PIECES

Opfrisk din garderobe med nye og lækre hverdagsstyles fra PIECES. Brandet integrerer relevante tendenser, farver og mønstre i deres designs og bruger enkle, men luksuriøse kvalitetsmaterialer.

Modetøj til unge kvinder

PIECES blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen og byder på et designunivers af modetøj til unge kvinder – et univers fyldt med de nyeste trends i modeverdenen. De sælger mode inden for alle kategorier. Det gælder tasker, tilbehør, denim, sko, kjoler, toppe, tørklæder og vintertilbehør; alt samlet på ét sted.

Brandets mission er at udfordre det traditionelle og skabe nye standarder inden for modebranchen. De laver sprudlende, farverige og relevante designs, der bliver til skønne hverdagsstyles af stor værdi for deres kunder. Hos PIECES tror de på, at mode er en form for selvudtryk. De vil gerne inspirere unge modetilhængere til at udtrykke sig kreativt og stole på deres intuition.

Moderne og stilfulde hverdagsstyles

PIECES designer hverdagsstyles med et moderne og stilfuldt sigte. De fokuserer på at integrere relevante tendenser, farver og mønstre i deres designs og bruger enkle, men luksuriøse kvalitetsmaterialer til at skabe feminine og moderne outfits. De er kendetegnet ved deres fremsyn og fokus på mode, og deres produkter afspejler disse værdier i hver en detalje.

Visionen hos PIECES er at være et brand, der sætter nye tendenser og standarder og samtidig bidrager til det større gode. Brandet arbejder hele tiden på at forbedre deres designs, produktkvalitet og kundeservice for at opnå deres mål om at blive et førende brand inden for modebranchen.

Bæredygtige materialer

Hos PICES mener de, at bæredygtig mode ikke behøver at være kedeligt. De stræber efter at integrere bæredygtige materialer, såsom certificerede stoffer og mærkevarer, når de skaber deres livlige, farverige og sofistikerede outfits.

De er dedikeret til at tage ansvar for deres miljømæssige og sociale påvirkning og arbejder kontinuerligt på at forbedre bæredygtigheden i alle aspekter af deres produktionskæde.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.