sackit logo

SACKit

SACKit er et eksklusivt dansk brand, der sælger multifunktionelle livsstilsprodukter af høj kvalitet. På deres hjemmeside kan du købe varer, der vil komplimentere et smukt hjem i flere størrelser.

Fordelene ved at shoppe hos SACKit

En af de mange fordele, du får hos SACKit, er deres store udvalg af farver og fine design. De kan passe ind i forskellige stilarter i forskellige hjem. Deres fine og brede udvalg af sofaer gør det muligt for kunder med små og store boliger at vælge korrekt. Både i forhold til, hvad der passer bedst i deres husstand. De har alt fra en lille sofa med plads til 2 personer til store med plads til hele familien. Puder til sofaen er inkluderet, og de har et udvalg af 4 forskellige farver at vælge imellem.

Find den perfekte højtaler

Flere højtalerene i deres samling kan fås i hele 18 forskellige farver. Derfor kan du vælge en diskret farve som sort eller grå eller en levende farve som lyserød. Deres højttalere er ikke kun af høj lydkvalitet, men kan også bruges som et godt tilbehør til hjemmet. De har også en separat højttaler, der er perfekt til brug i soveværelset eller køkkenet. Disse har en indbygget FM-radio, bluetooth-højttaler, trådløs oplader og alarmfunktion. De er utroligt praktiske, da størrelsen er lille nok til, at de er nemme at tage med på farten.

Enkelt og godt for alle kunder

På deres hjemmeside tilbyder de forskellige betalingsmetoder som VISA, MasterCard, MobilePay og mere. Betaling fratrækkes først, når varen er sendt ud, eller fakturaen er udstedt. Derudover tilbyder endda gratis forsendelse af alle ordrer til alle adresser i Danmark. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage fra modtagelse af din ordrebekræftelse, hvilket er utroligt bekvemt. SACKit har fuld tro på, at deres kunder vil være tilfredse med deres produkt, og tilbyder derfor retten til at annullere alle køb op til 30 dage efter, at du har modtaget varen. Dette gælder, selvom du har brugt varen i løbet af denne tid. 

Bemærkelsesværdigt design

Ved SACKit er hovedfokus kvalitet såvel som stil. De vælger kun at sælge produkter, de selv ville eje, og dét betragter de som den perfekte kvalitetskontrol. Alle materialer, der bruges til at fremstille produkterne, kontrolleres omhyggeligt og regelmæssigt for at opretholde deres gode kvalitet. Det er utrolig vigtigt, at de tilbudte varer er af kvalitet, så de forbliver pæne i årevis.

Produkterne på deres hjemmeside har alle en unik fornemmelse og passer perfekt ind i et moderne hjem. På deres sækkestole sys detaljer på forhånd for at give hver stol noget helt unikt, som ingen andre har. Selvfølgelig vil de gerne have, at deres produkter er funktionelle og har god holdbarhed, men det er ikke nok, da de også fokuserer på at tilbyde produkter, der også ser utroligt flotte ud. Disse sækkestole fås i mange varianter, og der er mange forskellige stilarter og farver at vælge imellem.

De har alt fra barstole, puffer, hængekøjer til lamper og høretelefoner, alt sammen i det smukkeste design, med tanke på netop dit hjem.

Læs mere om SACKit

SACKit blev grundlagt i 2012 i Aalborg af Kristoffer Glerup med hovedfokus på at genopfinde sækkestolen. Siden er hjemmesiden vokset til et internationalt designmærke og ejes nu af grundlæggeren Kristoffer Glerup i samarbejde med Peter Rasmussen. Som i alle virksomheder i denne branche er der altid ændringer i både det humanitære og det miljømæssige, der skaber udfordringer, der ikke altid kan løses lige så let. SACKit har derfor et stærkt fokus på at skabe bæredygtige løsninger og erkender, at dette tager tid såvel som hårdt arbejde at opnå. Som virksomhed er de både ærlige og ansvarlige over for deres klientel. De vil bevare den tillid, de har skabt hos deres kunder, og arbejder på at implementere det ved altid at være åbne om deres forretning og udfordringer.

Ofte stillede spørgsmål om SACKit

Hvilke produkter har SACKit at tilbyde?

De tilbyder en række livsstilsprodukter fra elektronik til indendørs og udendørs møbler samt tilbehør såsom serveringsfade.

Er der gratis forsendelse, når jeg bestiller?

Der er gratis forsendelse til alle adresser i Danmark ved køb af produkter. 

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente? 

Leveringstiden bør være mellem 1-3 dage efter, at ordrebekræftelsen er modtaget.

Hvilke betalingsmetoder kan du bruge på SACKit? 

De tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA elektron, American Express, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, MobilePay, ViaBill, Klarna og PayPal. 

Hvordan kan jeg komme i kontakt, hvis jeg har spørgsmål?

SACKit tilbyder kontakt via e-mail samt telefonisk support og live chat, der er åben hver dag fra 07.00-23.00. 

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg modtager en vare, der er blevet beskadiget under levering? 

Når du underskriver pakken, kan du skrive en anmærkning om, at den blev modtaget med skader. Hvis skaden er alvorlig, er der mulighed for at nægte modtagelse.

Kan jeg returnere en vare, hvis jeg ikke er tilfreds? 

Hvis du ikke er tilfreds med det købte produkt, har du ret til at returnere det inden for 30 dage efter modtagelsen. 

Kan jeg returnere varen uden den originale emballage? 

Manglende original emballage kan muligvis svække værdien, så for at være sikker på, at du modtager alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i den originale emballage.

Hvornår modtager jeg de penge, jeg har brugt på en vare, jeg har returneret?

Dette vil blive krediteret tilbage til den betalingsmetode, der blev brugt under købet inden for 14 dage efter, at varen er modtaget retur til deres adresse.

Hvordan finder jeg brugermanualer til elektronik, jeg har købt?

Brugermanualerne findes under “Brugermanualer”, som du finder nederst på hjemmesiden.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.