Proshave

Her finder du et kæmpe udvalg af barbergrej og plejeprodukter til både mænd og kvinder. Er du på jagt efter eksklusive skrabere, billige barberblade, eller unikke duft, så finder du det hos Proshave.

Elegante og old-school barbersæt

Proshave har et bredt udvalg af eksklusive barbersæt i klassisk stil. Sortimentet rummer samlede sæt, der indeholder både skraber, barberkost og holder. Med et barbersæt får du alt det grej, du skal bruge for at gøre din daglige barbering til en dejlig oplevelse frem for blot et kedeligt ritual. Alle barbersæt er lavet i forrygende god og holdbar kvalitet, og vil med sikkerhed pynte på badeværelset.

Kender du en, som går meget op i barbergrej og barbering, så kunne et barbersæt fra Proshave være den perfekte fødselsdagsgave. Husk altid at tilføje dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Blåt og sort barbergrej.

Skrabere i eksklusive materialer

Udskift din neonfarvede plastikskraber med en holdbar skraber, der kan holde hele livet. Proshave har et stort udvalg af skrabere i forskellige designs og materialer – og der er med garanti en variant, der vil falde i din smag. Så er du til rustfrit stål, messing, sterlingsølv, oliventræ, carbon eller et af de mange andre materialer?

Din nye skraber vil med garanti pynte på badeværelset – men den er også lagt bedre for miljøet. Du undgår nemlig unødig brug af plastik, da hverken skraber eller barberblade indeholder plastik. Barberbladene til en klassisk DE-Skraber har desuden den store fordel, at de er særdeles billige at bruge. Hvert barberblad koster fra kun kr. 2,5 pr. styk, og du sparer således en formue på barberblade i fremtiden – Naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten af din barbering!

I Proshaves sortiment finder du skrabere og blade til enhver barbering: ansigtsbarbering, kropsbarbering, hovedbarbering og intimbarbering. Skraberne kan med fordel anvendes af både kvinder og mænd. 

Barberskrabere og barberkost

Få den bedste barberoplevelse

Når du har valgt en skraber og nogle skarpe barberblade, er du ved at have styr på dit barbergrej. Herefter er det relevant at få styr på de produkter, der skal fuldende din barbering. På Proshave finder du lækre produkter fra anerkendte brands til før, under og efter din barbering. Sortimentet rummer et hav af produkter, der beskytter, plejer og fugter huden, så du undgår irritation og rødme efter din daglige barbering.

En preshave klargør og beskytter huden inden din barbering, en lækker barbercreme eller barbersæbe sikrer din skraber et optimalt glid og gør barberingen til en sand oplevelse, mens en aftershave afslutter barberingen på bedste vis.

Find den perfekte Fars dag gave til manden, der har alt – alt – og som ikke går på kompromis.

Hudplejeprodukter

Lækre dufte til enhver smag

Den kompromisløse mand – og kvinde – fortjener også en unik duft, der skiller sig ud fra mængden og vækker positiv opmærksomhed. På Proshave finder du et lækkert udvalg af dufte fra anerkendte og nøje udvalgte brands. Du finder eksempelvis de eksklusive parfumer fra Floris of London, som er verdens ældste familieejede parfumeri. 

Parfumer i gul, grøn og rød

Læs mere om Proshave

Proshave har et kæmpe udvalg af skrabere, barberblade, dufte, barberprodukter og hudplejeprodukter. Du finder med andre ord alt, hvad du skal bruge til en perfekt barbering og til din daglige, personlige plejerutine. De er dansk og skandinavisk distributør af en lang række brands, som blandt andet producerer barberskrabere, barberblade og grej, der sikrer dig en tæt og glat barbering uden røde knopper og irritation. Derudover finder du preshave, barbercremer og aftershaves, som klargør, beskytter og plejer huden, og gør barberingen til et dejligt, dagligt ritual. 

Er du kvinde og leder du efter en lækker skraber, hvor barberbladene ikke koster en formue, så bør du også kaste et blik på Proshaves sortiment. I deres ”Woman”-kategori finder du grej og produkter til en perfekt barbering samt lækre dufte og hudplejeprodukter til enhver kvinde, der kun vil have det aller bedste. 

Lad dig inspirere af Proshaves barbergrej og produkter – og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste! Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands.

Ofte stillede spørgsmål om Proshave

Hvad koster fragten hos Proshave?

Du kan vælge levering fra 39 kr., når du handler hos Proshave.

Hvor lang er leveringstiden?

Hos Proshave bestræber de sig på at levere dine varer indenfor 1-3 arbejdsdage.

Er der fri fragt?

Du kan opnå fri fragt, hvis du køber for minimum 699 kr. hos Proshave.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Der er 14 dages returret, når du handler hos Proshave.

Hvor mange stjerner har Proshave på Trustpilot?

Proshave har en score på 4.9 på Trustpilot.

Hvordan bliver jeg medlem af Proshaves kundeklub?

Du går blot ind på deres hjemmeside og finder kategorien “kundeklub” og opretter dig.

Kan jeg finde Proshave på sociale medier?

Ja, du kan finde Proshave på Twitter, Instagram og Facebook.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg betale med?

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB, Maestro og Mobilepay.

Har jeg mulighed for at få en guide til barbering?

Ja, Proshave har en masse guides og tips og trick til alt, der vedrører barbering og barbergrej.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Proshave?

Proshave har en chat, mail og telefon.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.