raw home logo

Raw Home

Raw Home fremstiller forskellige designs i rustikke og stilrene vandrør. Det er en familieejet virksomhed, som brænder for at fremstille produkter til hjemmet i høj kvalitet!

Design dit eget tøjstativ med Raw Home

Raw Home startede deres rejse med udgangspunkt i et ønske om et specialdesignet klædeskab. Et af deres kendetegn i dag er, at de ønsker at tilpasse dine specifikke ønsker og behov. Derfor har de etableret en mulighed for at designe din egen garderobe i samarbejde med dem.

Det fungerer således, at du skal lave en stregtegning af, hvordan du ønsker, at dit næste tøjstativ eller garderobe skal se ud. Derefter skal den sendes til deres kundeservicemail, og de vil beregne et tilbud. Når du har godkendt tilbuddet, vil de fremsende et betalingslink. Når betalingen er gennemført, vil det oftest tage omkring 5 hverdage før, at det er færdigproduceret. 

Stigegolf – Årets sommerspil fra Raw Home!

Familien Lydolph-Themsen har sammen udviklet deres bud på 3 udgaver af stigegolf. Alle de 3 udgaver af spillet er lavet af vandrør og rigtige golfbolde. Derfor skal du ikke frygte for at spillet bliver skadet, når dit vinderinstinkt begynder at melde sin ankomst. På det originale stigegolfspil er det muligt at være 9 spillere. Såfremt du ønsker at være flere deltagere, kan du blot tilkøbe ekstra bolas bolde. Såfremt du køber dem som tilkøb til spillet, vil du kunne opnå en rabat på boldene. 

Spillet er opfundet i Amerika og er oprindeligt kendt under navnet ”ladder ball”. I Danmark bliver spillet som oftest benyttet i forbindelse med udendørsarrangementer og hjemme i haven. Derudover er spillet både velegnet til børn og voksne og er derfor perfekt til alle familiesammenkomster! 

Stigegolfspil er oftest fremstillet i træ og derfor oplever mange at spillet på sigt går i stykker, da det knækker i træet. Udgaven fra Raw Home er fremstillet i jern, hvilket betyder, at holdbarheden er optimal og næsten umulig at ødelægge. 

Hvad end du skal holde fødselsdag, babyshower eller en anden begivenhed for venner, kollegaer eller familie så er vi overbeviste om, at stigegolfspillet fra Raw Home vil være en sand vinder! 

Hundesengen fra Raw Home

Hundesengen (Mynte) fra Raw Home er som alle andre produkter fremstillet af vandrør. Derfor vil det være umuligt for din hund at ødelægge hundesengen, uanset hvilken hund du har. Hundesengen er oplagt til hvalpe, som sædvanligvis vil forsøge at bide sine hundeting i stykker. Den passer dog til alle hunde uanset, om de er ældre, yngre, store eller små. Bunden af hundesengen er lavet af en krydsfinerplade, som er 10mm tyk. Derfor vil den også kunne modstå hundens vægt og eventuelle påførte skader. Hvis ingen af de mål som du kan vælge, passer til din hund, kan du blot kontakte deres kundeserviceafdeling – så vil de hjælpe dig videre! 

Hvilke services tilbyder de virksomheder? 

Raw Home er også interesserede i at hjælpe andre virksomheder. Derfor har de en kontaktformular under ”B2B”, som du kan kontakte, hvis du ønsker en skræddersyet løsning til din café, restaurant, butik, kontor etc. De leverer ikke typisk standardløsninger til erhvervskunder, da de har en vision om at skabe skræddersyede løsninger, der er tilpasset de ønsker, som virksomheden har. Såfremt du ønsker et uforpligtende møde med Raw Home, kan du finde kontaktformularen til erhvervsløsninger på hjemmesiden. 

Læs mere om Raw Home

Raw Home er en familieejet virksomhed bestående af Oliver, Søren, Dorrit og Josephine. Ideen opstod da Josephine ønskede sig et stilrent klædeskab i bedre kvalitet end det, som på det tidspunkt var til at finde på markedet. Derfor spurgte hun sin far, Søren, om han ville forsøge at bygge det af vandrør, hvis hun skabte tegningerne dertil. Siden Søren svarede ja til det, er det gået stærkt for familien Lydolph-Themsen. I dag har de er sortiment bestående af forskellige løsninger til garderoben, boligartikler og sidst men ikke mindst det populære stigegolfspil. Deres vision er ganske klar; de ønsker at levere rustikke boligartikler til dig. For at tilpasse kundens behov, har de derfor etableret muligheden for at designe sit eget tøjstativ.

Tilføj din ønsker fra Raw Home til din ønskeliste eller gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Ofte stillede spørgsmål hos Raw Home  

Hvilke produkter finder jeg hos Raw Home?

Forskellige produkter fremstillet i rustikke vandrør.

Har de en fysisk butik?

Nej. De forhandler kun deres produkter online, men du kan godt afhente dine varer på deres lager i Bogø. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Den forventede leveringtid er inden for 2-5 hverdage.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes på enten mail: kontakt@rawhome.dk, via kontaktformularen på deres hjemmesiden eller på telefonnummer: +45 49 40 75 00 

Kan man montere deres tøjstativer i en gipsvæg?

Ja, det kan du tro. De anbefaler dog, at det er 2 lags gipsvægge og at du bruger rawplugs af god kvalitet. 

Hvad koster fragt?

Du får gratis fragt, hvis du køber for over 499 kr. Ellers koster fragten til nærmeste pakkeshop 39 kr.

Kan jeg afhente produkterne i København i stedet for Bogø?

Ja. Under forsendelse kan du vælge afhentning i København og afhente din ordre på følgende adresse: 
Lille Strandstræde 8 1.th, 1254 København K 

Hvordan er deres anmeldelser på Trustpilot? 

Raw Home har opnået en score på hele 4,8 procent på Trustpilot, hvilket vidner om meget tilfredse kunder! 

Hvem leverer pakken? 

Alle ordre bliver leveret med PostNord til nærmeste pakkeshop eller hjem på din private adresse.

Er produkterne samlet på forhånd ved modtagelse? 

Nej. De leveres ikke samlet men de er til gengæld meget enkelte at samle. Skulle du stadig opleve problemer med montering, er du velkommen til at kontakte kundeserviceafdelingen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.