Norjewels

Norjewels har et stort udvalg af flotte smykker til mænd, kvinder og børn. De går højt op i kvalitet til overkommelige priser, og har smykker der passer til alle anledninger.

Hos Norjewels sælger de skønne sølv og guld smykker til alle, hvilket afspejler sig i deres sortiment. De udvælger smykkerne ud fra en idé om, at alle skal kunne være med – og have råd til at forny smykkeskrinet ind imellem. Derfor finder du kvalitetssmykker, fremstillet af sølv og guld, helt ned til 65 kroner.
De sælger de lækreste smykker, og det gør de fordi, Norjewels brænder for deres projekt. De elsker at sælge smykker til dig! Hold øje med deres shop, da de løbende udvider sortimentet med endnu flere nye smukke smykker til dig.

Nordisk design og danske brands

Norjewels byder på et stort udvalg af smykker til kvinder. Du finder alt fra moderne nordiske smykker til klassikere som for eksempel marguerit serien. Smykkerne kan bruges til enhver lejlighed, både hverdag og fest. Det er spændende at kunne sammensætte smykker på forskellige måder, og hos Norjewels er der rig mulighed for at slippe fantasien løs. Brandet går op i at smykker skal være for alle, og deres smykker findes derfor også i mange prisklasser. Find den perfekte gave til konen, datteren, søsteren eller en anden som har fortjent et smukt smykke.

Gå på opdagelse og se deres flotte sortiment i dag. Find dine gaveønsker og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Smykker i ægte guld og sølv

Hos NorJewels har de et stort udvalg af smykker til mænd. Smykkerne går fint til en klassisk hvid skjorte, men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering. Lad et enkelt armbånd stå alene som et statement-piece, eller lad et eller to armbånd spille op til dit armbåndsur. Leg med kombinationer af smykker og outfits og sammensæt din helt egen kollektion. Det er en nem måde, at bringe variation i garderoben til hverdag og fest. Norjewels sortiment til mænd spænder bredt fra ringe, armbånd, øreringe, manchetknapper, solbriller og meget mere. Udforsk selv deres smykker og find dit næste favoritsmykke.

Find de produkter du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dine behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Smykker til hele familien

Børn vil elske at gå med fine og enkle smykker med søde figurer. Hos Norjewels finder du både sølv- og guldsmykker til børn i fine designs. Du skal ikke bekymre dig om allergi, da alle smykker er lavet i gennemtestede og ægte materialer. Noa Kids Jewellery fås med motiver og figurer som mumitroldene, dyr, blomster, hjerter m.m. samt med strålende zirkonia sten, og det hele er selvfølgelig til overkommelige priser. Køb ørestikkere, halskæder eller et sødt lille armbånd til dit barn, måske som gave til en særlig lejlighed.

Hos Norjewels står de klar til at hjælpe, hvis der er noget du er i tvivl om. Du får både råd og vejledning samt en masse information om smykkerne, hvis du ønsker det. Udover en fin webshop, der giver dig et godt overblik af deres mange smykker. .

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Norjewels

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringen er omkring 1-4 hverdage. 

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?     

De kan kontaktes på mail: kontakt@norjewels.dk eller på telefon: +45 26 17 57 63

Hvordan beregnes fragten?

Fragten beregnes udefra vægten af dine køb. 

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro, JBC, ApplePay.

Kan jeg fortryde min ordre?

Du kan returnere dine varer i op til 60 dage.

Kan jeg finde Norjewels på sociale medier?   

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram. 

Hvordan gør jeg, hvis jeg vil returnere?

Ved returnering kontakter du Norjewels og udfylder retursedlen.

Har Norjewels en ring-størrelsesguide?

Ja, det kan du finde på deres hjemmeside, der findes 12 forskellige størrelser. 

Hvad er deres åbningstider?

Norjewels butik har åbent i hverdage 10:00 – 14:00 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Norjewels.dk?

Du kan finde et stort udvalg indenfor smykker til både mænd, kvinder og børn. Det er blandt andet: ringe, armbånd, solbriller, øreringe, halskæder og meget mere. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.