Rains

Hos Rains finder du kvalitets jakker og regnfrakker, som alle er designet ud fra den forudsætning, at praktiske jakker godt kan være stilrene og elegante. Udover overtøj finder du også tasker og accessories.

Nyfortolkning af regnjakker

De fleste kender nok til det klassiske regntøj, som er lavet i tykt gummi, der kan være ubehageligt at have på, da det ikke er særligt åndbart. Derfor har Rains re-designet og nyfortolket den klassiske gummiregnjakke. De har blandt andet tilføjet stilfulde detaljer såsom bælter, knapper og slids. Dette gør regnfrakkerne stilfulde, samtidig med at de er yderst funktionelle og praktiske. Med andre ord er Rains stilrene regnfrakker designet til, at kunne holde vandet ude i selv det slemmeste danske regnvejr.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Tre modeller i Rains vinterfrakker

Overtøj i dansk design

Rains er etableret i Århus i 2012 med en vision om at give danskerne flotte regnfrakker, som passer perfekt til de danske regnfulde måneder. Udover at kunne bruges til regnfulde efterårsdage, kan deres frakker og jakker også bruges til tørvejrsdage eller som overgangsjakke, da jakkerne ikke ligner de klassiske praktiske regnjakker. Du får derfor en kvalitetsjakke, der kan bruges til flere anledninger, når du vælger en jakke fra Rains. 

Find den perfekte regnjakke og ønsk dig den til din fødselsdag.

fire modeller i Rains regnfrakker

Tasker og accessories i flot design

Synes du også, det kan være svært at finde en taske, som kan bruges til arbejde, men som også kan tåle cykelturen til og fra arbejde? Så skal du helt sikkert tjekke Rains ud. De har nemlig et bredt udvalg af tasker, der kan holde vandet ud men, som stadigvæk er stilfulde. Udover tasker finder du også accessories såsom handsker, regnhatte, punge, computer-sleeves, kasketter og meget mere. Du finder altså accessories, som er designet med stilrene detaljer og flotte enkle farver.

Find den perfekte pung eller vandtætte taske fra Rains og tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Fire modeller i Rains vinterfrakker

Læs mere om Rains

Hvis du leder efter den perfekte regnjakke, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Rains har de gjort en dyd ud af at skabe en nyfortolkning af den klassiske gummeregnjakke, så den passer til tidens trends, og holder dig tør i al slags vejr. Rains er stiftet i Aarhus, og derfor er deres overtøj produceret med tanke for det danske vejr, som til tider kan være lidt barskt. Dog har Rains en mission om ikke at gå på kompromis med design og funktionalitet. Derfor er deres jakker stilrene og praktiske, så de passer ind i enhver garderobe. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Rains

Hvad forhandler de?

Hos Rains finder du regnfrakker, tasker og accessories i dansk design og god kvalitet.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-5 dage, og hvis din ordre ikke er kommet frem inden 14 dage, skal du kontakte kundeservice for hjælp vedrørende din ordre.

Hvad koster fragten?

Fragtomkostningerne er 50 DKK for levering til pakkeshop og 79 DKK for hjemmelevering.

Forhandles deres varer fysisk?

Ja, det kan du tro. Rains har butikker i København, Paris, London og New York.

Kan jeg købe et gavekort til Rains?

Ja, du kan sagtens købe et gavekort til Rains. Du vælger selv beløb fra 200-3000 DKK. Informationen findes under “Gavekort”-kategorien på deres hjemmeside.

Kan jeg opnå fri fragt?

Du opnår fri fragt på alle ordre i Danmark på over 400 DKK.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail: mail@rains.com.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay og JCB.

Hvad hvis jeg fortryder?

Så har du 30 dages returret fra den dag, du modtager din ordre.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du finder dem på både Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.