Relevant

Relevant

Relevant tilbyder miljøvenlig kropspleje fremstillet af naturlige ingredienser. Find veganske og økologiske produkter, og tilføj dem til din ønskeliste. Elsker du miljøvenlig hudpleje, er du kommet til det rette sted!

Kropspleje fra Relevant

Hos Relevant går det miljøvenlige fokus igen på tværs af virksomheden. Dette gælder alt fra valg af ingredienser til valg af emballage. Du finder derfor et lækkert udvalg af kropspleje, som er udviklet på rene ingredienser. De er valgt ud fra, hvad der er bedst for din hud. Du er derfor ikke i tvivl om, at din hud bliver behandlet med kærlighed, når du bruger produkterne. Din hud fortjener det bedste. Med plejeprodukter fra Relevant, kan du føle dig tryg og pleje din hud med god samvittighed. 

Relevant

Pas på din krop og vores planet 

Produkterne indeholder gennemsnitligt 99% naturlige ingredienser, der er veganske, cruelty-free og bionedbrydelige. Relevant ønsker at passe på din hud ved at tilbyde produkter, som er gode for din sundhed. Ønsker du også at passe på din hud, så bør du prøve produkterne fra Relevant!

Udover at ingredienserne er rene og gode for din hud, så er produkterne lavet i genanvendt emballage. Emballagen er lavet af gamle fiskenet, husholdningsaffald og plastikflasker. Gør en forskel og pas på vores planet ved at købe produkter, der er med til at reducere udledning af C02.

Relevant

Plej din hud

Er du på udkig efter nogle lækre plejeprodukter til at pleje din hud? Så kan du altså finde et nøje udvalgt sortiment hos Relevant. Der er fokus på den gode kvalitet og sammensætningen af ingredienser i deres produkter, så du kan pleje din hud med god samvittighed.

Da produkterne er udviklet efter videnskabelige dokumenterede formularer, så er de ikke kun sunde for din hud – men også effektive. Hold din hud fugtet og sund med de blødgørende og effektive produkter fra Relevant. Blandt udvalget kan du finde fire produkter; lotion, wash, exfoliator og deodorant. Her kan du også vælge en parfumefri variant.

Det kan også være, at du skal til konfirmation, fødselsdag eller leder efter en gave til Mors Dag? Så lad dig inspirere til en fin gave blandt udvalget af hudpleje. 

Relevant

Bæredygtighed 

Bæredygtighed er én af Relevants kerneværdier. Hudplejeindustrien er nemlig en af de helt store syndere, når det kommer til at passe på vores planet. Det er derfor mere end nogensinde før relevant at passe på vores miljø og din sundhed.

Bæredygtighed spiller en stor rolle i deres produkter. Dette ses i den metode, de er fremstillet på. Relevant bruger naturlige ingredienser, hvilket betyder, at produkterne er nedbrydelige. Derudover benytter de sig af materiale i deres emballage, som er med til at reducere mængden af fossile brændstoffer. 

Ikke nok med, at de benytter sig af naturlige ingredienser og bæredygtig emballage, så giver de 1% af deres salg til at bekæmpe havforurening og skovrydning. Du er derfor med til at støtte et godt formål, når du shopper deres produkter. 

Relevant

En miljøvenlig gaveidé 

Kender du en som går meget op i miljøet, og er du på udkig efter en gave? Så er produkterne fra Relevant helt oplagt som gave. Produkterne vil glæde enhver, der går op i naturlig hudpleje. Blandt udvalget kan du også finde hudpleje kits med et udvalg af produkter. Udforsk sortimentet på deres webshop og find den perfekte gave til ham eller hende. 

Hvis du finder et produkt, der falder i din smag, kan du altid tilføje det til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk. Finder du ikke, hvad du leder efter, så tjek Ønskeskyens udvalg af populære brands

Relevant

Om Relevant

Relevant blev etableret i 2020 med ønsket om at fremstille hudplejeprodukter, som bidrager til en sund hud og en grønnere planet. Grundtanken er at tilbyde plejeprodukter, der er essentielle i hverdagen. Relevant har derfor udviklet et nøje udvalg af produkter til en simpel kropsrutine. Skån dig selv i hverdagen for unødige ingredienser, og find produkter med naturlige, veganske og økologiske ingredienser hos Relevant. 

Gør en forskel i dag og opdater dine hudplejeprodukter med miljøvenlige produkter. 

Ofte stillede spørgsmål om Relevant

Hvilke produkter forhandler Relevant? 

De har et nøje udvalg af hudplejeprodukter, som indeholder naturlige, økologiske og veganske ingredienser. 

Hvor kan jeg købe produkterne? 

Du kan shoppe produkterne på deres webshop. 

Hvilke ingredienser benytter de sig af i fremstilling af produkterne? 

Hvert produkt har en ingrediensliste på bagsiden af produktet eller på hjemmesiden under det enkelte produkt. Relevant benytter sig kun af naturlige produkter. 

Hvordan kommer bæredygtighed til udtryk hos Relevant? 

De bruger miljøvenlige ingredienser og genanvendelig emballage. Derudover går 1% af deres salg til bekæmpelse af forurening og skovrydning.

Er produkterne effektive? 

Ja. Relevant benytter sig af gennemtestede og videnskabeligt dokumenterede formularer, og du kan derfor være sikker på, at produkterne har en effekt. 

Hvilke produkter er bedst til sensitiv hud? 

Relevant har en variant, som er god til sensitiv hud. Find produkter uden parfume blandt udvalget, hvis du døjer med sart hud. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Kundeservice kan kontaktes på mail, Messenger eller på Instagram. 

Hvad koster fragt?

Du får fri fragt på alle ordrer over 300 kr. 

Hvilke former for fragt tilbyder de?

Du kan både finde hjemmelevering og levering til en pakkeshop ved bestilling af en ordre.  

Hvor lang tid er levering på? 

Relevant har en leveringstid på 1-2 hverdag, men det kan dog variere efter din lokation. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.