Rosted

Rosted Hair Care Line er naturlige og sunde produkter, som er skånsomme for håret og miljøet. Produkterne indeholder milde, naturlige ingredienser, der er gode og sunde for håret og hovedbunden.

Rosted Hair Care Line

De har valgt deres producent med særlig stor omhu. Deres producent er certificeret som environmentally friendly. Det betyder bl.a., at de er meget miljøbevidste og genbruger materialer, så intet spild belaster miljøet unødigt. Vælger du Rosteds produkter, kan du altid føle dig sikker på, at du får et sundere alternativ og et originalt og kvalitetssikret produkt.

De ønsker at gå en grønnere vej, hvor de skåner miljøet og dit hår for en masse unødvendige tilsætningsstoffer. Derfor er alle deres shampooer fri for parabener, sulfater, salt, silikone og konserveringsmidlet MIT. Samtidig er deres produkter lavet med destilleret vand for at skåne håret yderligere. Rosted Hair Care Line går desuden aktivt ind for ikke at lave dyreforsøg, og deres produkter er aldrig blevet testet på dyr.

Professionelle kvalitetsprodukter

Hos Rosted har de altid haft kig på prisen, og med en baggrund som frisører forstår de, hvad der kræves for at lave et professionelt kvalitetsprodukt. Men de er også af den opfattelse, at kvalitet skal være tilgængelig for alle, derfor har de altid pakketilbud på deres produkter.

De har pakker kombineret med produkter fra de forskellige serier, f.eks Rosted 1 Repair-serien, som er yderst reparerende og styrkende for håret, Rosted 2 Ultra-Hydrating-serien, der tilfører håret ekstra meget fugt, Rosted 3 Anti-Yellow, der hjælper effektivt med at nedtone og dæmpe uønskede gyldne pigmenter i de tonehøjder, håret er, og endelig Rosted 4 Keratin Booster-serien der gør håret blødt og skinnende samt nærer og plejer håret i dybden.

Flere produktlinjer

Deres produktlinjer stopper ikke med shampoo’er, kure, conditionere og serum. De har også et glattejern med titaniumplader, der er belagt med turmalin og ion-teknologi. Det er med til at sikre dig hurtig og jævn opvarmning. Titanium-pladerne er herudover blandt de plader, der er bedst til at opretholde din fugtbalance i håret.

Endelig har de en Rosted MicroDerm Diamantsliber til huden på dit ansigt. Den giver dig mulighed for at få effektiv diamantslibning, når du vil.
Rosted MicroDerm kan med sin stærke sugeevne og eksfolierende slibningtipper både udglatteporer, fjerne urenheder og døde hudceller.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.