Organic Basics

Find lækre basicvare, som er lavet i behagelige kvalitetsmaterialer hos Organic Basics. Tjek Organic Basics ud, hvis du ønsker tøj af høj kvalitet og flot design med god samvittighed.

Bæredygtighed og gode materialer

Organic Basics arbejder udelukkende med leverandører, der deler deres værdier – det handler nemlig om at skabe gennemsigtighed og længerevarende forhold med mennesker, som de kan stole på. Dette gælder for alle de parter, som Organic Basics samarbejder med. Dette er uanset om det er produktionspartnere, leverandører af materiale, lageradminstrationen eller fragtservices.

Organic Basics arbejder ud fra tanken, om at lækkert design og gode materialer sagtens kan kombineres med tanken om bæredygtighed. Det er de lykkedes med, da de har slået sig fast, som et tøjmærke, der står for kvalitet og lækkert design. Som navnet antyder laver Organic Basics tøj, der er laver alt fra undertøj til de helt essentielle ting i garderoben, såsom t-shirts, bukser samt en denimlinje.

Find inspiration til din garderobe her og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Fokus på materialer

Organic Basics designer ud fra en tankegang, om at funktionalitet og lang holdbarhed er det essentielle. Organic Basics sigter efter at skabe produkter, der kan genbruges. Her er deres fokus, at deres tekstiler er en blanding af forskellige materialer. På samme tid, forsøger de at undgå brugen af plastik, hvor det er muligt. Samtidig er målet også at maksimere brugen af genanvendelige materialer, så længe det stadigvæk tillader dem at kunne leveres deres produkter i samme gode kvalitet. 

Mangler du inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave.

Indflydelse og miljøpåvirkning

Organic Basics har en mission om at tage ansvar og være en aktiv del af at værne om klimaet. De måler deres kulstof emissioner, der er forbundet med deres værdikæde, dette skal være i tråd med The Greenhouse Gas Protocol. Organic Basics arbejder ud fra en helt særlig tankegang. De mener at hvis vi ikke kender vores fulde miljøpåvirkning, er forbrugere heller ikke i stand til at træffe beslutninger eller foranstaltninger, der vil skabe langvarige ændringer.

Find de perfekte t-shirts, et par nye bukser eller noget helt tredje. Tøjet er behageligt, men samtidig, er der et stort fokus på designet, og at tøjet kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Læs mere om Organic Basics

Organic Basics er et dansk tøjmærke, der har fokus på undertøj, activewear og basics, som fokuserer på komfort og design samt miljøet. Deres tøj er designet i Danmark, fremstillet i Europa. Her med øje for med funktionalitet og lang levetid for øje. Mærket er selvfølgelig også B Corp certificeret og er også 1% for Planet medlem, hvilket understreger deres bæredygtige mission.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Organic Basics

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller fra Organic Basics er leveringstiden på 1-3 hverdage, alt efter hvor i landet du bor.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Organic Basics?

Du kan finde alt fra undertøj, badetøj, bukser, t-shirt, sweatshirts, sportstøj og meget mere.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Organic Basics benytter sig af DAO pakkeshop og hjemmelevering samt GLS pakkeshop.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan bruge live-chatten inde på deres hjemmeside eller sende en mail på: hello@organicbasics.com eller ringe på  +45 78 73 72 70

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med VISA, VISA Dankort og Mastercard. I visse lande kan du betale med Klarna, Mobilepay og Paypal.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 30 dages returret, hvis du har bestilt dine varer i månederne januar – oktober. Har du bestilt i november og december har du 60 dage til at returnere din ordre.

Hvordan returnerer jeg?

Når du ønsker at returnere en ordre får du tilsendt en returlabel, som du sætter på pakken. Du betaler selv for omkostningerne, der er ifm. at returnere en ordre.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram og Pinterest.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.