Poppel Shop

Poppel Shop byder dig på produkter til kvinder og de mindste – udvalgt med omhu og med smukt design, holdbarhed og bæredygtighed som en uomtvistelig rettesnor.

Kvalitet til de mindste

Hos Poppel Shop kan du gå på opdagelse i et univers af æstetik, kvalitet og tidløshed. Shoppen er fyldt med særligt udvalgte produkter til hende, babyer og tumlinger. Hvert produkt er udvalgt på grund af dets design, holdbarhed og bæredygtighed i håbet om at kunne formidle produkter, der vil glæde år efter år.

Der skal være plads til at vokse, lege og bevæge sig i børnetøj, og det er netop med det for øje, at Poppel Shop udvælger hver en style, du finder på deres webshop. De tror på, at de kan få børnegarderoben til at holde længere og være mere bæredygtig ved at finde tidløst design, hvor et opsmøg eller indsnøring den første tid og kvaliteten giver tøjet en længere levetid.

Børnetøj fra Poppel Shop.

Enkelt og smukt design

Du finder elegant og enkelt design, fine former og høj kvalitet blandt Poppel Shops interiør. De gør en dyd ud af finde og udvælge særligt design, du ikke finder hvor som helst. De håber, deres fine udvalg vil skabe glæde i mange år i de hjem, de lander i.

Interiør fra Poppel Shop.

Naturlig hudpleje

Al den hudpleje, du finder hos Poppel Shop, er natulig. Det betyder, at du kan bruge det igennem hele livet, også under graviditet og amning, og du kan bruge produkterne til dine børn uden at være nervøs for uønsket kemi, parfume eller hormonforstyrrende stoffer.

De forhandler et lille, men fyldestgørende udvalg af produkter fra HONEY, Woods Copenhagen, SoKind og Minois Paris.

Hudpleje fra Poppel Shop.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.