rito logo

Rito

Rito er en online hobbybutik, der tilbyder mere end 25.000 hobbyartikler og garn. Med et stort udvalg af produkter inden for håndarbejde, syning og DIY-projekter finder du alt til det kreative liv.

Strik med Rito

Hos Rito finder du blandt andet et stort udvalg af garn i høj kvalitet. Hvis du er vild med at strikke, kan du med stor sandsynlighed finde mange tiltalende produkter i onlineshoppen. Du kan finde strikkegarn til alle årstider, så du har virkelig mulighed for at slippe dine kreative tanker løs. Strik er fantastisk, og der findes vel i virkeligheden heller ikke noget bedre at kunne strikke tøj til sig selv eller en, man holder af. En flot strik klæder enhver anledning og passer til enhver stil. 

Når du shopper garn hos Rito online, kan du eksempelvis forelske dig i skønne garntyper som refleksgarn, uldgarn og slidstærkt strømpegarn. Uanset om du vil strikke til de kolde vintre eller de kølige forårsaftener, kan du få et rigtig flot resultat med garn fra den attraktive garnbutik. 

Tjek hjemmesiden ud og find inspiration til en kommende fødselsdagsgave. Husk altid at tilføj dine ønsker til din ønskeliste.

Håndarbejde til alle aldre

Rito er også lig med håndarbejde for kreative sjæle og børn. Du kan eksempelvis fordybe dig i skønne broderier eller kaste dig ud i spændende projekter med patchwork. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit håndarbejde, kan du tilføje ekstra tilbehør i form af bånd, knapper eller filtkugler. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for dit næste DIY-projekt.

Mangler du inspiration til strikning eller hækling? Rito står klar til at hjælpe dig. Du kan finde rigtig mange detaljerede opskrifter, der passer til mange forskellige behov. Nogle strikke- og hækleopskrifter er endda sæsonprægede, så du kan fordybe dig i opskrifter, der passer præcis til årstiden. Når du køber en opskrift, vil der følge et billede med, så du altid kan holde øje med, hvordan det færdige resultat kan komme til at se ud. Vil du opnå et vellignende resultat, er det en god idé at købe diverse tilbehør og redskaber, som uden tvivl vil gøre dit arbejde både hurtigere og nemmere. 

Rito fører nogle af de mest efterspurgte brands, og med mærker som YKK, Wizardi og VJ Green kan du være sikker på at finde hobbyartikler, der er lidt ud over det sædvanlige. 

Dyrk din kreative side med Rito

Når du shopper garn, opskrifter og andre kreative artikler, kan du være sikker på at finde det hele til markedets billigste pris. Hos Rito får du nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at butikken matcher prisen, hvis du mod forventning skulle finde det samme produkt til en billigere pris hos en anden dansk online shop. Selvom prisen er helt i bund, er kvaliteten på produkterne stadig helt i top. Rito er derfor den perfekte online garnbutik for dig, der ikke kan få nok af gode hobbyartikler til skarpe priser. Samtidig bestræber butikken sig altid på at levere dine varer til tiden, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt. 

Rito har kontor og lager i Skive, men der er tale om meget mere end en traditionel jysk garnbutik. Fra start har virksomheden nemlig haft fokus på at ville være det allerbedste inden for god kundeservice, hvilket kun få år efter resulterede i en flot 2. plads i ”Brugernes Favorit”. Garnbutikken er på mange måder en ganske prisvindende online shop, der sidenhen blandt andet også har fået tildelt Børsens Gazelle for sin imponerende vækst. Hvis du er på udkig efter en hobbybutik i særklasse, kan du der med fordel kigge efter denne ikoniske online shop. 

Læs mere om Rito

Siden 2014 har Rito solgt garn og hobbyartikler med stor succes. Med en stor erfaring og passion inden for strik og hobby kan du altid forvente, at de giver dig den bedste service. Hvis du har spørgsmål til eksempelvis garnkvalitet eller opskrifter, står et dedikeret team klar til at hjælpe dig.

Som online garnbutik er Rito er populært valg, da butikken blandt andet prioriterer at levere den bedste kundeservice – hver dag. Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit køb af hobbyprodukter, skal du derfor vælge den kvalitetsbevidste garnbutik. 

Ofte stillede spørgsmål hos Rito

Hvor kan jeg afhente mine bestilte varer?

Hvis du vil spare forsendelsesomkostningerne, har du mulighed for at afhente din ordre hos Rito i Skive. Du vælger blot ”Afhentning hos Rito.dk i Skive” som leveringsmetode. Du kan hente din ordre inden for åbningstiderne alle hverdage kl. 9:00-15:00. 

Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

Ønsker du at returnere dit køb til adressen i Skive, skal du vedlægge en seddel i forbindelse med returneringen. På sedlen skal du skrive ordrenummeret og ønsket om at få pengene retur. 

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg vælge imellem?

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, MobilePay og ViaBill. Får du delleveret en restordre, trækkes det fulde beløb, når den første del af ordren sendes afsted.

Kan jeg modtage en pakke i udlandet? 

Ja, Rito sender til alle lande i Europa. 

Hvornår modtager jeg mine varer?

Hos Rito får du hurtig levering på 1-2 hverdage. Ved afgivelse af ordre inden kl. 19:00 på alle hverdage vil din ordre blive sendt afsted samme dag. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.