power logo ny

Power

Dansk varehuskæde og én af danskernes foretrukne elektronikgiganter. Find alt elektronik og husholdningsapparater hos Power med attraktive priser og prismatches.

Find det elektronik, du mangler, allerede i dag

Besøg Powers webshop eller fysiske forretninger allerede i dag og find det, du står og mangler. Det kan være alt lige fra en ny smartphone til et fjernsyn, en tablet, opvaskemaskine, fryser, røremaskine, lyspærer, lamper, lommelygter og meget mere. Siden 1962 har Power formået at revolutionere det danske el-gigantmarked, for hvor flere spillere er kommet til siden da. Det har ikke afholdt Power for at blive ved med at opdatere deres brede sortiment og give kunderne den bedste oplevelse gang på gang.

Uanset, om du skal købe et gavekort, en ny røremaskine eller smart computer, kan du finde den rette hjælp og ekspertise, du behøver i Power. Hold dig derfor ikke tilbage med at holde øje med varehuskædens store sortiment og gode tilbud. Mangler du en gave til en, du holder af, vil du med garanti finde det, du leder efter, ved at besøge Power. Det kan også være, at du selv leder efter ideelle ønsker til din ønskeseddel. Også her er Power den perfekte el-gigant. Dels til dig, der allerede ved, hvad du er på udkig efter, dels til dig, der mangler inspiration til dine ønsker. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Besøg Power online og fysisk i forretningen

Er du ikke så meget til online shopping, har du også rig mulighed for at besøge en af Powers mange POWERHOUSES i forskellige regioner. Bor du for eksempel i Region Sjælland, kan du besøge et POWERHOUSE i henholdsvis Holbæk, Køge, Nykøbing Falster og Ringsted.

Besøger du Powers webshop, vil du nemlig desuden finde en række brugbare artikler, som du kan lade dig inspirere af. Her kan du blandt andet læse artikler, der giver dig tips til køb af TV. Er du vild med ekstra skarpe tilbud, kan du desuden tjekke Powers restsalg eller outlet på deres hjemmeside, hvor du finder en bred vifte af forskellig elektronik. 

Shop løs i Powers fysiske forretninger eller webshop

I dag er Power ejet af administrerende direktør, Jesper Boysen. Power kan findes som fysiske forretninger flere steder i Region Hovedstaden, Midtjylland, Sjælland og Syddanmark. Er du mere til online shopping, kan du også finde alt det, du skal bruge, på Powers webshop. Her kan du nemt og hurtigt afgrænse din søgning ved at klikke dig ind på de respektive kategorier, som Power har etableret for at gøre det nemmere for kunderne at navigere på webshoppen. Her vil du desuden støde på forskellige tilbud, der skifter i tide og utide. 

Blandt Powers brede sortiment finder du alt lige fra mobil og foto til ure og træning, computere og tablets, gaming og underholdning, TV og lyd, Smart Home, køkken og madlavning, hvidevarer, hus og fritid, tøjvask og rengøring, skønhed og velvære. Derudover forhandler elektronikgiganten en række populære mærker som blandt andet Apple, Bosch, Samsung, Oral-B, Philips, Panasonic og mange, mange flere. Indimellem er du desuden heldig at finde en række eminente weekendtilbud, som du umuligt kan holde dig fra. 

Er du i tvivl om, hvad du egentlig søger efter, kan du også blot lade dig inspirere på Powers webshop. Her finder du blandt andet et udpluk af nogle af de mest populære søgninger blandt de besøgende på siden. 

Pssst: Power er det perfekte sted at finde en gave til din far i fødselsdagsgave eller farsdags gave!

Læs mere om Power

Der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi Power, hvad enten det er på deres webshop eller i én af deres mange fysiske butikker rundt omkring i Danmark. Mangler du nyt elektronik til hjemmet, bør du nemlig vælge Power som én af dine foretrukne elektronikgiganter. Her finder du nemlig et bredt sortiment og en professionel support, så du kan gå derfra med lige præcis det, du ledte efter. Som en ekstra bonus finder du desuden en masse gode prismatches på forskellige varer i sortimentet.

Power har eksisteret siden 1962. Før i tiden hed den store varehuskæde bare Expert AS-koncern, men i 2017 skiftede de navn til Power International AS. 

Ofte stillede spørgsmål hos Power

Hvordan får jeg fat på kundeservice?

Du har mulighed for at kontakte dit lokale POWERHOUSE fysisk, ved at ringe på telefon, skrive en mail eller besked i deres chat.

Hvornår kan jeg besøge et lokalt POWERHOUSE?

Powers åbningstider varierer alt efter hvilken by og region, du besøger. Derfor er det vigtigt at tjekke op på den specifikke Power-butik.

Hvor mange dages returret har jeg hos Power?

Ønsker du ikke at beholde din vare fra Power, har du mulighed for at ombytte eller få fuld returret i 30 dage.

Kan jeg stadig returnere, selvom jeg har testet varen?

Hos Power er der rig mulighed for at prøve produktet derhjemme, inden du beslutter dig.

Skal jeg selv betale returfragten?

Vælger du at returnere din vare, skal du selv betale returfragten. Dog har du altid mulighed for at bytte den i en af de forskellige POWERHOUSES. 

Hvad gør jeg, hvis min vare er gået i stykker?

Har du en servicesag, kan du sagtens aflevere produktet i butikken. Power anbefaler, at du forinden registrerer sagen online.

Hvordan helgarderer jeg mig, inden min elektronik går i stykker?

Skulle uheldet være ude kort tid efter købet, kan du helgardere dig ved at købe en forsikring gennem Power.

Hvordan skal jeg afleverer min returforsendelse?

Power ser helst, at du returnerer din vare i original emballage, da varen ellers falder i værdi.  

Hvad kan jeg gøre for at bevare min kvittering sikkert?

Du kan med fordel melde dig ind i Powers kundeklub, hvor alle din kvitteringer og garantibeviser bliver gemt. 

Hvilke medlemsfordele får jeg ved at melde mig ind i MyPower?

Powers kundeklub giver dig blandt andet fordele som optjening af point. Faktisk optjener du et point for hver krone, du bruger. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.