party mood logo

Party Mood

Hos Party Mood kan du shoppe alt til livets store fester. Find alt fra pynt til borddækning og sjove indslag til din fest. Leder du efter noget, som du ikke kan finde på shoppen? Så kontakt dem endelig.

Dæk det perfekte bord med Party Mood!

Bordet er oftest samlepunket til en fest. Netop derfor er det så vigtigt, at pynten afspejler dit personlige udtryk til din fest. Derudover bidrager en borddækning med varme, som samtidig viser dine gæster, at du har gjort dig umage. Det vigtigste ved en god borddækning er, at pynten bidrager med en hyggelig stemning og afspejler festens formål. Derfor har teamet bag Party Mood gjort sig umage for at inddele de forskellige anledninger i kategorier, så du nemt kan finde det perfekte produkt til din fest. Under kategorien borddækning finder du kagelys, serpentiner, bordkort, sugerør, bordnumre, kagetoppe og meget mere! 

Hold en temafest 

Skal du holde en temafest? Så er du havnet det helt rette sted. Party Mood er eksperter i temafester og har allerede arrangeret et utal af temafester landet over. De tilbyder både farvetemaer og andre temaer såsom Fodbold fest og Unicorn fest. Der er også rig mulighed for at arrangere et vildt pink party! Fandt du ikke det, du ledte efter? Hos Party Mood er de altid åbne for at hjælpe dig videre. Fortæl om din idé og slip fantasien løs! Skal du holde fødselsdag for dit barn, vil vi anbefale at du udforsker hjemmesiden for yderligere inspiration.

Børnenes fest

Hos Party Mood elsker de at skabe gode minder for deres kunder. Derfor tilbyder de udover pynt også en række aktiviteter til børnene. De mener nemlig, at det er vigtigt at sørge for, at børnene får en lige så god fest som de voksne. Under kategorien ”Leg og minder” finder du for eksempel et børneaktivitetssæt, som kan stilles på børnebordet til festen. Sættet indeholder 4 aktivitetsbøger med spil og lege, der kan underholde børnene under maden.

Efter maden anbefaler vi, at du overrasker festens børn med en piñata, som du kan fylde med slik og søde sager. Det er en sikker vinder – hver eneste gang. Den sjove og dekorative piñata er også oplagt til både fastelavn og fødselsdag!

Overrask din veninde med et babyshower

Kender du en, som har fået en lille ny og fortjener at blive overrasket med et babyshower? Så er du landet det rette sted. Party Mood har alt, hvad du skal bruge til at pynte op til det perfekte babyshower. Guirlander, konfetti, servietter, kønsafsløringskort, lege og balloner er blot et udpluk af de produkter, som kan være med til at gøre dit babyshower uforglemmeligt! Uanset om din veninde skal have en lille pige eller en lille dreng, er vi overbeviste om, at Party Mood kan hjælpe med pynten til et smukt babyshower.

Gør dit indkøb nemmere med en festpakke fra Party Mood

Er du lidt for sent ude med forberedelserne til din fest? Frygt ej. Hos Party Mood elsker de at gøre dit arrangement til noget helt specielt. Derfor har de udviklet en række festpakker til udvalgte kategorier. Det kan være alt fra en børnefødselsdag til en konfirmation eller et bryllup. Du kan også finde festpakker til mindre formelle arrangementer såsom et sølv eller rosa guld arrangement for venner og veninder. Såfremt du har andre idéer, er du mere end velkommen til at kontakte Party Mood, så de kan hjælpe dig videre.

Læs mere om Party Mood

Party Mood er det perfekte sted for dig, som leder efter personlig pynt til livets store fester. De tilbyder alt til livets fester og ønsker at gøre det nemt for dig at få fat i. Stifteren af virksomheden blev selv forlovet i 2018, hvilket var begyndelsen på Party Mood eventyret. Da brylluppet skulle planlægges, gik det op for hende, at det var vigtigt at planlægge deres dag og ikke blot et hvilket som helst bryllup. I den forbindelse var det vigtigt for hende at udtrykke sin personlige stil gennem pynten. I dag sælger de pynt til alt fra barnedåb til 90-års fødselsdag. Hos Party Mood brænder de for det de laver. Derfor er du velkommen til at kontakte dem vedrørende din fest. Så vil de glædeligt komme med idéer til præcis den fest, du drømmer om. 

Gå på opdagelse hos Party Mood og planlæg din næste begivenhed allerede i dag! 

Ofte stillede spørgsmål hos Party Mood

Hvad kan jeg finde hos Party Mood?

Du kan finde festartikler, pynt og dekoration til din næste fest. 

Er der gratis fragt?

Du kan opnå fri fragt ved at købe for mere end 399 DKK. Alternativt koster levering til en pakkeboks 39 DKK og levering til hjemmeadresse 59 DKK. Du kan også afhente din ordre omkostningsfrit på deres lager. 

Kan jeg finde inspiration på hjemmesiden?

Ja, du kan både tjekke deres blog ud for inspiration eller følge dem på Instagram.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via e-mail: hej@partymood.dk eller telefon: +45 71 74 12 15 imellem 09-15. 

Har de sociale medier?

Ja. Du kan finde Party Mood på Facebook, Pinterest og Instagram.  

Har de en fysisk butik?

Nej, men du kan handle online hos dem hele døgnet og afhente på deres lager eller bestille varerne hjem. 

Hvor lang leveringstid har Party Mood?

Der er 1-3 leveringsdage, når du bestiller på hjemmesiden. 

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, fra den dag du modtager din ordre, har du 30 dages returret.

Hvor længe gælder reklamationsretten?

Hos Party Mood har du altid 24 måneders reklamationsret.

Kan jeg købe en pakkeløsning på pynt? 

Ja, under kategorien festpakker finder du samlede pakker, som er kategoriseret i festlige anledninger! 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.