Peléton

For kunstelskere, der leder efter unik vægdekoration, er Peléton den perfekte løsning! Med en bred vifte af internationale og danske kunstnere har Peléton et bredt udvalg af skønne kunstplakater.

Ønsk dig eller giv en plakat i julegave

Hvorfor ikke give en tidløs og unik gave i julen med en kunstplakat fra Peléton? Deres eksklusive kunstnersamarbejder indeholder nøje udvalgte kunstværker, som du ikke finder andre steder, og vintageklassikere.

Du finder plakater fra en bred vifte af internationale og danske kunstnere – herunder populære navne som Little Detroit, Paul Klee og Hilma af Klint. Når du køber fra Peléton, støtter du med dit køb samtidig bevarelsesprojekter i regnskoven.

Kig forbi deres website og bliv inspireret af deres flotte plakater!

En gave fra Peléton.

Byg din egen unikke plakatvæg

Hos Peléton tilbyder de et brugervenligt værktøj, der gør det muligt for dig at skabe en unik og personlig plakatvæg. De har over 400 omhyggeligt udvalgte plakater fra både nye og etablerede kunstnere, hvilket giver dig mulighed for at skabe noget helt særligt. Du kan vælge mellem en række forskellige størrelser og formater for at gøre din plakatvæg helt personlig. 

Et billede af en computer, der viser, at du med plakater fra Peléton kan lave en fin plakatvæg.

Få kunst ind i dit hjem

Hos Peléton tror de på, at kunst har evnen til at forvandle ethvert rum. Deres udvalg af plakater kan være med til at skabe en atmosfære af varme og komfort i dit hjem. Med både moderne, abstrakte værker og vintageklassikere indeholder deres sortiment noget for enhver smag. Uanset om du ønsker at skabe en rolig eller spændende atmosfære, kan deres plakater blandes til dine individuelle behov og smag. 

Plakater på væggene fra Peléton.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.