevig dine minder og oplevelser med smykker fra Nordd Copenhagen. De byder på smukke armbånd, ringe, halskæder, charms og ringe med helt særlige og personlige indgraveringer.

Smykker, der foreviger minder

Visionen for Nordd Copenhagen har fra sin start været at skabe stilrene og personlige smykker til både mænd og kvinder. Smykker, som bærer på helt særlige minder. Sådan opstod idéen om at indgravere hvert enkelt smykke med en særlig og personlig tekst, som har en helt særlig betydning for den enkelte.

Således er et smykke fra Nordd Copenhagen ikke blot et helt almindeligt smykke. Derimod repræsenterer smykkerne de mest meningsfulde mennesker, steder og oplevelser i dit liv. Det kan være dagen, du friede eller blev friet til af din kæreste. Dagen, hvor du fandt ud af, at du skulle være mor eller far. Dagen, hvor du blev færdiguddannet, eller en anden helt anden særlig dag for dig, som du aldrig glemmer. Tænk, at et smykke så simpelt kan fortælle om noget så stort. 

Hop ind på Nordd Copenhagens website og find det smykke, der kan gemme på dine særlige historier, oplevelser og minder.

Personlig indgravering

Nordd Copenhagens website byder på et væld af smukke smykker i både guld og sølv. Du finder både armbånd, ringe, halskæder, charms, ringe m.m., og under hvert produkt kan du tilføje din egen personlige tekst eller symbol, som bliver indgraveret i smykket.

Alle smykkerne bliver indgraveret personligt på kontoret i København med en diamantindgravering. Det betyder, at en diamant ridser/skærer ned i selve smykket og foreviger et livslangt minde på en smuk og elegant måde.

Vælg mellem de fine smykker i webshoppen og få indgraveret din helt særlige og personlige tekst!  

Gode råd og vejledning

Hos Nordd Copenhagen er god kundeservice og glade kunder deres førsteprioritet. Derfor står de altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til deres produkter, specifikke ordrer, leveringstid eller andet. De kan både kontaktes via deres live chat, som du finder på hjemmesiden, eller telefonisk.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.