Shabes.dk

Shabes.dk er et dansk brand med speciale i shapewear til kvinder. Deres materialer er af højeste kvalitet og produceret i Europa. Deres produkter fås i alverdens størrelser og fine farver.

Hos Shabes tror de på, at det bedste shapewear er det shapewear, du rent faktisk bruger. Shapewear du altid har liggende i øverste skuffe, fordi du ved, hvad det gør for dig og dit outfit. Hos Shabes skaber de luksuriøst shapewear, og fundamentet for alle deres produkter er komfort og bæredygtighed. Samtidig skal det også være velfungerende og effektivt. De mener, at alle har ret til at føle sig komfortable i egen krop og derfor laver de shapewear af højeste kvalitet.

To modeller i shabes tøj

Hvad driver dem?

Shabes er drevet af et passioneret team, som arbejder hårdt for deres mål om, at lave fantastisk shapewear til rimelige priser. Deres dygtige designere elsker håndarbejdet og at nørkle med detaljerne for altid at skabe de bedste resulter. Samtidig arbejder deres marketingteam hårdt på at fortælle historien, om alle de produkter som de er stolte af, og hvor langt de er kommet. Særligt fordi Shabes produkter allerede nu er repræsenteret i fire lande.

Mangler du en inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så tjek Shabes webshop ud for masser af inspiration.

To kvinder i sort og hvidt Shabes wear

Kunsten i materialet  

De har brugt over to år på at finde frem til de helt rigtige materialer til deres shapewear. Materialerne skulle være komfortable og effektive for kroppens former og bæredygtige for dig og vores planet. Resultatet af tiden de brugte på at finde materialer, er nogle af verdens fineste materialer fra modebranchen, som giver deres shapewear sit æstetiske og tidsløse design.

Gå på opdagelse blandt nogle af de mest populære brands og find gaver indenfor alt til hverdagen du kan ønske dig.

To piger I sort Shabes wear

Shabes produktion  

Hos Shabes arbejder de målrettet for at gøre deres materialer, produktion og logistik, så klimaneutral og bæredygtig som muligt. De tager skarpt afstand fra greenwashing, og fortæller i stedet åbent og ærligt om deres initiativer og mål. De designer deres shapewear i Danmark, og producerer det under ordentlige forhold i Europa – bl.a. med hjælp fra vedvarende energikilder, som dækker op til 80% af deres produktionsforbrug. Samtidig arbejder de også aktivt med FN’s verdensmål, som er kontinuerligt arbejde, men som er det hele værd. Det betyder nemlig, at du kan købe Shabes med grøn samvittighed.

Husk at du hurtigt og smart kan tilføje lige det du ønsker dig fra Shabes, til din egen ønskeliste på ønskeskyen.dk – så er du sikker på at få lige det du ønsker dig.

Ofte stillede spørgsmål hos Shabes.dk

Hvilke produkter kan jeg finde hos Shapes?

Du kan finde alt indenfor shapewear herunder trusser, body-suits og shorts.

Hvor lang er leveringstiden?

Den normale leveringstid er 1-2 hverdage.

Er der gratis fragt?

Ja! Hos Shabes tilbyder de gratis levering ved køb over 399 kr.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har selvfølgelig 30 dages returret, fra den dag du modtager varen.

Hvordan er Shabes åbningstider?

Du kan kontakte Shabes.dk i tidsrummet: Mandag – Torsdag: 10:00 – 16:00 og fredag: 10:00 – 15:00.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på e-mail: hello@shabes.dk
og på telefonnummer: +45 53 89 00 53

Kan alle kropstyper bruge shapewear?

Ja, hvilken som helst kropstype kan benytte shapewear og se effekten på egen krop.

Kan jeg finde Shabes på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

Hvor kommer Shabes fra?

Shabes er et dansk brand og deres produkter bliver produceret i Europa.

Er alt deres shapewear samme styrke?

Nej, Shabes tilbyder både medium og kraftig styrke formning af kroppen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.