& Other Stories Logo

& Other Stories

Det anerkendte svenske brand & Other Stories har siden 2010 lavet tøj til kvinder, der ønsker at udtrykke sin personlighed og identitet gennem moderigtige og aktuelle designs.

Skab din egen modehistorie

Hos & Other Stories finder du et stort sortiment af tøj, accessories, tasker, sko og skønhedsprodukter, bestående af elegante og tidløse designs, der giver mulighed for at sammensætte et unikt look dag efter dag. Den oprindelige idé bag tøjkonceptet var at skabe et skønhedsbrand, der dog hurtigt blev udvidet med tøj og accessories. & Other Stories tilbyder mode til den stilbevidste kvinde og ønsker at give kvinder friheden til at udtrykke sig gennem et enkelt brand. 

Model i Paris

Mode direkte fra Paris, Stockholm og Los Angeles 

& Other Stories inviterer dig ind i deres modeunivers med kollektioner designet fra ateliers i Paris, Stockholm og Los Angeles. Genfind essensen af fransk elegance og den ikoniske franske it-pige med Paris kollektionen. Stockholm sortimentet er indbegrebet af skandinavisk mode, der er kendetegnet ved minimalistiske og nordiske designs. Los Angeles kollektionen indfanger den typiske californiske piges selvtillid, kreativitet og livsstil.

Kig forbi deres fantastiske modeunivers og lad dig inspirere til ønskelisten. Med stor fokus på materialevalg og detaljer, får du alt, hvad du skal bruge for at klæde dig stilfuldt på fra top til tå.

Model som står op ad en væg i et brunt sæt tøj

Udforsk din personlige stil med & Other Stories

& Other Stories er den oplagte one-stop destination, når du skal shoppe nye modefavoritter til din garderobe. Med de tre kollektioner kan du finde styles, som med stor sandsynlighed passer lige til din stil. Udvalget byder på alt fra feminine designs med blomsterprint og pufærmer til basic items, der kan bruges ved enhver lejlighed. 

Er du på udkig efter nogle nye modedesigns til din garderobe, har du altså rig mulighed for at finde moderigtige items til den stilfulde kvinde. Paris, Stockholm og Los Angeles kollektionerne giver dig mulighed for at skabe din helt egen unikke stil med et feminint og minimalistisk touch. Ønsker du at udforske din kreativitet i dit udtryk, så har Los Angeles kollektionen fra & Other Stories masser af lækre styles, som udtrykker en frisindet og selvsikker livsstil. Udforsk kollektionen og find nye modeønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk. Style et par basic jeans og en feminin top med spændende detaljer og opnå et lækkert hverdagslook på ingen tid. Skab din egen personlige modehistorie når du shopper hos & Other Stories og leg med dit look. Der er nemlig et hav af muligheder hos modebrandet og det er kun fantasien som sætter grænser. 

Banner med tre billeder af modedesigns fra & Other Stories

Opbyg den perfekte garderobe 

Leder du efter en sød sommerkjole? Eller måske en basic top, som passer til ethvert look? Så har & Other Stories alt, hvad du kunne drømme om, når vi taler om den perfekte garderobe! Med et stort udvalg af kjoler, overdele, jeans, bukser, sko og accessories, har du god mulighed for at opbygge en solid garderobe med tidløse garderobeklassikere og lækre statement items. Det kan være en god idé at anskaffe sig nogle basic styles, såsom en hvid t-shirt, basic skjorte, toppe og en basic strik. Basic items går nemlig aldrig af mode og kan bruges sæson efter sæson. Derudover kan du til enhver tid sammensætte nogle minimalistiske styles med nogle lidt mere vovede designs. Hos & Other Stories får du det hele, og det er derfor den perfekte anledning til at gå på opdagelse i deres modeunivers og opdatere din garderobe. 

Er du på udkig efter en fin gave, så er det aldrig en dårlig idé med en lækker strik eller en pæn bluse. Tjek sortimentet og find en fin gave til hende du holder af. Hvad end det er til fødselsdag, jul eller en konfirmation, er vi overbeviste om, at du kan finde en fantastisk gave på deres online shop. 

Føler du dig inspireret? Så tjek vores store udvalg af brands lige her på Ønskeskyen. Det kan jo være, at du finder en hel masse ny gaveønsker til din ønskeliste! 

Model som går på gaden i en brun maxi kjole og solbriller

Ofte stillede spørgsmål om & Other Stories

Hvilke produkter kan jeg købe hos & Other Stories? 

Modebrandet har et lækkert udvalg af tøj, sko og accessories til enhver stil. Udforsk udvalget og find nogle nye garderobefavoritter til en ny sæson. 

Har de nogle fysiske butikker, hvor jeg kan prøve deres styles?  

De har fem butikker i Danmark, så hvis du bor tæt på en af deres butikker, er der god mulighed for at kigge forbi butikken og prøve deres varer. 

Hvilke kollektioner kan jeg finde på deres online shop? 

& Other Stories har tre forskellige kollektioner, Paris, Stockholm og & Other Stories. Hver enkelte kollektion byder på forskellige items, der hver især fortæller en unik historie og byder på unikke designs. 

Hvad kan jeg finde blandt Paris kollektionen?  

Kollektionen byder på designs, som indrammer looket af den franske it-pige. Find feminine items blandt kollektionen. 

Hvilke items byder Stockholm kollektionen på? 

Hvis du leder efter basis-produkter til din garderobe, så er Stockholm kollektionen den helt rette for dig! Find minimalistiske designs med rene linjer i skønne naturfarver. 

Hvilke produkter kan jeg finde blandt Los Angeles kollektionen? 

Indfang den californiske piges selvtillid og livsstil med Los Angeles kollektionen. Med denne kollektion har du virkelig mulighed for at lege med dit udtryk og være kreativ!

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis du finder en fejl på din ordre, så skal du returnere de beskadigede produkter inden for rimelig tid.

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Du kan kontakte dem via Messenger eller ringe til dem på telefonnummer: +45 89 88 87 77. Du har også mulighed for at sende en mail på customerservice@stories.com.  

Hvornår kan jeg komme i kontakt med deres kundeservice? 

De kan træffes på kundeservice mandag-fredag kl. 09.00-22.00, lørdag kl. 10.00-19.00 og søndag kl. 10.00-18.00. 

Kan jeg returnere min vare? 

Ja, det kan du godt. & Other Stories har 30-dages returret, hvorfor du har rig mulighed for at finde ud af om de varer, som du har købt, passer dig. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.