Sarenza

Sarenza er en webshop startet i Frankrig, som gennem de sidste år har slået sig fast på det danske marked. De forhandler sko, tøj, smykker og accessories til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Fransk mode til gode priser

Sarenza blev grundlagt i Frankrig tilbage i 2005 og har siden vokset sig til at være en af de førende e-commerce virksomheder i Frankrig. Sarenza er nu også at finde i Danmark, hvor du finder et stort udvalg af alt indenfor sko, tøj og accessories.

Hovedkontoret ligger i hjertet af Paris, og Sarenza har en ambition om at blive førende på markedet indenfor mode til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Der lander ofte nye varer hos Sarenza, og det er derfor nemt at følge tidens trends og årstidernes skiften, da det vil være gode priser på de fleste produkter, og samtidig vil der til tider være udsalg. Sortimentet spænder bredt, og du finder en god blanding af både tøj, sko, tasker, accessories og smykker. Sarenza forhandler 623 forskellige mærker, hvilket i den grad giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige designs og typer af tøj.

Samtidig lægger de også vægt på at have produkter for både store og små brands, hvilket giver dig et stort udvalg indenfor lige netop den kategori du er interesseret i.

Sommerudsalg hos Sarenza

Lige nu har Sarenza udsalg, hvor du kan spare op til 70% og 10% ekstra på deres eksklusive Sarenza-mærker. Tilbuddet slutter d. 27. juni 2022.

Find inspiration til din garderobe og tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Børnetøj og sko hængende på en tørresnor

Find alt indenfor tøj, sko og accessories

Sarenza har siden 2005 arbejdet på at nå til, hvor de er i dag. Med fokus på et bredt udvalg af tøj, gode priser og en stærk kundeservice er det lykkedes Sarenza at blive blandt de mest populære webshops i Frankrig. De udvider løbende, og er allerede en favorit blandt mange danske forbrugere

Butikken er blevet en go-to butik, hvor der dagligt pakkes rigtig mange ordre. Det er nemlig vigtigt, at kunderne skal føle at de får en oplevelse lidt udover det sædvanlige, selvom de handler online eller i den fysiske butik. Sarenza forhandler hele 623 mærker, hvilket vil sige at der vil være noget at finde indenfor alle priskategorier,

Mangler du inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så kan du være sikker på at finde en masse inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Børn i sofa og børn med gummistøvler

Bliv inspireret af Sarenzas eget design

Sarenza har deres egen design linje, som laver sko til mænd, kvinder og børn. Alle de sko Sarenza designer er lavet med deres kunders behov for øje. Designet skal gå hånd i hånd med komforten, og samtidig skal der være noget til enhver lejlighed.

Til mænd og kvinder findes der sko, som passer perfekt til både job og fritid og er inspireret af storbyen, som passer perfekt til den stilbevidste mand. Til kvinder findes der både flade sko, men også nogen med hæl, der passer til de dage, hvor outfittet skal have et løft.

Find dine nye favorit sko eller outfit og husk at tilføj dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Model i forskelligt tøj

Læs mere om Sarenza

Hos Sarenza finder nemt, produkter du kan bruge, uanset om det er noget til dig selv eller en lille ting til venner, familien eller børnene. Sarenza har en fin butik online, som giver dig et godt overblik over hvilke varer de tilbyder. Du kan nemt finde rundt på hjemmesiden, da varerne er inddelt i forskellige kategorier. Kniber det med at finde lige dét du leder efter? Såkan du bruge søgefunktionen.

Sarenza har vundet flere priser i Frankrig, som værende en af de bedste online shops. De arbejder fortsat målrettet for at bibeholde deres niveau, men også for at udvikle sig og fortsat være blandt de bedste.

Sarenza tilbyder hurtig levering, en billig fragt – gratis fragt ved køb på over 380 kr. samt 100 dages returret. Du kan følge butikken på Facebook, LinkedIn og Instagram. Her opdaterer de løbende med nye produkter, tilbud og sæsonens trends.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål om Sarenza

Hvor lang leveringstid har Sarenza?

Leveringstiden ligger på 1-3 dage, alt afhængig af hvor i landet du bor.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Sarenza?

Du finder et stort udvalg af alt fra tøj, sko og accessories samt sportstøj og tasker.

Er der gratis fragt?

Der er gratis fragt til både pakkeshops og hjem til hoveddøren, hvis du køber for over 380 kr.
Bestiller du for under 380 kr. vil fragten som minimum koste 69,99 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Du kan kontakte dem gennem deres kontaktformular, som du finder på deres hjemmeside under fanen “kundeservice”.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: VISA, VISA Electron, MasterCard og PayPal.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 100 dages til at sende dine varer retur til Sarenza. De må bare ikke være taget i brug.

Kan jeg købe et gavekort fra Sarenza?

Ja, du kan vælge mellem syv forskellige beløb, der ligger mellem 200 kr. og 2000 kr.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram, LinkedIn og Facebook.

Hvad koster det at returnere en varer?

Det er gratis at returnere fra Sarenza, du finder vejledning til hvordan du returnerer på deres hjemmeside.

Har de en fysisk butik?

Nej, Sarenza er udelukkende en online webshop, hvor du hele døgnet rundt kan shoppe dine favoritprodukter.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.