Rubylot by Lind

Rubylot by Lind har et bredt sortiment af fine, farverige, tidløse og moderigtige smykker. De har håndplukket designere fra Danmark og udlandet, og har smykker for enhver smag.

Hos Rubylot by Lind finder du et bredt sortiment af fine smykker til enhver anledning. Brandet er drevet af de danske familiemedlemmer Katrine Lind og Rikke Lind. De har begge en stor passion for smykker og ønsker, at skabe rammerne om et unikt smykkeunivers. På deres webshop har de gjort en dyd ud af, at håndplukke designere både fra Danmark og udlandet. Her finder du elegante smykker i mange prisklasser, der både er tidløse og følger trenden. Gå på opdagelse i deres online smykkedestination og find det smykke der passer til dig eller dine elskede.  

Find inspiration til næste gave

Nærmer din venindes, mors eller kærestes fødselsdag sig eller måske ønsker du at finde den smukkeste julegave, som kan bruge mange år ud i fremtiden? Så er det godt at starte hos Rubylot by Lind. De har dygtiggjort sig i, at udvælge de bedste smykkedesignere, som de har samlet på deres platform. Hele 18 forskellige brands kan du finde på deres hjemmeside, som kan inspirere dig og gøre modtageren rigtig glad. Nyd at Rubylot by Lind har udvalgt særlige smykker, som er ekstra specielle i deres øjne, og samtidig har noget der vil falde i langt de flestes smag.

Must Haves året rundt

Smykker er bare det bedste. Når man finder sit yndlingssmykke kan det passe til ethvert outfit og anledning. Smykker er med til at fortælle en historie om, hvem du er, og hvordan du ønsker at udtrykke dig. Når man ser på sine smykker, kan man smile over hvor smukke de er og hvordan de fuldender dit look. Hos Rubylot by Lind har de netop håndplukket smykker, der passer til mange forskellige looks. De har feminine, elegante og tidløse smykker og dem der er edgy, farverige og rå. De har et bredt udvalg, som gør sandsynligheden endnu større for at du finder dit næste favorit smykke hos dem. 

Læs mere om Rubylot by Lind

Efter du har fundet lige det smykke, du kunne tænke dig, måske et armbånd, halskæde, øreringe, en ring eller noget helt femte, så kan du trygt købe lige det, du kunne tænke dig. Rubylot by Lind har sikker betaling, og du modtager efterfølgende en mail med et Track ID. De har selvfølgelig 14 dages fuld returret, så du har god tid til, at bestemme om du ønsker, at beholde dit nye smykke. De tjekker altid om smykkernes kvalitet svarer til deres standard, og har du spørgsmål, kan du altid række ud til Rubylot by Lind. Sidst men ikke mindst har de gratis forsendelse i Danmark. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Rubylot by Lind

Hvilke produkter kan jeg finde hos Rubylot by Lind?

De har et stort sortiment af smykker: armbånd, øreringe, ankelkæder, ringe, halskæder og meget mere.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Hvor skal jeg sende varen retur?

Den skal sendes til Torvet 19E, 1. sal, 4600 Køge.

Hvilket fragtfirma bliver min ordre sendt med?

Din ordre vil blive leveret i samarbejde med GLS. 

Tilbyder de gratis fragt?

Ja, de leverer gratis i hele Danmark.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre, kan du altid kontakte dem på mail: info@rubylot.com eller på telefon +45 40 87 88 56

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Følgende betalingskort kan benyttes Visa, Maestro, MasterCard og JCB, samt Mobilepay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Rubylot by Lind tilbyder 14 dages returret.

Hvor mange designere har de på deres hjemmeside?

Rubylot by Lind har 18 forskellige danske og udenlandske designere.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram: rubylot_jewelry

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.