Økofamilien

Økofamilien ønsker at inspirere folk til en grønnere livsstil. De forhandler miljøvenlige produkter uden engangsplast og skadelige indholdsstoffer – produkter til din familie, dit hjem og dit køkken.

Om Økofamilien

Økofamilien er en grøn webshop med det formål at inspirere dig til at gøre hverdagen lidt grønnere og sundere.

De vil gerne gøre en forskel for miljøet, klimaet og for dig og mig. Det gør de ved at forsøge at styre uden om engangsplast, unødige og skadelige indholdsstoffer og generelt produkter, der er miljøbelastende.

De har et kæmpe udvalg af genanvendelige og miljøvenlige produkter på hylderne, som kan gøre engangsprodukter i hverdagen overflødige.

Det er produkter til dit køkken, til skoletasken, til børn og baby, til din pleje- eller makeup-rutine, til dig, der elsker at strikke og går op i dyrevelfærd, og til hjemmet generelt.

Produkter fra Økofamilien.

Hvad kan de grønne produkter gøre for dig?

Det er en jungle at navigere i alt, hvad der hedder bæredygtigt. For hvad er hvad?

Hos Økofamilien er de ret taknemmelige for, at de i det hele taget er nået til at prioritere bæredygtighed. Og her hos dem må du aldrig være i tvivl. De er bæredygtige helt ind til benene.

Og her er i hvert fald hvad hele deres virksomhed gennemsyrer. Det er nemlig vigtigt for dem, at produkterne på deres hylder er:

  • Økologiske
  • Gør en klima- og miljømæssig forskel at bruge
  • Tager hensyn til din sundhed og derfor ikke indeholder uønsket kemi
  • Produceret så lokalt som muligt.
  • Produceret under gode arbejdsforhold

Og så er det heller ikke helt ligegyldigt, at mange af produkterne kan spare dig for en hel masse penge. For det er dyrt at købe engangsprodukter og produkter af dårlig kvalitet – både for din økonomi og for miljø og klima.

Produkter fra Økofamilien.

1% af deres omsætning går til Plant et Træ

Økofamilien samarbejder med Plant et Træ, fordi de gerne vil gøre endnu mere, end de allerede gør. Træer er jordens lunger og kan hjælpe os alle i kampen for klimaet. Derfor har de brug for mange flere træer – i Danmark og i verden.

Også derfor donerer de 1% af deres omsætning til Plant et Træ og gør, hvad de kan, for at sælge træer gennem deres webshop. De koster 30 kr. pr. stk. Det skulle gerne resultere i tusindvis af plantede træer de næste mange år. For Økofamilien er ikke skabt for at skulle vækste og give store overskud – den skal gøre en forskel for os, der arbejder her, for jer, der ønsker at leve mere bæredygtigt, og for vores miljø og klima.

Det handler om, at Økofamilien vil gøre en forskel, hvor de kan. Og de synes, det er vigtigt at prioritere deres økonomi på en måde, så de netop kan gøre en forskel. Og gøre det muligt for dig at være med!

En animation af et træ – Økofamilien støtter Plant et Træ.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.